Nikolas kozni Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Τα μάτια σου αιχμαλώτισαν την νύχτα και δεν θυμάμαι αντίο να σου είπα τον δρόμο κοίταξες και μου πες η ελπίδα δεν χάνεται αν αγαπάς στ'αληθεια την πλάτη γύρισα και δεν σε ξανά είδα. Σε έναν στίχο βρήκα το κουράγιο να γράψω αυτά που αισθάνομαι για σένα με λέξεις ζωγραφίζω την μορφή σου και ας ξέρω οτι είναι ένα ψέμα πονάει πιο πολύ να ζω χωρίς εσένα. Μία παρηγοριά μου έχει μείνει πως ίσως με θυμάσαι κάπου κάπου μπορεί τα χρόνια να γέρασαν το κορμί μου μπορεί να έχω χρόνια νέα σου να μάθω μα εγώ τραγούδια συνεχίζω να σου γράφω 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26 Share Posted March 26 Αν το έδινες σε κάποιον έντεχο μουσικό να το μελοποιήσει και να το κάνει τραγούδι χωρίς να αλλάξει ούτε μία λέξη (για κάποιο λόγο στο μυαλό μου έρχεται ο Γιάννης Κότσιρας) , θα γινόταν μεγάλη δισκογραφική επιτυχία. Σκέψου το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα: είναι όλα εκεί, οι λέξεις, το συναίσθημα, το πάθος, μόνο η μελωδία λείπει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts