Management RObiN-HoOD Posted October 9, 2014 Author Management Share Posted October 9, 2014 Δεν είναι POD. Έχει βγει ένα σχετικά μικρό stock για τις ανάγκες του SFF αλλά και της Ελληνικής αγοράς, βάσει στατιστικών αντίστοιχων εκδόσεων. Αν τα πράγματα πάνε καλά θα τυπώσουμε κι άλλα, αυτό θα φανεί από την κίνηση. Είναι νωρίς για να ξέρουμε. Όπως πάντα αυτά τα πράγματα είναι first-come, first-served. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Οκέι, είπα ήδη ότι θέλω έτσι; Ήμουν αρκετά σαφής; Τι άλλο πρέπει να κάνω; Πού υπογράφω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 9, 2014 Author Management Share Posted October 9, 2014 Δοκίμασε στο sff.gr/press ή στείλε μου ΠΜ. Ό,τι προτιμάς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Σωστά, το γράφει στο πρώτο ποστ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 9, 2014 Author Management Share Posted October 9, 2014 λολ μην μου αγχώνεσαι ... και ναι κυρίες και κύριοι, η KELAINO είναι η πρώτη που παρήγγειλε την ανθολογία μέσω internet (τελικά είναι μπροστά αυτοί οι Σουηδοί)... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 9, 2014 Author Management Share Posted October 9, 2014 ... και δεν προλαβαίνω να μιλήσω, σκάει και παραγγελία εσωτερικού από τον Mesmer... εεε ναι λοιπόν η KELAINO κάνει καλό ποδαρικό να την προτιμάτε χαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Σούπερ νέα! Κάποια στιγμή θα κάνω και γω την παραγγελία μου, εννοείται! Α, και έβαλα το βιβλίο στο Goodreads. Η σειρά των ονομάτων είναι με βάση την λίστα στο πρώτο post. https://www.goodreads.com/book/show/23348053 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Η λίστα στο πρώτο ποστ είναι και η σειρά των περιεχομένων του βιβλίου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Στέφανε, μπορούν να κάνουν παραγγελία βιβλιοπωλεία; Αν ναι, αγοράζουν με έκπτωση, ή σε χονδρική τιμή; Αν αγοράζουν στην τιμή των 15 ευρώ, υπάρχει προτεινόμενη τιμή πώλησης σ’ αυτή την περίπτωση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 10, 2014 Author Management Share Posted October 10, 2014 Θα συνεννοηθούμε με ΠΜ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Συγχαρητήρια, το παράγγειλα ήδη. Επιμέλεια διαβάζω η Τρίλ... Την επιλογή των διηγημάτων έκανε...; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Συγχαρητήρια, το παράγγειλα ήδη. Επιμέλεια διαβάζω η Τρίλ... Την επιλογή των διηγημάτων έκανε...; ...το μεγάλο αφεντικό, απ' ό,τι ξέρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Χρόνια πολλά στο φόρουμ και καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι πως περίμενα λίγο πιο φεστίβ επιλογές για την δεκαετία με ιστορίες από μέλη από όλες τις εποχές του φόρουμ, όπως Μελδόκιο, Βάρδο, Ρίκοσετ, Νόρθο, Νιένα που βλέπω πως λείπουν. Ελπίζω και σε άλλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Και μόλις το έλαβα Πατ κιουτ ήρθε, εύγε. Επίσης, είναι κουκλίνι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 15, 2014 Author Management Share Posted October 15, 2014 Καλέ έμεινα... τόσο γρήγορα;;;; wtf ... πότε βελτίωσε ο Αντώνης τα ταχυδρομεία... χαχαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Το έλαβε κι ο αδερφός μου πριν μια-δυο μέρες. Στέφανε, σ' ευχαριστώ. Άντε να 'ρθει κι η Αντωνία από Αγγλία μεριά να το χαρώ κι εγώ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Το έχω κι εγώ! Δεν το περίμενα τόσο χοντρό. Είναι τέλειο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Το έχω κι εγώ! Δεν το περίμενα τόσο χοντρό. Είναι τέλειο. Δεύτερη φορά που το ακούω αυτό (η πρώτη, "μεγάλο βιβλίο", όχι από σουφουφίτη). Εγώ γιατί το περίμενα ακριβώς τόσο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Το έχω κι εγώ! Δεν το περίμενα τόσο χοντρό. Είναι τέλειο. Δεύτερη φορά που το ακούω αυτό (η πρώτη, "μεγάλο βιβλίο", όχι από σουφουφίτη). Εγώ γιατί το περίμενα ακριβώς τόσο; Είναι και η σύγκριση με την προηγούμενη ανθολογία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ναι, το φαντάστηκα (αφού απάντησα). Εγώ δεν την είχα δει την προηγούμενη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Έφτασε και στην Στοκχόλμη! Καλέ, κουκλί είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Πήρα κι εγώ το δικό μου σήμερα. Είχε φτάσει, βέβαια, αρκετές μέρες πιο πριν, αλλά λόγω δουλειάς σήμερα κατάφερα να το πιάσω στα χέρια μου. Πολύ καλή δουλειά. Μπαίνει πάνω-πάνω στη λίστα με τα αδιάβαστα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Το έχω κι εγώ! Δεν το περίμενα τόσο χοντρό. Είναι τέλειο. Δεύτερη φορά που το ακούω αυτό (η πρώτη, "μεγάλο βιβλίο", όχι από σουφουφίτη). Εγώ γιατί το περίμενα ακριβώς τόσο; Είναι και η σύγκριση με την προηγούμενη ανθολογία. Η προηγούμενη είχε μέσα 28 ιστορίες νομίζω (έχουμε κάπου κι ένα τόπικ σίγουρα) απλά οι ιστορίες ήταν πιο μικρές και οι διαστάσεις του βιβλίου μεγαλύτερες [τεχνικούρα μόουντ οφ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Μήπως λες αυτό; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewReality Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Λίγες μέρες πριν τελείωσα την ανθολογία, την οποία θεωρώ στολίδι για μια βιβλιοθήκη του Φανταστικού. Πολύ καλά και ποιοτικά διηγήματα που καλύπτουν όλη τη γκάμα, εξαιρετικό εξώφυλλο που θα τραβούσε το μάτι στο ράφι κάποιου βιβλιοπωλείου και εντυπωσιακός τίτλος συνθέτουν μια θαυμάσια ανθολογία που εγγυάται στον αναγνώστη...απολαυστικό διάβασμα! Μπραβο παιδιά! Καλή συνέχεια, καλοτάξιδο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts