Jump to content

Caress

Rikochet

Recommended Posts

Το μάτια της, υγρά, στρογγυλά, ζουμερά. Το δέρμα της, απαλό, τόσο απαλό. Θέλω να το φιλήσω. Την κοιτάζω για πολλή ώρα. Είναι υπέροχη. Με κοιτάζει και αυτή, αλλά δεν της αρέσω. Με φοβάται. Με απεχθάνεται. Πισωπατεί τρομαγμένη στη θέα μου.

Ο αφέντης, όμως, είναι καλός. Ναι, πολύ καλός. Με φέρνει κοντά της. Εκείνη κλαψουρίζει. Έρχομαι ακόμα πιο κοντά της. Χαϊδεύω τα μάγουλα της, το λαιμό της. Τι απαλός και όμορφος λαιμός. Ο αφέντης με ξεναγεί σε ολόκληρο το σώμα τηςּ καλός αφέντης. Χώνομαι μέσα της. Ουρλιάζειּ πρέπει νά ‘ναι απο την ηδονή. Χώνομαι ακόμη μια φορά. Και άλλη μια.

Ξανά και ξανά.

Δεν έχει σταματήσει να ουρλιάζει και να κλαίει. Γιατί κλαίει, άραγε; Και γιατί έχει ματώσει;

Ο αφέντης αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουμε.

Σκουπίζει το αίμα απο πάνω μου, και με βάζει στο θηκάρι.

Έξυπνο και πρωτότυπο Ρίκο. Είναι πολύ αναπάντεχη η έκπληξη στο τέλος για τον αναγνώστη. Συνέχισε την καλή δουλειά.

• Management

Όπως είπα και στον πιτσιΡίκο, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Μ’ αρεσε και με ξάφνιασε, διότι δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι.

Βράβο… θέλω κι’ άλλο! :D

Προσθέτω στο θαυμασμό των άλλων.

Οι Μούσες απέχουν.

:p

Tres bien indeed...

-Ορφέας

Ωραίο, και το τέλος αρκετά πρωτότυπο. Στην πρώτη παράγραφο νομίζει κανείς ότι μιλάς για μία κοπέλα που σου αρέσει. Μετά νόμιζα ότι πρόκειται για κάτι του στύλ βιασμός. Τελικά στο τέλος έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ποοοολύ καλό.

Καλό. Δε περίμενα με τίποτα το τέλος, αλλά δε με εντυπωσιάσε κιόλας.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που το τελείωσα, μονολόγησα: "Γάμησε!!!"

Πολύ καλό (ο αγαπημένος σας λέρκερ :))

Οι Μούσες κατόπιν ωρίμου σκέψεως επιστρέφουν. Εύγε.

Οι Μούσες μαζί σου,

-Ορφέας

Χώνομαι μέσα της. Ουρλιάζειּ πρέπει νά ‘ναι απο την ηδονή. Χώνομαι ακόμη μια φορά. Και άλλη μια.

Ξανά και ξανά.

Δεν έχει σταματήσει να ουρλιάζει και να κλαίει. Γιατί κλαίει, άραγε; Και γιατί έχει ματώσει;

Μου βγαίνει καφρίλα αλλά κρατιέμαι! :bangin: :bangin: :bangin:

Σε αντίθεση με την προηγούμενη όρεξη για καφρίλα, το τέλος είναι αρκετό για να αναιρέσει τα πάντα και να σπηλώσει με κάτι το άσχημο και λυπηρό την ιστορία. Κλείνει με μία έξυπνη σκηνή, μη αναμενόμενη, που μαυρίζει την ψυχή. Damn. :(

... Damn ....

(Balidor is thinking ...)

(Balidor makes a sound ....)

"ΟΥΓΚ"

Καταπλικτικο !!!

The force is very very very strong in you man !!! (και οχι boy)

• 6 years later...

Πολύ καλό και κατανοητό φλασάκι τρόμου από τον Rikochet. Σαν τρατάρισμα πριν τον διαγωνισμό που πλησιάζει.

Εγώ βλέπω όλους τους "παλαιούς" που έχουν σχολιάσει κι έχω εντυπωσιαστεί..

Εγώ βλέπω όλους τους "παλαιούς" που έχουν σχολιάσει κι έχω εντυπωσιαστεί..

Γιατί; Είναι επειδή τα σχόλιά τους είναι τόσο ενδελεχή και τόσο μετρημένα; Κατά τα άλλα, τώρα τελευταία έχει πέσει το επίπεδο της λογοτεχνικότητας του φόρουμ.

Πολύ έξυπνο το φλασάκι, πάντως. Νομίζω ότι είχε δοθεί μια παραπλάνηση προς την σεξουαλική πράξη -ίσως σε έναν βιασμό- και στο τέλος βλέπουμε την πραγματική εκδοχή. Είναι και μια ενδιαφέρουσα αναλογία.

Πραγματικά δεν το περίμενα το τέλος... Είχα ψυλλιαστεί, βέβαια, ότι θα υπήρχε κάποια ανατροπή, αλλά δεν την περίμενα με τίποτα τη συγκεκριμένη. Μεταξύ μας, μέχρι την τελευταία γραμμή, νόμιζα πως ένας από τους δύο (κοπέλα ή αφηγητής) ήταν σκύλος! Don't ask! :p

Μπράβο!