Roubiliana Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 όνομα συγγραφέα : Κανάρη Βιβή τίτλος : Κλισέ τρόμου λέξεις : 2539 βία : ελάχιστη σεξ : όχι σχόλια : για το write off #95 με πρόλογο της Ιρμάντα κλισέ τρόμου.docx 6 Quote
Nick V. Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Spoiler Καλογραμμένο. Ίσως να ήθελα το τέλος λίγο πιο ξεκάθαρο. Θα ήθελα να το είχες αναπτύξει περισσότερο. 1 Quote
Shadow Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Spoiler Καλογραμμένη ιστορία με στοιχεία τρόμου και φαντασίας, δεν εντόπισα κάποιο ορθογραφικό. Η ιστορία εξελίσσετε με ομαλό τρόπο. Υπάρχει μία φυσικότητα στους διαλόγους και μου άρεσε που σε διάφορα σημεία της ιστορίας έχουν αρκετό χιούμορ. Η ιστορία έχει ανατροπές. Στην αρχή της ιστορίας, δεν περίμενα ότι αυτό θα ήταν θεατρική παράσταση και όταν στην πορεία αποκαλύφθηκε η αλήθεια, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα έμπαινε δαίμονας στην ιστορία. *Σε διαλόγους, τα αγγλικά εισαγωγικά (”) τα έχω δει κυρίως σε Αγγλικά κείμενα. Σε Ελληνικά κείμενα βλέπω να χρησιμοποιούνται συχνά τα κλασικά εισαγωγικά («»). Αυτό μου φάνηκε λίγο παράξενο. 1 Quote
Recommended Posts