Jump to content

Δανεικοί οργασμοι

john tomad

Recommended Posts

(εισαγωγή βιβλίου :οι δανεικοί οργασμού) Giannis andreas thomas  ®
Σκέψεις θεοκεντρισμο που μοιράζει το ψύχος ελεύθερα μες το σκοτάδι και τη σιγή του...

Τα μάτια εφηβείας βλέπουν το σκοτάδι ένα  λουναπαρκ ενηλικίωσης διαφορετικότητας και βενζίνης του εγωκεντρισμού τους... 
Κάποιοι με τα μυαλά να είναι σε προσαρμογή ψάχνουν το πιο εκκεντρικό θέαμα και όχι τον πλούτο της αλήθειας..
Σε ένα κόσμο όπου τα πάντα φαντάζουν θέαμα κάποιοι χαρίζουν τη φρεσκάδα Άκομη και των ονείρων τους σε βρώμικα χέρια που βιάζουν κάθε σήμερα τους με την υπόσχεση του αύριο κάποιοι χαρίζουν την αθωότητα του χρόνου τους σε αιμοπετάλια λίγου ψέματος παραδείσου  και όταν τα μάτια σου ανοίγεις
Τα Μάλια σ ασπρισαν  το δέρμα σ χάλασε.. το δέρμα σ γέμισε άσκοπα σχέδια φτηνού μελανιού τα δόντια σου σε κατάσταση 60χρονου απλά με πιο νεανική μασέλα
Και το πιο μεγάλο δώρο του σκοταδιού...
Είναι ότι τώρα που στο φως ταξιδεύεις την αλήθεια κυνηγάς και ιδεολογικά και βιωματικά μοιράζεις την ιστορία σου να σώσεις παιδιά πνσ θυμίζουν εσένα όλο το παρελθόν σου έχει χωριστεί σε άπιστους για το νέο σ υγιές εγώ για αυτούς που σε σιχαθηκαν μετά από τόση βοήθεια και εσύ μόνο να ζητάς δίχως να δίνεις.. αυτούς που σε φοβούνται μη του κλέψεις μη τους χτυπήσεις μην τους βλάψεις γενικώς..
Και όσους ακόμα σε έχουν ηγέτη του θανάτου και ακολουθούν όσα σε φωτός και στοίχους υπάρχουν από την τότε τέχνη σου...

Δε μπορείς να αλλάξεις όσα έκανες τότε αλλά όσα κανείς τώρα... Θα πληγωθείς θα βιώσεις τη μοναξιά θα διακρίσεις για φίλους που έφυγαν νωρίς..
Μα ένας κόσμος γεμάτος ζωή
Σε περιμένει το ανώτερο εγώ σου αγγαλιασεις και ο ρόλος σου στη γη με φως ειλικρίνεια και μια αδελφότητα παντού μια ανοιχτή αγκαλιά πνευματικης οικογένειας έτοιμη για σενα  έτοιμη να ακούσουν ακόμη και το πιο είχαμε ο πράγμα π έκανες ... Τότε βλέπεις ότι δεν είσε μόνος  και άλλοι πολεμούν με τη μαϊμού του εγκεφάλου π μοιράζει μόνο εικόνες εύκολου παγώματος της πραγματικότητας..αλλά πλέον στο κλουβακι της λίγη τροφουλα... Και το ανώτερο εγώ σερα με τη μέρα μεγαλώνει μαζί σ και απλά απαντά σε κάθε καλοπροαίρετη δύναμη...

Κοίτα να μαθαίνεις...

Υ.σ όσο χρόνων και αν είσε ητε πιο μικρό ητε πιο μεγάλος... Αν κ συ κάποτε λατρέψεις το σκοτάδι πλήγωσες κ εκμεταλλεύτηκε ανθρώπους όσοι ήταν γύρω σ για λίγη βιομηχανική γαλήνη σε κανά. Πόρνη πορνό ντίλερ ζητιάνο φυλακισμένο η νεκρό...

Κάθομαι μέσα στο σκοτάδι το κρύο να νοιώσω ...  Π παλιά χιόνιζε κ γω έβαζα μαγιό να κάνω μπάνιο..
Το βιώνω και η ανώτερη μου δύναμη στέλνει στο ανώτερο εγώ μου  μια ζεστή ασφαλή αόρατη αγγαλια.. με όσες ψυχές σε αγάπησαν μέσα να μου θυμίζουν να μη ξεχνάω και όταν Άγγελος ξαναδεσμευτω τα γράμματα τους να μη ξεχνάω...
Και το καθημερινό μήνυμα ζωής..

Να μου το υπενθυμίζω  και κόστος μόνο μια αγγαλια με ζωή και ελευθερία  να μοιράζω...

Κάποιος είπε εγώ δεν είπα τα καλύτερα ερχοντε

• Like 1