Roubiliana Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 όνομα συγγραφέα : Κανάρη Βιβή τίτλος : Κλισέ τρόμου λέξεις : 2539 βία : ελάχιστη σεξ : όχι σχόλια : για το write off #95 με πρόλογο της Ιρμάντα κλισέ τρόμου.docx 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Spoiler Καλογραμμένο. Ίσως να ήθελα το τέλος λίγο πιο ξεκάθαρο. Θα ήθελα να το είχες αναπτύξει περισσότερο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Spoiler Καλογραμμένη ιστορία με στοιχεία τρόμου και φαντασίας, δεν εντόπισα κάποιο ορθογραφικό. Η ιστορία εξελίσσετε με ομαλό τρόπο. Υπάρχει μία φυσικότητα στους διαλόγους και μου άρεσε που σε διάφορα σημεία της ιστορίας έχουν αρκετό χιούμορ. Η ιστορία έχει ανατροπές. Στην αρχή της ιστορίας, δεν περίμενα ότι αυτό θα ήταν θεατρική παράσταση και όταν στην πορεία αποκαλύφθηκε η αλήθεια, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα έμπαινε δαίμονας στην ιστορία. *Σε διαλόγους, τα αγγλικά εισαγωγικά (”) τα έχω δει κυρίως σε Αγγλικά κείμενα. Σε Ελληνικά κείμενα βλέπω να χρησιμοποιούνται συχνά τα κλασικά εισαγωγικά («»). Αυτό μου φάνηκε λίγο παράξενο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts