john tomad Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Απολαυστε τη γεννα της ανοιξης ζήσε Άσε το μέλλον να κυλά και το μόνο για σήμερα είναι τοΚαλημέρα ενώ αν οι αμαρτίες σου στο σύμπαν μελωδιες εγιναν, στο soundtrack της ημέρας ανακάλυψε το ανώτερο Εγώ σου ώστε να βρεις τον ανώτερο σκοπό του εαυτού σου,,, ο ουρανός έστειλα ανθρώπους στη γη Σαν άγγελους κ δαίμονες.. όσο καρδιά σ ραγίζει στο σκοτάδι μία κραυγή βοήθειας η ζητώντας λίγο φως ένα χέρι θα εμφανιστεί και θα σε τραβήξει στην ευγένεια της γης και όλες τις αμαρτίες και όλες τις κακίες σου μπορούν να εξατμιστούν μεταφέροντας το μήνυμα Ευγενίας και ανιδιοτέλειας... που σου μετέφεραν και σένα για να σου φέρουν στο φως.... ο ήλιος εραστή του με εκανε με τα χάδια τ,,, κάθε χάδι του μου θυμίζει να ζω μόνο για σήμερα,,,,,,,, προχτές όσο κι αν πολλά το ανώτερο εγώ θα το αγκαλιάσει και θα το κάνει Απλο Μάθε να υπάρχεις μόνο για τώρα και αν θες τις αμαρτίες σου να ξεπληρώσεις μοίραζε το μήνυμα Το μήνυμα αυτού του χεριού που σε τράβηξε από το σκοτάδι στο φως χωρίς κανένα κόστος χωρίς κανένα συμφέρον μόνο το μήνυμα μόνο το μήνυμα για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι στη γη υπάρχουν άγγελοι δε μόνη στην Κρήτη και αν συμβιβαστείς με τον μόνο για σήμερα και βρεις ανώτερα Εγώ σου τα ανώτερα Εγώ σου θα σε φέρει στην ανώτερη σου δύναμη ανάμνηση το στρες τσου αύριο Απλά σε κουράζει δίχως λόγο μάθε να θα υπάρχω μόνο για είχατε άγχος του αύριο θα σου δείξει το δρόμο βγαίνω υπάρχεις στον κόσμο και να μοιράζεις το μήνυμα και τότε το ανώτερο Εγώ σου έβαλε τον τελευταίο με την ανώτερη σου δύναμη και αυτή τεράστια αγκαλιά από τα πνευματικά σου αδέρφια Θα σου δώσουν θα σου δώσω τόσο πείσμα για το σκοπό που υπάρχεις αν με προσπεράσεις απλά κοιτάς μία φωτογραφία συγγραφέας με το δικό τους τρόπο Αν όμως κάτσεις τι διαβάζεις να σου γράφω τότε θα πάρεις μία γνώμη ενός ανθρώπου που τα έχει περάσει όλα αυτά 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts