Rikochet Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Το μάτια της, υγρά, στρογγυλά, ζουμερά. Το δέρμα της, απαλό, τόσο απαλό. Θέλω να το φιλήσω. Την κοιτάζω για πολλή ώρα. Είναι υπέροχη. Με κοιτάζει και αυτή, αλλά δεν της αρέσω. Με φοβάται. Με απεχθάνεται. Πισωπατεί τρομαγμένη στη θέα μου. Ο αφέντης, όμως, είναι καλός. Ναι, πολύ καλός. Με φέρνει κοντά της. Εκείνη κλαψουρίζει. Έρχομαι ακόμα πιο κοντά της. Χαϊδεύω τα μάγουλα της, το λαιμό της. Τι απαλός και όμορφος λαιμός. Ο αφέντης με ξεναγεί σε ολόκληρο το σώμα τηςּ καλός αφέντης. Χώνομαι μέσα της. Ουρλιάζειּ πρέπει νά ‘ναι απο την ηδονή. Χώνομαι ακόμη μια φορά. Και άλλη μια. Ξανά και ξανά. Δεν έχει σταματήσει να ουρλιάζει και να κλαίει. Γιατί κλαίει, άραγε; Και γιατί έχει ματώσει; Ο αφέντης αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουμε. Σκουπίζει το αίμα απο πάνω μου, και με βάζει στο θηκάρι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Έξυπνο και πρωτότυπο Ρίκο. Είναι πολύ αναπάντεχη η έκπληξη στο τέλος για τον αναγνώστη. Συνέχισε την καλή δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted May 26, 2005 Management Share Posted May 26, 2005 Όπως είπα και στον πιτσιΡίκο, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Μ’ αρεσε και με ξάφνιασε, διότι δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Βράβο… θέλω κι’ άλλο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Καταπληκτικό!!! Αφάνταστα πρωτότυπο!! Υπέροχα απλό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Προσθέτω στο θαυμασμό των άλλων. Οι Μούσες απέχουν. Tres bien indeed... -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ωραίο, και το τέλος αρκετά πρωτότυπο. Στην πρώτη παράγραφο νομίζει κανείς ότι μιλάς για μία κοπέλα που σου αρέσει. Μετά νόμιζα ότι πρόκειται για κάτι του στύλ βιασμός. Τελικά στο τέλος έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ποοοολύ καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Καλό. Δε περίμενα με τίποτα το τέλος, αλλά δε με εντυπωσιάσε κιόλας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade master Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που το τελείωσα, μονολόγησα: "Γάμησε!!!" Πολύ καλό (ο αγαπημένος σας λέρκερ ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Οι Μούσες κατόπιν ωρίμου σκέψεως επιστρέφουν. Εύγε. Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Χώνομαι μέσα της. Ουρλιάζειּ πρέπει νά ‘ναι απο την ηδονή. Χώνομαι ακόμη μια φορά. Και άλλη μια. Ξανά και ξανά. Δεν έχει σταματήσει να ουρλιάζει και να κλαίει. Γιατί κλαίει, άραγε; Και γιατί έχει ματώσει; Μου βγαίνει καφρίλα αλλά κρατιέμαι! :bangin: Σε αντίθεση με την προηγούμενη όρεξη για καφρίλα, το τέλος είναι αρκετό για να αναιρέσει τα πάντα και να σπηλώσει με κάτι το άσχημο και λυπηρό την ιστορία. Κλείνει με μία έξυπνη σκηνή, μη αναμενόμενη, που μαυρίζει την ψυχή. Damn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 ... Damn .... *** (Balidor is thinking ...) (Balidor makes a sound ....) "ΟΥΓΚ" Καταπλικτικο !!! The force is very very very strong in you man !!! (και οχι boy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Πολύ καλό και κατανοητό φλασάκι τρόμου από τον Rikochet. Σαν τρατάρισμα πριν τον διαγωνισμό που πλησιάζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Εγώ βλέπω όλους τους "παλαιούς" που έχουν σχολιάσει κι έχω εντυπωσιαστεί.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Εγώ βλέπω όλους τους "παλαιούς" που έχουν σχολιάσει κι έχω εντυπωσιαστεί.. Γιατί; Είναι επειδή τα σχόλιά τους είναι τόσο ενδελεχή και τόσο μετρημένα; Κατά τα άλλα, τώρα τελευταία έχει πέσει το επίπεδο της λογοτεχνικότητας του φόρουμ. Πολύ έξυπνο το φλασάκι, πάντως. Νομίζω ότι είχε δοθεί μια παραπλάνηση προς την σεξουαλική πράξη -ίσως σε έναν βιασμό- και στο τέλος βλέπουμε την πραγματική εκδοχή. Είναι και μια ενδιαφέρουσα αναλογία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Πραγματικά δεν το περίμενα το τέλος... Είχα ψυλλιαστεί, βέβαια, ότι θα υπήρχε κάποια ανατροπή, αλλά δεν την περίμενα με τίποτα τη συγκεκριμένη. Μεταξύ μας, μέχρι την τελευταία γραμμή, νόμιζα πως ένας από τους δύο (κοπέλα ή αφηγητής) ήταν σκύλος! Don't ask! Μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts