john tomad Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Θεός χμμμ. Giannis andreas thomas ® Όταν ήμουν μικρός άκουγα τους μεγάλους να λεν ότι φοβουντε να μεγαλώσουν κ ότι φοβουντε το θάνατο.. τότε το θεώρησα πολλή φτυνο κ εγωιστικό.. μεγάλωσα κ γω και το μικρό σπίτι στο λιβάδι άρχισε να γίνετε πολυκατοικία να μεγαλώνω δίχως να το νοιωθω ούτε να με τρομάζει αν πεθάνω.. τώρα κατάλαβα τι.και πως το έλεγαν... Φοβόντουσαν να μεγαλώσουν γιατί και όλοι αυτοί που αγαπάς μεγαλώνουν και αυτοί και ότι φοβαμε το θάνατο για μένα δε Μ καιγετε καρφί αλλά για όλους αυτούς που αν φύγουν από κοντά μου δε ξέρω αν θα αντέξω κ αν δε θα πάω μαζί τους το φόβο να νικήσω... Σαν παιδί όσους αγαπούσα ήταν ατρόμητοι ιππότες της ασφάλειας μου... Τώρα που η αδικία αυτού του ανώτερου που όλοι αποκαλούν θεό με αποτελειώνει λες κ κάπου έφταιξε στη μοίρα π μου έραψε.. πες μ εσύ που γέννημα σ είμαι που να κοιτώ τι να ζητώ πως να τον αποκαλώ.. που με λίγο γήινο παράδεισο θέλει να ξεχάσω τα τόσα απλόχερα δάκρυα που μου χάρισε και όσοι στο σπίτι τους δε χτυπά Μίλαν για το μεγάλο σκοπό του για κάτι που το κάνει με ένα σκοπό και ότι παπάρα άλλοι να με υπνοτισουν τα χάπια αδιαφορίας τ να μ χαρίσουν να περπατώ κ γω σαν όλους αυτούς τους χαμένους στον ίδιο εφιάλτη τους.. Όταν φτερά Μ χαρίσεις να μπορώ να βλέπω όσους επιλέγεις για σκλάβους του παλατιού σ μόνο τότε σωτήρα θα σε αποκαλέσω μαζί με τα ρεπό κ τις απόδειξης. Καλημερα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts