john tomad Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ρομποτική ανθρωπιά (ποιηματάκος εμετός εν έτι 2023) Η αγάπη πλέον είναι εξαγοράσιμη και αναλοσυμη από τα λεφτά που σκορπάς τη καλή σ ρομποτική ευθεία ζωής ένα πετυχημένο γάμο με υγιή εγγόνια καλός ακροατής δραματικών συγγενών αποδοχή κακών αν και ασταθή κριτικών σωστή ώρα ύπνου λευκό ποινικό μητρώο..σωστού κέρδους προίκας απαραίτητος συζηγικος έρωτας για δημιουργία μιας ψεύτικης χαρούμενης εικονικής φαμίλιας. Αρκετά λαϊκ στο φεισμπουκ . Φρένο στα αληθινά σου θέλω αλλά μόνο στα κοινωνικά ευπρεπή θέλω.. γραφή για το πόσο ψεύτικα τέλεια περνάτε .. και όταν η αυλές κλειση ένα φίλη αγάπης για την ρομποτικά κοινωνική στάση σου. . Αγάπη με λαϊκ καρδούλες αέρινα φιλία.. και μανάδες περιφανες για το όμορφα λειτουργικό καυλι του γιου τους .. αλλά μη ξεχνάς... Ο ξένος που σχολιάζει έχει πάντα δίκιο....και το καλύτερο όλων κάνα κάθε αμαρτία κρυφά χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και κατηφόρα μέχρι θανάτου τους υγιής ανθρώπινους ρυθμούς των κατά απόφαση γήινων όντων γεμάτη ζωή που τυφλά κ χωρίς οσμή περνά ανάμεσα σας που για να υπαρξετε κ να αντέξετε το πώς γίνατε για μια ρομποτική αγγαλια ένα φιλί μια αγάπη πληρωμένη ρίχνετε τη κακία σας πάνω τους για ένα άρρωστο κοινωνικό μπράβο... για μια ρομποτική αγγαλια ένα φιλί μια αγάπη πληρωμένη ρίχνετε τη κακία σας πάνω τους για ένα άρρωστο κοινωνικό μπράβο... Καλή συνέχεια λοιπόν.. ραντεβού στη κόλαση μαλακές κ μαλακισμενες (χωρίς να αναφέρω ονόματα ,,είναι ανώφελο) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Έχεις βάλει τα κείμενά σου σε λάθος μέρος. Για τη δημοσίευση δημιουργιών μας, έχουμε τις βιβλιοθήκες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Τυχαία, κάνω ένα σχόλιο εδώ για, πάνω-κάτω, νομίζω, ό,τι ανέβασες μέχρι τώρα. Τα κείμενά σου είναι, πώς να το πω, κάπως χύμα, αλλά φαντάζομαι το ξέρεις αυτό. Κάποιοι, ενδεχομένως, θα σου πουν ότι θα πρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη, να τα φροντίσεις περισσότερο ή κάπως να τα επιμεληθείς καλύτερα. Προσωπικά πάντως, και σ' αυτή τη μορφή τους, δεν με χαλάνε (κι εγώ όταν καταγράφω ιδέες -ή και κάτι παραπάνω από ιδέες- περίπου σ' αυτή τη μορφή είναι και τα δικά μου κείμενα). Αν γράφεις γιατί απλά γουστάρεις τη διαδικασία, τότε γράφε όπως σου βγαίνει. Αν όμως θες να σε διαβάσουν περισσότερα μάτια, ίσως θα πρέπει να το δεις αλλιώς και να στρώσεις λίγο την εικόνα των γραπτών σου (το ελάχιστο στρώσιμο, ξέρεις, αυτό που δεν θα σε κάνει να βαριέσαι. Εγώ αυτό κάνω, δηλαδή, σε ό,τι γράφω.) Επίσης, νομίζω πως "κολλάς" περισσότερο στη βιβλιοθήκη ποίησης παρά στις διάφορες ιστορίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john tomad Posted August 26, 2023 Author Share Posted August 26, 2023 Παιδιά ειμε νέος στο σάιτ κ δεν έγιναν επίτηδες τα καθότι ευχαριστώ για τη βοήθεια θα έχω το νου Μ απ' εδώ κ πέρα . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts