Rikochet Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 You, who embraced treason, You, who joyfully abandoned reason, You, with two beautifully crafted lies, In the place of your eyes, You, I hate and I despise. You, who mocked my every thought, You, who eternally fed me with naught, You, with demon’s horns and angel’s face, Distortion dressed in lace, You, who threw me in disgrace. …You, my salvation and my doom… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Απ'τα αγαπημένα μου - σου - κατάλαβες... Θα ήθελα να ήξερα τι εννοείς... ακριβώς... συγκεκριμένα... Μ'αρέσει πολύ το σημείο με τα μάτια... Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Πιο πολύ μισείς τον εαυτό σου γι αυτό που αγαπάει, παρά τον ίδιο τον αποδέκτη της αγάπης σου... Γιατί τελικά μόνο μέσα από αυτό που θέλεις βρίσκεις την ολοκλήρωση κι ας μην είναι τέλειο και μέσα από το μίσος και την αποστροφή σου ζεις την ένταση του πάθους σου! Ευαίσθητο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 >Θα ήθελα να ήξερα τι εννοείς... ακριβώς... συγκεκριμένα... Isis does do her job, though, I can't complain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 WHO? ME? Γαματο,αν μιλας για κοπελα το βρισκω... ρομαντικο !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 χρμχρμχρ! Υπέροχο. Μ' αρέσει πολύ, και πολύ πετυχημένες ομοιοκαταληξίες. Βασικά μου αρέσει το στιλ σου. Ή μήπως είναι το ύφος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ενα από τα καλύτερα ποιήματα καψούρας που έχω διαβάσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Ενα από τα καλύτερα ποιήματα καψούρας που έχω διαβάσει! Απο που... *ακριβώς* ...κατάλαβες ότι αυτό είναι... ποίημα "καψούρας"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Από... παντού. Φαίνεται για ποίημα καψούρας αν έχεις διαβάσει αρκετά, ναι, αλλά προσπαθεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό. Όχι πως είναι απαραίτητο, μ' αρέσουν τα συναισθηματικά ποιήματα. Ωραίο στυλ όντως, ως συνήθως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 δεν είναι ποιήμα καψούρας, είναι ποίημα εξάρτησης...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 (edited) …You, my salvation and my doom… <{POST_SNAPBACK}> Από εδώ, προφανώς... Αφού τη βρίζεις την κοπέλα σε όλο το υπόλοιπο, και εδώ την αποκαλείς σωτηρία και καταδίκη (προφανές σύμπτωμα καψούρας, αφού ξέρεις τι σου συμβαίνει και δεν μπορείς να το σταματήσεις, αλλά όταν είσαι μαζί της τα ξεχνάς όλα αυτά) Κοίτα, δεν πρέπει να ντρέπεσαι επειδή είναι ποίημα καψούρας, αλλά να χαίρεσαι επειδή είναι καλό! Και στο κάτω κάτω, η καψούρα είναι και αυτή ένας τρόπος ζωής, όχι μειωτικός όρος... Στο λέει ένας ομοιοπαθής... edit: όταν λέω "ομοιοπαθής", δεν εννοώ ότι και εσύ είσαι καψούρης, απλά ότι είμαι εγώ, ή καλύτερα ότι ήμουν. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Edited June 3, 2005 by Illidan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Πολύ όμορφο! Από ότι καταλαβαίνω μιλάει για μία πολύ δυνατή σχέση (εξάρτησης ίσως, ναι - καψούρας όμως δε θα το λεγα) η οποία όσο κι αν πληγώνει στο τέλος είναι η δύναμή της αυτό που σε κάνει να αναθεωρείς για το αν θα έπρεπε να τη συνεχίσεις ή να τη σταματήσεις. Η μορφή του ποιήματος αρκετά καλή. Στο σημείο με τα μάτια θα συμφωνήσω με τον Ορφέα: ήταν πολύ καλό! Συνέχισε, συνέχισε, συνέχισε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts