Deodonus Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Μες στην σιωπή της νύχτας αναζητώ την ματαιότητα της ζωής. Τίποτα όμως, όλα μάταια. Μόνη αιτία ο θάνατος. (Κακές συναναστροφές με τον Ορφέα...χιχιχι.... ) Αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Λίγο -εώς πολύ- παράλογο μέσα στην κατάθλιψη... Όμορφο... [Πάντως πώς και το ανέχεσαι τόσο... πολύπλοκο; ] Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσουν τα ποιήματα κατάθλιψης... Πάντα φοβόμουν την λέξη θάνατος, δέν την πιάνω στο στόμα μου (ούτε και στο μολύβι μου)... Η τελευταία λέξη έκανε όλο το ποίημα να βαρύνει στο τέλος... DEAaaaaaaaaaaaaaaTH !!! \m/ (0_0) \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Κακώς Βαλιδόριε....με το να αποφεύγεις αυτό που φοβάσαι δεν το ξεπερνάς. [Fuga non solutio est. = Η Φυγή δεν είναι λύση.] Πρέπει να μάθεις να το αντιμετοπίζεις πρόσωπο με πρόσωπο. Πες το, γράφ'το, σκέψου'το "ΘΑΝΑΤΟΣ"... Αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Του λείπει κάτι. Δε ξέρω, μου φαίνεται εντελώς κοινότυπο και γυμνό. Θέλει σάλτσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Δεν φοβαμαι .. οπως εχω ξαναπεί "anytime will do" Απλα, στα ποιηματα μου φαινεται βαρια λεξη, να φανταστεις σε ποιημα ουτε την λεξη καταθλιψη εχω χρησιμοποιησει, απλα μου αρεσει να τα βγαζω τα συναισθηματα χωρις να τα αναφερω αυτολεξι !!! ειναι σαν να βλεπεις hardcore τσοντα, ενω το σοφτ, σου διεγειρει την φαντασια !!! Θα προσπαθησω να το συνηθησω... Τι μλκς λεω βραδιατκα ... μην με παρεξηγησεις εχω πιει μερικες μπυρες !!! \m/ (0_0) \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Νιχίλιε, όντως είναι λίγο γυμνό και χωρίς σάλτσα. Γενικά, αυτά τα μικρά ποιηματάκια που μού'ρχονται μερικές φορές, είναι τελείως αυφθόρμητα και προτημώ να τα αφίνω έτσι, με τον αυθορμιτισμό τους, από το να τα επεξεργαστώ και να χάσουν κάτι από την φρεσκάδα τους. (είναι και αυτό που λένε: μιλάει λίγο γιατί έχει πολλά να πεί...) Βαλιδόριε Έχεις, δίκαιο, ίσως παραείναι βαρύγδουπη λέξη. Αλλά μάλλον λόγω της κυνικότιτας που έχω όταν γράφω (και συνθέτω), μου διαφεύγουν κάτι τέτοια χωρίς να το προσέξω. Όταν γράφω, απλά χρησιμοποιώ τις λέξεις, χωρίς να προσέχω αν αυτές είναι λίγο "βαριές" (αν και προσέχω να μην είναι "ελαφριές")...γενικά το ξέρω, πρέπει να το διορθώσω αυτό...τέλος πάντων. Πρόσεξε όμως τον τελευταίο στίχο που έχει τον Θάνατο. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία, αν το προσέξεις. (αν και αυθόρμητο, καλό βγίκε ) (τι ψώνιο με πιάνει ώρες-ώρες;...) Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Aπορώ γιατί δεν το έχω σχολιάσει ακόμα... Σου έχω πει την άποψή μου περί θανάτου και τέχνης; Ουσιαστικά συνοψίζεται στο εξής: αν δεν υπήρχε θάνατος, δεν θα υπήρχε ανάγκη για τέχνη, για δημιουργία. Φυσικά είναι ακόμη στις 'υπό συζήτηση' απόψεις μου, δεν είναι παγιωμένη. Πολύ καλοφτιαγμένη μινιατούρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts