Roubiliana Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Συγγραφέας : Κανάρη Βιβή Είδος : φαντασίας Λέξεις 2540 Βία ; όχι Σεξ : ασταμάτητο Αυτοτελής Για το write-off #96 με εισαγωγή της Ειρήνης Μαντά ΠΕΡΊ ΦΙΛΤΡΩΝ.docx 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Τελείωσε. Με το που είδα το Σέξ ασταμάτητο - αποφάσισα τον νικητή του διαγωνισμού. Δεν χρειάζεται καν να το διαβάσω, ξέρω από πριν (σόρυ αγόρια). @Roubiliana δαγκωτό. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismofbi Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και δεν συμμαζεύεται. Μπόλικο χιούμορ, μπόλικο σεξ και μια φράση που με ξετρέλανε. ''Έπρεπε να επιβιώσει''. Ευκολοδιάβαστο, χορταστικό και απολαυστικό. Καλή επιτυχία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmberRoar Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Γεια σου Βιβή! Spoiler Σου δίνω 3 άλφα: ανάλαφρο, αστείο, ασταμάτητο (όλοι ξέρουμε σε τι αναφέρεται το τελευταίο 🤪) Μας έταξες άπλετο έρωτα και παρέδωσες. Είναι γραμμένο στο γνώριμο ύφος σου, με το ιδιαίτερο χιούμορ που σε διακατέχει. Σκοπός ήταν να διασκεδάσουμε και νομίζω το πέτυχες. Κάπου με ξένισες με τις καλικαντζαρίνες που την πέφτουν ομαδικώς στον πρωταγωνιστή χωρίς συναίνεση (αλλά αυτό είναι double-standard, διότι αν του την έπεφταν τρεις δαιμόνισες δεν νομίζω να είχα παράπανο και ας ήταν μεθυσμένος 😅) Μου αρέσει το χιούμορ και η χαλαρότητα, το σοβαρό έχει τη θέση του αρκεί να μην μονοπωλεί. Well done. Εύχομαι επιτυχία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Spoiler Είχες εύθυμη διάθεση και όρεξη να μας πεις μια διαφορετική ιστορία απ' αυτές που μας λες συνήθως (βέβαια, αυτό που μου έμεινε ήταν η παρτούζα, το γενικότερο αχουβάουα τσουτσουάουα της δαιμόνισσας και ο καημένος ο Έρικ που τον έβαλες να ψοφήσει στις υπερωρίες). Από τεχνικής πλευράς, καλογραμμένο, όπως πάντα, και με αρκετές δόσεις χιούμορ. Δώσε, όμως, λίγο περισσότερη προσοχή στους τίτλους σου (αρκετές φορές μου δίνεις την εντύπωση ότι βάζεις κάτι, έτσι, στα πρόχειρα, ή ότι βάζεις τίτλο απλά για να βάλεις τίτλο. Για παράδειγμα, θα μου ακουγόταν καλύτερα το: "Η Ζωή κερδίζεται με αγώνα" ή το: "Κοψίδια, κρασί και μπόλικη ενυδάτωση" ή κάτι πιο ευφάνταστο τέλος πάντων, καταλαβαίνεις). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Roubiliana, καλή επιτυχία! Spoiler Ο μάγος πριν συνευρεθεί με την δαιμόνισα. Ο μάγος μετά την συνεύρεσή του με την δαιμόνισα και μετά από τουλάχιστον 10 συνευρέσεις την ίδια μέρα. 😄 Κάνε κλικ στα link. Οι χαρακτήρες είναι αξιόλογοι και εξυπηρετούν το σκοπό τους στην εξέλιξη της ιστορίας. Μου άρεσε ότι η ιστορία είναι ανάλαφρη με χιούμορ και φυσικούς διαλόγους. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Roubiliana εύχομαι καλή επιτυχία Spoiler Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει η γραφή σου. Περισσότερο γιατί όταν έχεις διάθεση να γράψεις χιουμοριστικά δεν προσπαθείς να το επιβάλλεις στον αναγνώστη, αλλά έρχεται πολύ φυσικά, χωρίς να καταντάει σαχλό ή νερόβραστο. Αναφορικά με το περιεχόμενο, μου άρεσε η ιδέα σου να ξεφύγεις από το να γράψεις κάτι στερεοτυπικό fantasy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Spoiler @Roubilianaνομίζω ότι το κωμικό και λίγο εξωφρενικό ύφος γραφής σου πηγαίνει. Να το κρατήσεις αυτό στο μυαλό σου. Νομίζω ότι το αναδεικνύεις και δνε είναι κάτι εύκολο, γιατί εύκολα μπορεί κανείς να ολισθήσει σε φθηνό "Αμερικάνικο" (sic) χιούμορ - δηλαδή σε γελοιότητα. Προσωπικά απόλαυσα την ιστορία. Καλοδουλεμένη και καλοδομημένη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Spoiler Νταξ. Το περίμενα. Σε περίμενα. Έχεις ένα thing με τους δαιμονάκους που κάνουν σεξ, εξαντλητικό σεξ, οργιαστικό σεξ, τυραννικά εξαντλητικό και οργιαστικό σεξ. Πλοκή. Μια χαρά, αν εξαιρέσουμε πως δεν εννόησα πλήρως πού ακριβώς κολλάει η μάγισσα στο τέλος. Δηλαδή του είχε κάνει κάποιο ξόρκι για να γυρίσει; Ήταν όλο στημένο από την αρχή για να γυρίσει; Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι αλλά νομίζω δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Χαρακτήρες. Ναι, η δαιμόνισσα και τα καλικατζάρια της όλα τα λεφτά. Ο Έρικ διεκπεραιωτικός σαν τη βασική λειτουργία του. Με την προϋπόθεση βεβαίως ότι είναι καλοταϊσμένος και καλοπιωμένος. Την έκανε καλά τη δουλειά του και χωρίς πολύ βάθος ή σκιαγράφηση ή οποιαδήποτε άλλη περίπλοκη λέξη και τα κατάφερε χωρίς να φτύσει τα σκώτια του από το πολύ σεξσεξσεξσεξσεξ. Η μάγισσα ήθελε δουλειά, ωστόσο, σε συνάρτηση και με το παραπάνω μου σχόλιο (πώς πέτυχε τελικά αυτό που ήθελε να πετύχει πέρασε λίγο στο ντούκου.) Διάλογοι, Γλώσσα. Τόσο όσο. Χωρίς πολλά -πολλά. Χωρίς περίπλοκες λέξεις. Διεκπεραίωση. (Καλά τους έκανες). Πατάς στην εισαγωγή και είσαι συνεπής σε αυτά που θέλεις να πεις. Αν έχω διαβάσει και καλύτερα δικά σου; Ναι, έχω. Αλλά το απόλαυσα παρ’ όλα αυτά. Επίσης είσαι καλή στο χιουμοριστικό γράψιμο και αυτό, όπως είχε συζητηθεί και στο μάθημα, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα. Το χιούμορ (η κωμωδία) και ο τρόμος, όπου ένα -μισό- στραβοπάτημα σε ρίχνουν από το γέλιο στο γελοίο και από την αγωνία στη δυσφορία. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου και καλή επιτυχία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος77 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Η γραφή σου έχει πολύ καλό καλό ρυθμό, ρέει όμορφα, δίχως να κουράζει τον αναγνώστη. Ταυτόχρονα, οι ερωτικές φαντασιώσεις και οι συμβολισμοί μάς κρατούν το ενδιαφέρον και θέλουμε να διαβάσουμε παρακάτω. Έχεις αποκτήσει ένα πολύ ωραίο στυλ γραψίματος, τώρα πρέπει να σου "κάτσει" και η πλοκή, μια ωραία ιδέα, μια έμπνευση... Καλή συνέχεια! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts