Rikochet Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Αρχικά σκεφτόμουν να κάνω κι εγώ ενα topic, που να λέω ότι είμαι σκατά, αλλά, αφενός, σκέφτηκα ότι "Και ποιος χέστηκε, ρε, που είσαι σκατά;" αφετέρου υπέθεσα ότι αυτοί οι στίχοι θα μιλήσουν καλύτερα απο μένα, σε όποιον χάσει πέντε λεπτά και τους διαβάσει. As I walk In the faceless city And watch the open sky I remember you Who told me That reality is a lie And now that I’m walking Step by step, discovering anew These inner demons screaming I remember the fool Who told me That I could keep on dreaming Now I leave The faceless city And it’s false, pretentious face I remember those Who kept me From quitting their never-ending race Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 But you have really left this city? Ελπιζω ναι .. τρομακτικο μερος.... μας ταξίδεψες εκεί.. όσο για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, δέν είμαι και ο ποιό ειδικός... Γουέλ Ντάν !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Όλος ο χρόνος εξ άλλου χάνεται... ή όλος περνάει, σε κάθε περίπτωση - ποιος θα ορίσει και θα υποδείξει τι θα μας φαίνεται πιο αξιόλογο απ'το παρελθόν μας; Χαίρομαι πάντως όταν χάνω το χρόνο μου γνωρίζοντας τους ανθρώπους που θεωρώ δίπλα στην καρδιά μου... Το ποίημα: Μου αρέσει, πολύ τολμώ να πω... Κάποια ποιήματά σου δεν μου μιλάνε, η γλώσσα τους, τα σύμβολά τους ή οι εικόνες τους - αυτό σίγουρα δεν είναι τέτοιο ποίημα... Τεχνικο-ειδή: Μ'αρέσουν: αυτή η κρυμμένη ρίμα του anew, που σε (με) είχε για μερικά δευτερόλεπτα να αναρρωτιέμαι τι το κάνει τόσο ...σωστό! αυτοί οι χαρακτήρες που παρουσιάζεις σε κάθε στροφή - αν και εκ πρώτης όψεως μου έδωσε μια αντιφατική αίσθηση αντικλιμάκωσης όπως το πας απ'το "εσύ" στο αυτοί, ίσως σιγά-σιγά να αρχίσει να μου μιλάει για τη μοναξιά σου... 'Παρατηρήσεις': Τελευταία στροφή, με επανειλημένη ανάγνωση (για μένα τουλάχιστον), η απρόσωπη πόλη που ακολουθείται απευθείας απ'το πρόσωπό της με ενόχλησε κάπως... ( ε, και, ok, το it's είναι its [face], ε; ) Αυτά, μείνε με τα πρώτα σχόλια σε παρακαλώ... Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts