supermario Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 (edited) Τα Happy Together, Fallen Angels και Ashes of Time μπορείς να τα βρεις με αγγλικούς υπότιτλους!Ειδικά το πρώτο αξίζει πολύ! To IDEAL από 29/4 θα προβάλλει τα ακυκλοφόρητα στην Ελλάδα Fallen Angels, As tears go by, the Days of Being Wild του Wong Kar Wai. How sweet is that ? Edited April 26, 2010 by supermario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flamandin Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 (edited) Το ashes of time κυκλοφόρησε πριν απο δύο-τρείς μήνες με ελληνικούς υπότιτλους στα βίντοκλαμπ,αλλά έχει έναν ελληνικό τίτλο (ο οποίος ως συνήθως είναι ηλιθιωδώς κοινοτυπος και κατώτερος)τον οποίο δεν θυμάμαι καλά.Πρέπει να λέγεται ο ξιφομάχος ή ο περιπλανόμενος ξιφομάχος ή κάτι τέτοιο(μάλλον το δεύτερο).Πάντως είναι μία απο τις πέντε καλύτερες ταινίες ΓουΧσιά που έχω δει μέχρι σήμερα(οι άλλες τέσσερις είναι τα "ήρωας"του Τζανγκ Γι Μόου,'green snake"του Τσόι Χάακ,"moonwarriors"του Σάμμο Χονγκ και τέλος το"η νύφη με τα λευκά μαλλιά"του Ρόνυ Γιού).Πάντως μην περιμένετε να δείτε το κλασσικό φιλμ του είδους(Γουονγκ Καρ Γουάι είναι αυτός).Το σίγουρο είναι οτι θα δείτε μαζεμένους μερικούς απο τους κορυφαίους ηθοποιούς του αγαπημένου Χονγκ Κονγκ να δείνουν ρεσιτάλκόμπο.Ειδικά ο μακαρίτης λέσλι Τσέουνγκ(αντίο παλακίδα μου)και ο μεγάλος τόνυ Λιούνγκ Τσίου Γουάι στον ρόλο του μισότυφλου ξιφομάχου(αυτή η ιστορία είναι και η αγαπημένη μου).Σας προειδοποιώ όμως οτι θα σας δέσει την καρδιά κόμπο,η μελαγχολία είναι σίγουρη. Edited June 8, 2010 by flamandin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flamandin Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Χε,χε,χε έχεις δίκιο supermario για το california dreaming.Δεν υπάρχει περίπτωση μετά το chunging express να ακούσω αυτό το τραγούδι και να μην το συνδέσω με την υπέροχη Φέι Γουόνγκ να χορεύει με τις κουτάλες στην καντίνα(η οποία Φέι Γουόνγκ επιπλέον είναι και απο τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει και είναι μια πραγματική ποπ Ντίβα στην Κίνα,αλλά και η μόνη που ξεφεύγει απο το βαρετό στυλ της υπόλοιπης μαντο-ποπ και καντο-ποπ,η ίδια τραγουδάει και την ωραιότατη διασκευή του dreams στους τίτλους του τέλους). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 (η οποία Φέι Γουόνγκ επιπλέον είναι και απο τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει και είναι μια πραγματική ποπ Ντίβα στην Κίνα,αλλά και η μόνη που ξεφεύγει απο το βαρετό στυλ της υπόλοιπης μαντο-ποπ και καντο-ποπ,η ίδια τραγουδάει και την ωραιότατη διασκευή του dreams στους τίτλους του τέλους). Και η οποία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εδώ και χρόνια.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flamandin Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 (edited) (η οποία Φέι Γουόνγκ επιπλέον είναι και απο τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει και είναι μια πραγματική ποπ Ντίβα στην Κίνα,αλλά και η μόνη που ξεφεύγει απο το βαρετό στυλ της υπόλοιπης μαντο-ποπ και καντο-ποπ,η ίδια τραγουδάει και την ωραιότατη διασκευή του dreams στους τίτλους του τέλους). Και η οποία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εδώ και χρόνια.... Δυστυχώς SpirosK έχεις δίκιο.Έμφανίζεται πλέον σπάνια. Τελευταία την είδα μέσω YouTube να λέει ένα τραγούδι στην cctv(η κρατική τηλεόραση της κίνας)με αφορμή την κινέζικη πρωτοχρονιά και ήταν έξοχη.Γενικότερα εμφανίζεται πια μόνο για να πει ένα δύο τραγούδια σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση.Πλέον το βάρος το έχει στην φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε με τον σύζυγό της.Παρ'ολα αυτά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής(όπως φάνηκε απο τις αντιδράσεις στην εμφάνισή της στο προαναφερθέν σόου). Edited June 9, 2010 by flamandin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 419 Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 (edited) 2 μου ερχοντε αυτη τη στιγμη στο μυαλο και τα δυο ομως ειναι εξαιρετικες επιλογες κατα τιν γνωμη μου...... 1)επαφες 4 τυπου 2)ηχω (thriler πρωτης ποιοτητας) φυσικα πολυ ψηλα στην λιστα με τα αγαπημενα μου Edited June 9, 2010 by panos 419 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Ας ξαναδώσω μια λίστα,μόνο που θα είναι λίγο μεγάλη. Η σειρά είναι τυχαία. 1. Blade Runner 2. Κουρδιστό πορτοκάλι 3. Μπραζίλ 4. Στενές επαφές τρίτου τύπου 5. Ζωντανός θρύλος 6. Matrix 7. ET ο εξωγήινος 8. Ο πλανήτης των πιθήκων 9. Επαφή 10. Space Cowboys 11. Οι 12 πίθηκοι 12. The Truman Show 13. Η λάμψη 14. Star wars 15. Star trek 16. Απόλλων 13 17. Η σφαίρα 18. Οιωνός 19. Ο πόλεμος των κόσμων 20. Pulp fiction 21. Reservoir dogs 22. Kill Bill 23. Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους 24. Ο ταξιτζής 25. Τα καλά παιδιά 26. Θεωρίες συνωμοσίας 27. Ο Νονός 28. Πιάσε με αν μπορείς 29. Καλημέρα Βιετνάμ 30. Αποκάλυψη τώρα! 31. Ήμασταν κάποτε στρατιώτες 32. Λεπτή κόκκινη γραμμή 33. Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν 34. Παιχνίδια εξουσίας 35. Νοβοκαΐνη 36. Ο νευρικός εραστής 37. Στη φωλιά του κούκου 38. Ο Καουμπόης του μεσονυκτίου 39. Ξέγνοιαστος καβαλάρης 40. Ο πρωτάρης 41. Ακαταμάχητη Αφροδίτη 42. Η κατάρα του πράσινου σκορπιού 43. Το φαινόμενο της πεταλούδας 44. Fight Club 45. Seven 46. Memento 47. Arizona dream 48. Ένας υπέροχος άνθρωπος 49. Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ 50. American beauty 51. High fidelity 52. Platoon 53. V for Vendetta 54. Ο τελευταίος των Μοϊκανών 55. Ο μονομάχος 56. Braveheart 57. Φονικό όπλο 58. Terminator 2 59. Ποιός έπνιξε τη Μόνα 60. Η ώρα των όπλων 61. Γράμματα απο την Ίβο Τζίμα 62. Οι σημαίες των προγόνων μας 63. Ο κύκλος των χαμένων ποιητών 64. Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος 65. Boys don't cry και άλλα..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kass Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 1. Το Metropolis (ιδίως δε με το soundtrack του Giorgio Moroder) 2. Tα μαύρα φεγγάρια του έρωτα 3. Το The Ring 4. Οι διχασμένοι του Cronenberg 5. Οι επικίνδυνες σχέσεις Τελείως άσχετες μεταξύ τους, αλλά όλες πολύ αγαπημένες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 1) Lord of the Rings 2) Star Wars 3) Braveheart 4) Kingdom of Heaven 5) And now for something completely different 6) Monty Python and the Holy Grail 7) How to train your Dragon Αν μου έρθουν άλλα τα λέμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 harry potter lord of the rings επτα ζωές το κυνήγι της ευτυχίας το κορίτσι με το τατουάζ κ.α Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 (edited) Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας» είναι πλέον στις αγαπημένες μου, και ας ήθελα να τρέξω πανικόβλητη εκτός κινηματογράφου στο πρώτο break . Θέλει γερό στομάχι και υπομονή για να την δεις ολόκληρη, αλλά η υπόθεση της έπαιζε σαν χαλασμένος δίσκος στο κεφάλι μου για μήνες μετά. Τι πιο σπουδαίο για μια ταινία;;; Edited July 6, 2010 by Kelley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Κατα καιρους "κολλαω" και με διαφορετικη ταινια, οποτε αν ξεκινησω να κανω λιστα θα μας παρει το ξημερωμα.. Μερικα "στανταρακια" 1. The Wicker Man 2. The Pit and the Pendulum (και μονο το χτυπημενο βλεμμα του θειου Βινσεντ ειναι ολα τα λεφτα) 3. Dracula, prince of darkness 4. The whip and the body (γενικα εχω πετρια με τον Christopher Lee, αλλα στη συγκεκριμενη ταινια ειναι υλικο φαντασιωσεων ο ατιμος-ποιος με ειπε βιτσιοζα?) 5. Dead poets' society 6. Black Sunday 7. American Beauty 8. Irreversible (για την τραγικη ειρωνια του φιναλε-αρχης: ο χρονος ειναι μη αναστρεψιμος, οι καλες στιγμες εχουν περασει, το μονο που μας περιμενει ειναι πονος, μοναξια, απωλεια) 9. Requiem for a dream 10. Τα κοκκινα φαναρια 11. Η καλπικη λιρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Conan the Barbarian Απίστευτη ταινία. Όταν την είδα, στην τρυφερή ηλικία των 13, είπα το μεγάλο "Ώπα! Εδώ είμαστεεε..." Ήταν η πρώτη ταινία που είχα δει ποτέ μου, στην οποία ο ήρωας δεν παράτησε την εντελώς κουλ τύπισσα για την ξενέρωτη καλομαθημένη πριγκηποπούλα, πράγμα που με έκανε τεράστια εντύπωση. Από τότε τη βλέπω σε τακτά χρονικά. Βρίσκω καταπληκτικό τον τρόπο που ισορροπεί πάνω σε κόψη ξυραφιού ανάμεσα σε αριστούργημα και πατάτα. Ο Άρνι ΕΙΝΑΙ ο Κόναν. Η μουσική είναι από μόνη της ένας λόγος για να τη δει κανείς. Τι να λέμε.. The Life of Brian Για μένα, η καλυτερότερη ταινία όλων των εποχών, σε όλες τις κατηγορίες. Παρ' όλο που την έχω δει άπειρες φορές και την ξέρω απ' έξω, όταν την ξαναβλέπω όχι μόνο χτυπιέμαι από τα γέλια, αλλά ανακαλύπτω και νούργιες λεπτομέρειες που δεν είχα προσέξει. Το Monty Python and the Holy Grail δε φτάνει τα δυσθεώρητα ύψη αρτιότητας του Μπράιαν, αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλή. Brazil, 12 Monkeys Απλά κορυφαίες. A Nights Tale Συμπαθέστατη. Πνοή φρεσκάδας. Επιτέλους! Crouching Tiger Hidden Dragon Η πρώτη βούξια που είδα ποτέ, έρως με την πρώτη ματιά. Το 2000-2001, έμενα σε μια γειτονιά που ήταν λίγο chinatown. Εκτός από τα υπόλοιπα ασιατικά μαγαζιά, είχε και ένα βιντεοκλάμπ, η βιτρίνα του οποίου ήταν τίγκα σε κάτι πολύ ενδιαφέρουσες κασέτες, σαν ιστορικές με φαίνονταν, πολύ ενδιαφέρουσες, όλο τις χαλβάδιαζα και τις λιμπιζόμουνα και ήθελα να μπω μέσα να ρωτήσω αν έχουνε σουηδικούς υπότιτλους... αλλά καθότι αηδιαστικά ντροπαλό άτομο ποτέ δεν έκανα την κίνηση. Όταν λοιπόν βγήκε το CTHD στους σινεμάδες, ήμουν πανευτυχής. Βρήκα μπέιμπισίτερ (ένας άθλος) και πήγα να τη δω και... δε ρεστ ιζ τζεόγκραφι. Από ελληνικές, Η Κάλπικη Λίρα που αναφέρει και η Dark Desire, Bios και πολιτεία του Περάκη, καθώς και όλες, μα όλες, μα οτιδήποτε έχει κάνει ο Βέγγος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimzar Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 (edited) Οι δικές μου : 1) Star Wars 1,2,3,4,5,6 2) Indiana Jones 1,2,3 3) Lord of the Rings ,1,2,3 4) Aliens 1,2 5) Jaws 1 6) Doctor Zhivago 7) The good the bad and the ugly 8 Terminator 1 , 2 9) Seven 10) Die Hard 1,2,3,4 Edited March 21, 2011 by Dimzar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Fett Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Oι δικές μου γενικός χωρις να ξεχωρίζω τα ΕΦ 1) Πόλεμος των Άστρων 2)Ο Νόνος 3)Inception 4)12 Πυθικοί 5)Συνήθεις ύποπτοι 6) Τελευταία Έξοδος Ρίτα ΧέΪγουόρθ 7)Pulp Fiction 8) Πόλεμος των Άστρων:Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται 9)Goodfellas 10) Ψυχό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Υπάρχει ένα πολύ καλό (αν και πολύ σκληρό) animated movie γαλλο-τσεχικής παραγωγής της αρχής της δεκαετίας του 90, με θέμα επιστημονικής φαντασίας. Λέγεται "Ο φανταστικός πλανήτης" (le planet sauvage). Ορίστε το trailer του: http://www.youtube.com/watch?v=SgCxCZNkQ9E&feature=related Νομίζω οτι υπάρχει ολόκληρο στο youtube. Προσοχή, αν δε μπορείτε τη βία μην το δείτε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivos Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΟΛΑΡΙΣ ΣΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΛΕΙ ΜΟΣΧΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 the crow...................πολυ μπροστα... Νομιζω κατι φαινεται στην υπογραφη μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 paths of glory... dr stangelove clockwork orange (φαίνονται οι συμπάθειες ε;) 2001 a space odyssey the man from earth last tango at paris bitter moon fiddler on the roof ballad of a soldier spellbound 12 angry men land of the blind cross of iron the great escape le herrisson agora.... shutter island κυνόδοντας είναι τόσες πολλές........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Τρεις cult επιτυχίες του Πήτερ Τζάκσον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 (edited) Όλες του Jim Jarmusch, με κορυφαία το Όλες του Gaspar Noe με αγαπημένες τις Εnter the Void και I Stand Alone (Seul Contre Tous) Όλες του David Lynch με αγαπημένες το Lost Highway, Φυσικά, είναι αρκετές οι αγαπημένες μου ταινίες σε κάθε είδος... Έγραψα κυρίως γι' αυτές που μου έχουν μείνει περισσότερο, αλλά και τις παρακολούθησα σχετικά πρόσφατα ώστε να τις θυμάμαι. Edited September 28, 2011 by Anwrimos23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azteca Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Γεία σας και απο εμένα είμαι καινούριος στο σαιτ αυτό και ας ξεκινήσω την συμμετοχή μου απο αυτό το θέμα. Λοιπόν για εμένα μερικές απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί είναι: 1)Serenity 2)Conan το πρώτο 3)How to train your Dragon 4)Outlander 5)District 9 6)Evil Dead 7)Night of the Demons 8)Monty Pythons and the holy Grail 9)Star Wars τα παλια 10)Lord of The Rings 11)Avatar 12)Last of the mohicans 13)Excaliber 14)Dragonheart 15)Aliens 2 16)They Live 17)The Thing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Καλώς ήλθες και καλή διαμονή. Λίγο από όλα έβαλες και καλά έκανες. Να δούμε τι θα λέει και το καινούργιο προοιμιακό-Thing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azteca Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Δημήτρη τα νούμερο 2, 3, 4 ή τα πρίκουελ σε μια ταινεία συνήθως είναι ξαναμασημένη τροφή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που θα ήθελα να δω σε ταινεία είναι τα βουνά της τρέλας του Λάβκραφτ, αλλά απ΄οτι είδα στο youtube η εταιρεία που θα έβαζε τα λεφτά έκανε πίσω, προφανώς επειδή το θέμα της δεν ήταν για το κύριο ταργκετ γκρουπ των εφήβων που θέλουν λαίτ τρόμο και όχι φυσικά τον Κθούλου και τους υπόλοιπους της παρέας του, ίσως βέβαια να είναι καλύτερα έτσι γίατι θα την ξεφτιλίζανε την ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (Χωρίς να 'ναι σε συγκεκριμένη σειρά) 1. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 2. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 3. The Lord of the Rings 4. A Clockwork Orange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts