Jump to content

ΝΙΚΟΛ - Ο Μικρός Μπεν (Απόσπασμα από το βιβλίο μου)

michalis neokleous

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Μιχάλης Νεοκλέους
Είδος: διήγημα φαντασίας - τρόμου
Βία; ναι
Σεξ; όχι
Αριθμός Λέξεων: 6080
Αυτοτελής; ναι
Σχόλια: ένα απο τα διηγήματα που περιέχονται στο βιβλίο μου με τίτλο ΝΙΚΟΛ, το οποίο είναι σε διαδικασία έκδοσης. 

Γνωρίζω ότι ο τρόπος γραφής μου είναι ιδιαίτερος και ίσως κουραστικός, παρόλα αυτά θα εκτιμούσα όσους κάνανε τον κόπο να το αναγνώσουν. ευχαριστώ 

Νικολ Ο Μικ΄ρος Μπεν.docx

• Like 2

• Φάντασμα changed the title to ΝΙΚΟΛ - Ο Μικρός Μπεν (Απόσπασμα από το βιβλίο μου)

Γεια σου Μιχάλη. Η ιστορία σου μου άρεσε. Όντως, ο τρόπος γραφής σου είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε. Όμως, νομίζω ότι το κείμενό σου, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, χρειάζεται φιλολογική και (ίσως και) δημιουργική επιμέλεια. Αν είναι να το εκδώσεις, δηλαδή, ίσως θα ήταν καλύτερα να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματία επιμελητή (αν δεν το κάνεις ήδη) για να διορθώσετε τις όποιες ατέλειες του κειμένου και να το φέρετε στην καλύτερη δυνατή μορφή του.

10 hours ago, Nick V. said:

Γεια σου Μιχάλη. Η ιστορία σου μου άρεσε. Όντως, ο τρόπος γραφής σου είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε. Όμως, νομίζω ότι το κείμενό σου, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, χρειάζεται φιλολογική και (ίσως και) δημιουργική επιμέλεια. Αν είναι να το εκδώσεις, δηλαδή, ίσως θα ήταν καλύτερα να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματία επιμελητή (αν δεν το κάνεις ήδη) για να διορθώσετε τις όποιες ατέλειες του κειμένου και να το φέρετε στην καλύτερη δυνατή μορφή του.

καλημερα και ευχαριστω. ναι θα γινει επιμελεια απο τον εκδοτικο οικο, και συμφωνω μαζι σου για τις ατελειες ειδικα σε οτι αφορα τον διαλογο. μου ειπαν να μην το αλλαξω μέχρι να το δει ο εκδότης και η ομάδα του. ξανά σε ευχαριστώ για τον κόπο να το διαβάσεις και να σχολιάσεις 

• Like 1