northerain Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Northos Είδος: Tρόμος Βία; Ναι(υπονοια) Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: Περίπου 200 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Εμπνευσμένο απο ένα παλιό διήγημα του Κίνγκ(εκείνο με το σφυρί ντεεεεε) και μια καημένη ταινία που είδα. Μια ιστορία αγάπης. I’m almost done. So close. Only one more.After all this time, all these sacrifices, all this pain. Only one more. One more Rose. I can’t stand to look at them for long. It brings tears to my eyes. So beautiful. So pretty. And I only need one more. One more and I will be done. All done. Done. My basement keeps them cool and fresh. But I don’t have much time. Tonight, I must succeed. I must have my last, final Rose. And then I will be complete. No more worrying, no more sleepless nights, no more pain. I can’t look at them for long. So beautiful. I go upstairs again, leave my roses to rest. They are pretty. So pretty. I sleep. And I dream. I dream of my Seven pretty Roses. They’re mine, and mine alone. Untouched. Unsoiled. Innocent.Forever mine. I wake and I cry. My dreams taunt me, again. But I’m so close. Only one more. One last Rose. I go down to the basement. My roses. So pretty. I carress them. I whisper to them like a forgotten lover. So beautiful. I leave them again. It’s time to end this. Its time to find my last Rose. I walk outside. It’s raining. I walk and walk. Searching for my Rose. And I succeed. In a dark alley, I walk closer. Closer to my Rose. She smiles. She doesn’t see the razor in my hand. Edited November 14, 2005 by northerain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 Northerain, ως μεγάλος καλλιτέχνης έχεις δημιουργήσει ένα νέο λογοτεχνικό είδος. Είναι σαν flash fiction, μόνο που έχει και τα εξής διαφοροποιητικά στοιχεία. 1-Πάντα βρέχει. 2-Πάντα ο πρωταγωνιστής είναι ψυχάκιας. Πέρα από την πλάκα πάντως, αν και λίγο κλισέ υπόθεση, είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Εύγε, my child! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 Northerain, ως μεγάλος καλλιτέχνης έχεις δημιουργήσει ένα νέο λογοτεχνικό είδος. Είναι σαν flash fiction, μόνο που έχει και τα εξής διαφοροποιητικά στοιχεία. 1-Πάντα βρέχει. 2-Πάντα ο πρωταγωνιστής είναι ψυχάκιας. Να το πούμε Psychorain; B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 Agreed !SPAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Εχμ, έχοντας διαβάσει κάποια αντιπροσωπευτικά δείγματα του εν λόγω συγγραφέα, μπορώ να πώ ότι περίμενα το τέλος από τις πρώτες προτάσεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iced-Archon Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 το διάβασα και ήταν ωραίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 thanks dudes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Όπως και ο Elsanor, στη πρώτη σειρά κατάλαβα τι είναι τα ρόδα του τύπου (?). Είχα δει μια ταινία που ένας τύπος έπνιγε νεαρές γυναίκες, βούταγε με στολή δύτη σε μια λίμνη και εκεί τις έδενε από το πόδι και επιπλέανε εκεί ντυμένες με τα καλά τους. Τις ονόμαζε ο κήπος του. Και μετά έγραφε ένα σενάριο για έναν ακριβώς ίδιο τύπο και όλοι τον δουλεύανε ότι δεν υπάρχει τέτοια ανοησία και... τέσπα δείτε την ταινία όποιος θέλει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Να μας έλεγες και τον τίτλο της ταινίας.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted April 3, 2004 Share Posted April 3, 2004 Γιατί τον ξέρω; Μια άθλια ήταν έτσι και αλλιώς. Απλά το είπα... για να το πω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 A collector! Not bad at all. Είχα δει μια ταινία που ένας τύπος έπνιγε νεαρές γυναίκες, βούταγε με στολή δύτη σε μια λίμνη και εκεί τις έδενε από το πόδι και επιπλέανε εκεί ντυμένες με τα καλά τους. Τις ονόμαζε ο κήπος του. Και μετά έγραφε ένα σενάριο για έναν ακριβώς ίδιο τύπο και όλοι τον δουλεύανε ότι δεν υπάρχει τέτοια ανοησία και... τέσπα δείτε την ταινία όποιος θέλει Την έχω δει κι εγώ αυτή την ταινία αλλά δε θυμάμαι τίτλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Την έχω δει κι εγώ αυτή την ταινία αλλά δε θυμάμαι τίτλο. Με το sequel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Με το sequel. Ναι αυτή είναι, είχα την αίσθηση ότι είχε βγει στις αίθουσες αλλά ο IMDB λεει πως είναι τηλεοπτική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Πέρα όμως από την ταινία, ωραίο το φλασάκι. Πολύ ατμοσφαιρικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 Με το sequel. Μιας και έκανες τον κόπο να ψάξεις να βρείς το πόστερ της ταινίας, δεν αφήνεις και κανενα σχόλιο, έτσι για το καλο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Μιας και έκανες τον κόπο να ψάξεις να βρείς το πόστερ της ταινίας, δεν αφήνεις και κανενα σχόλιο, έτσι για το καλο? Έχεις δίκιο και συγνώμη. Χθες απαντούσα στο ποστ αλλά δεν είχα διαβάσει ακόμα την ιστορία. (Έχει πέσει απίστευτα μεγάλος αριθμός αναγνωσμάτων τελευταία.) Και η ιστορία πολύ καλή. Τι ωραία όμως θα ήταν για έναν αναγνώστη να ξεκινούσε να το διαβάζει χωρίς να ξέρει πως είναι τρόμου. Γίνεται όμως χωρίς ταμπέλες; Γίνεται, αλλά δυστυχώς...δεν γίνεται. Ο αναγνώστης διαβάζει και ψάχνει τον τρόμο υποψιασμένος στις γωνίες. Δηλαδή μπορούσα να μαντέψω το τέλος πολύ πριν έρθει να με συναντήσει. Και λυπάμαι γι αυτό, δεν μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η ατμόσφαιρα όμως, η εμμονή και ο...πόνος του ήρωα πολύ Έντγκαρ (Άλαν Πόε). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Thanks Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowleaf Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Για καποιο λογο, οταν διαβαζω κατι που εχεις γραψει ακουω στο μυαλο μου μια αντρικη βραχνιασμενη φωνη να μου αφηγειται την ιστορια. Παρα πολυ ωραια, και θελει μαεστρια για να πεις τοσα πολλα με τοσο λιγες λεξεις. Μου αρεσει και ο κοφτος ρυθμος με τις μικρες προτασεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Μάλιστα... Σαφές, με κλιμακούμενη ένταση παρά το τόσο μικρό του μέγεθος, και επίσης γρήγορο και κοφτερό σαν .. ξυράφι. Μου άρεσε. Και δεν είχα μαντέψει το τέλος, παρόλο που βλέποντας ότι ήταν τρόμου, περίμενα να μου έρθει από κάπου το κακό. Έχεις δεν έχεις, North, θα με κάνεις ν' αναζητήσω και τα άλλα σου διηγήματα και να διαβάσω και τρόμο που ισχυρίζομαι ότι δεν είναι στο στυλ μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts