john tomad Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (Νύχτα ενηλικίωσης εσύ και το εγώ σου που πλέον σε φροντίζει σα γονιός...) Giannis andreas thomas ® Μία νύχτα ενηλικίωσης μετά από τόσα χρόνια εφηβείας Πού την από ζητούσα και τι να πω ζητούσα σαν μικρό παιδί που αποζητά ένα παγωτό μέσα μέσα καλοκαιριού είχαν χαθεί αυτές οι νύχτες καθώς χάνονταν ο ένας δίπλα στον άλλον από άτομα που αγάπησα ξεκίνησα να με καταστρέφω ξεκίνησα να αφήνωμεί νιώθοντας ότι έτσι θα είναι πιο εύκολος ο θάνατος και δεν θα με θυμάται κανένας οπότε δεν θα έχω τύψεις και κανέναν... τελικά βρήκα μία γη που μπορούσα και έγινα Άγγελος επί της γης ...μπορούσα να μοιραστώ όλα αυτά που αισθανόμουν και να βοηθήσω παιδιά ακόμα και τώρα τα αισθάνομαι και ντρέπωνται να τα πούνε μόνο και μόνο για να μη σπάσουνε την εικόνα τους ακόμη κ σε μεροι π λεν σεβοντε όπως η εκκλησία κάθε Κυριακή π παν σενιαρισμενες στην κοινωνία οι γονείς ακόμα χειρότερα για να μη χαλάσουν την εικόνα τους δεν θέλουν να φαίνεται εικόνα φωτογραφία βίντεο το οτιδήποτε ούτε καν σε καφέ με τα άλλα παιδιά που έχουν τον ίδιο χρόνο για το τι θα πει κοινωνία μέχρι να φτάσουν στο έλεος να τους τύχει κάτι και να δούμε ποιοι θα τρέξουν και πιο πολλή λυπαμε όταν βλέπω κατεστραμ να παιδιά επειδή γεννήθηκαν ανάπηρα κ εινε φυλακισμένα σε μόνο να σπίτι κ όταν με δουν γεμίζω χαμόγελα ελπίδας για το μέλλον... όσοι ήταν με ευθύτητα προς την κοινωνία στο ποιοι είναι και πλέον αλλαγμένη ποιος είναι ο ανώτερος σκοπός τους όπως και το μήνυμα που μπορούν να μοιραστούν με αυτούς και με άλλους σαν κι αυτούς ότι ναι κάνουν κακό ήταν υπό την επήρεια τις κάθε αρρώστιας τους η ελλατωμα π έχτιζε να το δει γιατρός ,,,, σαν ξενέρωτη δεν μπορούν δεν μπορεί κανένας να πει συγνώμη και να ναι okay αλλά και κοινωνία internet τι είναι ρε παιδιά εγώ θυμάμαι Ισπανία πριν 11 χρόνια είχα πάει με την ταυτότητα ευρωπαϊκής ένωσης μου έδωσαν κρεβάτι μου έδωσαν τροφή πρωί μεσημεριανό πρωινό μου έδωσαν τα πάντα οι άνθρωποι συν ότι είχαν και την κάνναβη για αυτούς εκεί πέρα ας πούμε νόμιμη και εμείς Ελλάδα χώρα του φωτός και να φοβόμαστε τι θα πει ο κόσμος τι θα πει ο διπλανός μας αν είναι ανθρώπινος ο άνθρωπος αυτό που έχει να πει είναι για αυτόν που ξεκινα όλο το δρόμο του ταξιδιου για να βρει όσα ανώτερα του αξίζουν και είναι φυλαγμένα για αν τα βρει... "το παιδί να αντέξει και για κάποιον που έχει ξεκινήσει τη ζωή του μακριά από όλα αυτά ότι μπράβο του μόνο αυτό έχεις να πεις γιατί ωραία θα στείλετε κάνε πας πληρώνεις κλινική και όλα καλά αλλά η εθιστική προσωπικότητα ότι ακόμα και το red bull που θα ρθεις θα θες να πιεις εγώ το πρωί πίνω 4 κάνουν γύρω στους πέντε καφέδες και αν βγούμε έξω τα περισσότερα από τα ποτα έχω πάρει εγώ απο άλλοι που με δύο ποτά μία χαρά ξέρω γω οπότε είναι ξεκάθαρα ότι η θα πιάσεις μηδέν ή το 100 αν έχεις το DNA τον παράγοντα Χ τον εθιστικο παραγωντα πιάνεις 0 ή 100 ποτέ τη μέση της κανονικότητας.. όπως πχ είναι οι κουτσομπολες οι κλεφτρομανεις σεξομανεις και φυλαξοβιοι αλκοολική και πολλά άλλα.. αλλά αν έχεις στο κεφάλι σου συνεχώς να καταλαβαίνεις τη μαϊμού η οποία σου λέει ότι δεν αξίζεις ήσουνα καλύτερα εκεί με τους βρωμιάρηδες και όλα αυτά να θυμάσαι φίλε ότι σου τυχε μία στραβή τώρα τότε με φυλακές με τη μάνα σου να κλαίει με τη μάνα σου να χαλάει λεφτά για σένα ξέρω γω με τη μάνα σου να ξεφτιλίζεται όχι με την έννοια του τι θα πει ο άλλος να δίνει πράγματα της για να σε συντηρεί βλέπω παιδιά που έχουν πενηντάριση και από τα είκοσι που τα έχω δει αυτά ...κάνωμεγάλο αγώνα και να βοηθήσω και να βοηθηθώ και απαντάω και που έχω μέσα στο κεφάλι όταν μου λέει δεν αξίζεις απαντάω όπως πρέπει και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι είτε ειμε Αθήνα ητε είμαι Θεσσαλονίκη είτε κατεβαίνω Κρήτη άνθρωποι π είχαν έρθει με μυστικό λες ειμε ο πράκτορας οο7 σε τέτοιο ύψος και έτσι ο ένας χρόνος φέρνει το δεύτερο δεύτερο στον τρίτο ο τρίτος ξεκινά ψυχολόγο ο τέταρτος ψυχίατρο και ο πέμπτος σε έχει ρίξει ήδη στα φάρμακα τους και στο κράτος που θέλουνε με ένα βοηδο βλέμμα να πηγαίνεις όπως θα πήγαινε ένα βρέφος στη μαμάκα του δυστυχώς το κράτος δεν είναι μαμά δεν είναι μπαμπάς μπορείς να το πεις ορφανοτροφείο και από τα χειρότερα οπότε εφόσον ένα δίκιο αν βρεις προσπάθησε να βάλεις και τα όριά σου σε πράγματα που σου αξίζουν και σε συντηρούν τώρα την από έξω είναι σκοτάδι και έχει ένα υπέροχο ανοιξιάτικο βράδυ με μερικά αστεράκια να παίζει maze star μουσική με μία σπιτική λεμονάδα και να αναπολείς μέσα από μία ανάμνηση φωτογραφιών το πώς πέρασαν τα χρόνια και πόσοι από αυτή υπάρχουν ακόμα στη ζωή σου και αυτό δεν είναι για να γίνεις και εσύ με αυτό με αυτό τον τρόπο ζωής αυτό είναι πλέον σε 30 να δώσεις το μήνυμα και να δώσουν το μήνυμα να νιώσουν τον πλούτο τον ιδανικό πλούτο τον αληθινό πλούτο τον πλούτο που θα σε καθοδηγήσει ο στο επόμενο ταξίδι ζωής το Ψυχικό μη σας κουράζω παραπάνω ήτανε απλά μία όμορφη ροή σκέψεων που είπαν ότι μοιραστώ μήπως και κάποιος θα μπορούσε να πάρει κάτι από αυτήν ξεχάστε το χθες το χθεσινό μόνο για τους κουτσομπόληδες αφήστε το αύριο δεν ξέρουμε άμα θα υπάρχουμε και ζήσε μόνο για σήμερα για τίποτα άλλο αλλά πάντα σαν να είσαι ο γονέας του εαυτού τους το ανώτερο αιγός όταν ανακαλύψεις το λόγο που υπάρχει στον κόσμο πέρα από την εργασία που είναι μόνο και μόνο για να φας και να πιεις κάτι τότε θα ανακαλύψει ανώτερο εγώ όσο και το ανώτερο εγώ θα σου αποκαλύψει και την ανώτερη δύναμη που είναι γύρω σου αρκετό λένε θεώ άλλοι τρώνε Βούλα αρετούλα σατανά ο καθένας λέει όπως θέλει απλά διασκέδασε το ταξίδι και να σε φροντίζεις σαν να μην υπάρχει αύριο 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts