john tomad Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Περπατώ περπατώ μες τις σκέψεις όταν η μάζα δεν εινε εδώ... Μάζα μάζας εισε εδώ? Giannis andreas thomas ® Μια πινελιά ουράνιου τόξου βαζω γύρω από την αύρα μου και κρύβω το πνευματικό θησαυρό μου στην αρχή και το τέλος του.... Σε μια κοινωνία που όλα εινε εύκολα κ απλά άραγε ποιος θα τολμήσει να δοκιμάσει το δύσκολο δίχως να του τάξεις παλάτια και λεφτά.... Ποιος μόνο για την εμπειρία θα διάλεξη το μονοπάτι δίχως γυαλιά ηλίου και καπελάκι δίχως σωσίβιο και αντιλιακο.. και όσο γέλια σ ακούγονται όλα αυτά.! Από αυτά τα μικρά πράγματα γίναν όλα τόσο εύκολα.. το ευκολο σεξ ο ευκολος οργασμός το εύκολο χρήμα οι δήθεν τσαμπουκαδες του βασιλιά "φαινεσθε" και πολλά άλλα... Η ποίηση έγινε κουτσομπολιστικο περιοδικό Κάι τα προφυλακτικά μπαλόνια για πάρτυ... Και αν εισε εσύ η μόνη εξαίρεση? Τι θα κάνεις θα παραμείνεις ο κακομειρος περίεργος η εκείνος που ο πλούτος του εινε όλο αυτό το χρώμα του ουράνιου τόξου της ψυχής του που δε ντρέπεται να το βγάλει προς τα έξω και δίχως συμφέρον να ανοίξει την αγγαλία του σε κάθε απόκληρο της μαζας... Ας κάνουμε ένα reboot στο μια φορά και ένα καιρό και ας γίνουμε οι θεοί τις ζωής μας εμείς που γράφουμε την ιστορία Κάι τα βήματα μας εμείς που κάνουμε το διαφορετικό να μην εινε αποκρουστικό αλλα δημοφιλή και ολο αυτό από περιέργεια του μαζικού κάδου ανθρωπυματων με ονομα big brother... Καλος σας βρήκα και καλώς ήρθατε στο τρελό Μ τσίρκο.. καθίστε αναπαυτικά και αναπνεύστε ζωοδες δίχως τύψεις και έννοιες για το κοστος μιας και το κοστος του δικού μου πλανήτη εινε η ψυχή... Και όποιος την έχει πουλήσει καλό εινε να κρατά την κάρτα επιστροφής... Μιας και τα λεφτά δινουν πολλές γήινες ανέσεις... Μα η ψυχή φέρνει αϋλες ανέσεις και εύκολη πνοη στις ευχές την φαντασίας την ελπίδα τη ευτιχια τη δύναμη και την θεϊκότητα... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Πολυ ωραιο.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts