oimoderatorseinai Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Aggelos95 Είδος: Τρόμου Βία; Πολύ Σεξ; Ναι Αριθμός Λέξεων: 7,477 Αυτοτελής; Ναι, αλλά άμα σας αρέσει μπορώ να γράψω και άλλες παρόμοιεε επειδή έχω έμπνευση Σχόλια: Είναι αρκετά ωμή ιστορία, σίγουρα άμα δε σου (ενικός επειδή απευθύνομαι στον καθένα και στην καθεμία που θα το διαβάσει ξεχωριστά και σύμφωνα με τα δικά τους/της κριτήρια και γούστα) αρέσει η βία ΔΕΝ θα σου αρέσει. Επίσης άμα είσαι φεμινίστρια κάποιες περιγραφικές σκηνές σίγουρα θα σε ενοχλήσουν λίγο έως πολύ. Επίσης την έγραψα σε μία μέρα (μόλις την τελείωσα, γράφω από τις 4 το μεσημέρι) για να κρατήσω την ροή και να μη χάσω την ατμόσφαιρα και έμπνευσή μου οπότε να είστε επιεικής άμα έκανα πολλά ορθογραφικά, δεν τη διόρθωσα αλλά έκανα έλεγχο παράλληλα με την συγγραφή. Ευχαριστώ και καλή ανάγνωση! h_organosi_8_9_2023.docx Edited September 7, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 7, 2023 Author Share Posted September 7, 2023 (το ξανα ανέβασα επειδή είχα κατά λάθος ανεβάσει ένα λανθασμένο αρχείο. Αυτό είναι το ολοκληρωμένο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ενδιαφέρουσα ιστορία. Δεν θα έλεγα ότι έχεις πολλή βία ή σεξ. Έχεις κάποια ορθογραφικά λάθη που τα βρίσκει και το word και δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξεις. Σου έκανα και κάποια σχόλια πάνω στο κείμενο για να μπορείς να δεις άμεσα τι αφορούν. h_organosi_8_9_2023.docx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 (edited) 7 minutes ago, WILLIAM said: Ενδιαφέρουσα ιστορία. Δεν θα έλεγα ότι έχεις πολλή βία ή σεξ. Έχεις κάποια ορθογραφικά λάθη που τα βρίσκει και το word και δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξεις. Σου έκανα και κάποια σχόλια πάνω στο κείμενο για να μπορείς να δεις άμεσα τι αφορούν. h_organosi_8_9_2023.docx 49.87 kB · 0 downloads Ναι την λογόκρινα λίγο επειδή δεν έχω ποστάρει άλλη φορά εδώ ιστορία μου και δεν ήξερα αν υπάρχουν φίλτρα ή αν όλα επιτρέπονται. Π.χ χαρακτηριστικά, στην σκηνή στο εγκατελελειμένο εργοστάσιο αρχικά είχα γράψει 3 παραγράφους πέραν των όσων κράτησα τελικά, αλλά κράτησα μόνο τα πιο ουσιώδη. Edit 1) Εντωμεταξύ μόλις παρατήρησα το 4 από τα 10 που σημείωσες και μου έριξα τρελή μούντζα επειδή το ήξερα, ήμουν σίγουρος, αλλά απλά βαριόμουν να ψάξω στο ίντερνετ για τις διατροφικές συνήθειες του ζώου... τέλος πάντων.. Edit 2) στο 10/10 έχεις δίκιο, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός, αλλά ήθελα να περάσω το μήνυμα της απόγνωσης (το οποίο πιστεύω έγινε αντιληπτό με την έλλειψη βοήθειας από "επίσημους" οργανισμούς όπως ΕΛ.ΑΣ, FBI και ίντερπολ) ωστέ ο αναγνώστης να νιώθει πως ασφικτυά και πως ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε αδιέξοδο, δεν υπάρχει επιστροφή. Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Μπορείς να έχεις πειγραφές και gore αλλά πρέπει να προειδοποιείς στην περιγραφή της ιστορίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 (edited) 3 minutes ago, WILLIAM said: Μπορείς να έχεις πειγραφές και gore αλλά πρέπει να προειδοποιείς στην περιγραφή της ιστορίας. Εννοείς να γράφω συγκεκριμένα οτί περιέχει σκηνές gore? Αα δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ... Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Ναι ας πούμε εκεί που λες βία, να γράψεις πολλή βία με περιγραφές και στο σεξ το ίδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Α και ένα σχόλιο που ξέχασα. Spoiler Εκεί που λες για μπούληδες, έχεις προφανως κατά νου το αγγλικό bully εξ ου και του μπούλιινγκ που λέμε αλλά στα Ελληνικά λέμε άλλο πράγμα μπούλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη νταήδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 (edited) (ακολουθεί η κομμένη σκηνή η οποία είναι χρονολογικά πριν την σκηνή που ο εκτελεστής βάζει φωτιά στην κοπέλα πετώντας το αναμμένο του τσιγάρο) " Spoiler Και εκεί που νομίζαμε οτί ήρθε το τέλος της φρίκης, οτί όλα όσα ήταν να δούμε (τα οποία δε θα ξεχάσω ποτέ για όσο ζω) έφτασαν στο φινάλε, έγινε κάτι το απροσδόκητο. Ο εκτελεστής έβγαλε ένα βαζάκι με κάποιο κιτρινωπό υγρό μέσα, έβγαλε από την τσέπη του τζιν του ένα χειρουργικό νυστέρι και αφαίρεσε τα μάτια των 2 γυναικών. Γύρισε και μας κοίταξε και χαμογέλασε αφήνοντας να φανούν τα χαλασμένα μαύρα δόντια του. Ο Zar έγραψε στην οθόνη οτί ο Εκτελεστής αρέσκεται στο να συλλέγει τα μάτια των θυμάτων του καθώς πιστεύει πως η τελευταία εικόνα που δει ένας άνθρωπος πριν πεθάνει, απεικονίζεται για πάντα στον οφθαλμό του. Έβγαλε από το πορτοφόλι του 7-8 φωτογραφίες και μας τις παρουσίασε μία προς μία δείχνοντας με το δάχτυλο και παίρνοντας νοσταλγικό ύφος ρομαντικού ανθρώπου που αναπολεί μία όμορφη στιγμή του παρελθόντος που θα ευχόταν να ξαναζήσει. Στην συνέχεια έκανε μία μικρή υπόκλιση ευχαριστόντας μας για την ευκαιρία που του δόθηκε να μας δείξει την συλλογή του και παράλληλα ζητόντας σηγνώμη από τον Zar που ξέφυγε λίγο από τα της δουλειάς. Φαντάζομαι κάθε άνθρωπος μπορεί να διατηρεί μέσα του ένα είδος ρομαντισμού, ακόμα και αν αυτός είναι παρεξηγήσιμος από όποιον δεν έχει την δική του οπτική γωνία. Στη συνέχεια αφαίρεσε τα δόντια της νεαρής κοπέλας και αργότερα έμαθα τον λόγο: είχε μία ξαδέρφη που εξαίτιας μίας σπάνιας γεννετικής ανωμαλίας, την προγηρία, έχασε τα δόντια της σε πολύ μικρή ηλικία και μη μπορώντας να την στείλει σε κάποιον χειρούργο οδοντοτεχνίτη για να της βάλει άλλα, άρχισε να συλλέγει τα δόντια των κοριτσιών στην ηλικία της. Επέλεγε πάντα τα καλύτερα δόντια οπότε κάθε δόντι που έβγαζε το εξέταζε στο φως να δει αν είναι αψεγαδίαστο, με τον ίδιο τρόπο που εξετάζουμε το ρύζι ενώ το καθαρίζουμε. Στη συνέχεια έβγαλε την γλώσσα του έξω και ξερογλύφοντας ενώ παράλληλα έπιανε την κοιλιά του, μας έδωσε την εντύπωση οτί πεινούσε. Αυτό νομίζαμε δηλαδή μέχρι εκείνη την ώρα... στην συνέχεια, αφαίρεσαι τις γλώσσες και των 2 γυναικών, τις έβαλε πάνω σε ένα μαντήλι που είχε σε μία από τις τσέπες του και έβγαλε μία ατομική συσκευασία αλάτι και μία ατομική συσκευασία πιπέρι, από αυτές που δίνουν στα φαστφουντάδικα. Εγώ σταμάτησα να κοιτάω, ήμουν τόσο έντρομος που είχα κοκκαλώσει και δεν ήξερα αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο, ένας εφιάλτης και από στιγμή σε στιγμή θα πεταγόμουν από τον ύπνο μου καταϊδρωμένος και τρέμοντας από την ταραχή... ο Zar , σαν καλός ξεναγός σε μία ξένη χώρα της οποίας τα έθιμα είναι άγνωστα για τους τουρίστες, μας εξήγησε: στην Ρουμανία υπήρχε η λαϊκή παράδοση οτί όταν τρως τις γλώσσες των ανθρώπων μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά που είχαν πει. Μετά ο Zar κρυφογέλασε και εγώ τον ρώτησα ουρλιάζοντας με όλη μου τη δύναμη "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ;;;" και μου απάντησε: Να...απλά δε θυμάμαι αν όντως αυτό ισχύει στη Ρουμανία ή κάπου αλλού..μήπως προτιμάτε την εκδοχή που λέει οτί η γλώσσα θεωρείται πιάτο ντελικατέσσεν από τους Κινέζους και στη Ρουμανία η Ασιατική κουζίνα θεωρείται εξωτική και γκουρμέ; Ή οτί την τρώει απλά επειδή κάποτε όταν ήταν μικρός, ο κολλητός του μαρτύρησε πως τον έπιασε στα πράσα να βασανίζει μία γάτα κόβοντας την ουρά της και επειδή το είπε στον πατέρα του ο οποίος ήταν στρατιωτικός, αυτός του έκοψε την γλώσσα για τιμωρία και παραδειγματισμό; Λυπάμαι, αλλά δε θυμάμαι ποια συνηθίζω να λέω. Κρατήστε όποια σας αρέσει περισσότερο. Ο Εκτελεστής γύρισε και μας κοίταξε βγάζοντας έξω την γλώσσα όπως ο Αϊνστάιν σε εκείνη την διάσημη φωτογραφία ή σαν ένα παιδάκι έτοιμο να απολαύσει το παγωτό του. Η γλώσσα του αποτελούνταν από 4 διαφορετικές γλώσσες, κάθε μία σε άλλη απόχρωση... ( ακολουθεί η σκηνή με το τσιγάρο) Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 2 minutes ago, WILLIAM said: Α και ένα σχόλιο που ξέχασα. Hide contents Εκεί που λες για μπούληδες, έχεις προφανως κατά νου το αγγλικό bully εξ ου και του μπούλιινγκ που λέμε αλλά στα Ελληνικά λέμε άλλο πράγμα μπούλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη νταήδες. Σωστότατος!!! Απορώ πως μου διέφυγε αυτό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Θα έλεγα να κάνεις edit το ποστ και να το βάλεις σε κρυμμένο κείμενο μιας και δεν έχεις προειδποποιήσει για την ωμότητα της περιγραφής. Αν έκανε κάτι τέτοιο βέβαια ο Εκτελεσής θα είχε πεθάνει προ πολλού, υπάρχουν αρρώστειες όπως η κούρου που προέρχονται από τέτοιες πρακτικές. Αυτό με την τελευταία εικόνα που είδε κάποιος θεωρούνταν αλήθεια κάποτε, υπάρχει και ένα παλιό αστυνομικό που βασίζεται σε αυτό σαν αποδεικτικό στοιχείο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 (edited) 4 minutes ago, WILLIAM said: Θα έλεγα να κάνεις edit το ποστ και να το βάλεις σε κρυμμένο κείμενο μιας και δεν έχεις προειδποποιήσει για την ωμότητα της περιγραφής. Αν έκανε κάτι τέτοιο βέβαια ο Εκτελεσής θα είχε πεθάνει προ πολλού, υπάρχουν αρρώστειες όπως η κούρου που προέρχονται από τέτοιες πρακτικές. Αυτό με την τελευταία εικόνα που είδε κάποιος θεωρούνταν αλήθεια κάποτε, υπάρχει και ένα παλιό αστυνομικό που βασίζεται σε αυτό σαν αποδεικτικό στοιχείο. Done. Μπήκε σε spoiler. Χμμ όσο για το άλλο...μπορούμε να κάνουμε την υπόθεση οτί μετά απ'ότι έγινε το έσκασε (ο Εκτελεστής σε μικρή ηλικία) από το σπίτι και περιπλανώμενος εδώ και εκεί, βρήκε (ή τον βρήκαν) μέλη της Οργάνωσης οι οποίοι τον βοήθησαν με αντάλλαγμα την αιώνια υποταγή του.. Μου έδωσες καλή ιδέα για prequel, ευχαριστώ!! Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Η Γέννηση του Εκτελεστή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Author Share Posted September 8, 2023 (edited) 4 minutes ago, WILLIAM said: Η Γέννηση του Εκτελεστή; Η Γέννηση της Οργάνωσης. Επειδή όπως έκανα λόγο στην ιστορία για τον Spoiler Χουάν μπορώ να αναπτύξω την ιστορία του Εκτελεστή, το πως κατάφερε Spoiler η Οργάνωση και διείσδυσε στην ΕΛ.ΑΣ , και ένα inside σε κάθε χαρακτήρα της ιστορίας ωστέ να την δούμε από την οπτική γωνία του καθένα. Από την οπτική γωνία του Spoiler Αρχηγού , του Spoiler "φίλου" του Γιώργου της Spoiler Όλγας , you get the idea... Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Άγγελε καλώς ήρθες στο sff.gr. Λίγα λόγια για την ιστορία σου. Κατά την ταπεινή και προσωπική μου γνώμη, το μέσο της βίας και του gore έχει κάποιες παγίδες. Η πιο μεγάλη είναι να γράψει κανείς κάτι μόνο για να σοκάρει. Η "βία για τη βία" που λέμε. Δηλαδή η βία, όταν χρησιμοποιείται θα πρέπει (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) να είναι το μέσο για να αναδείξεις κάτι και όχι ο αυτοσκοπός. Για τα ζητήματα επιμέλειας, όπως είπες και μόνος σου, πιστεύω ότι θα του κάνεις ένα ακόμα πέρασμα και θα διορθώσεις αυτά που πρέπει. Κατά το μεγαλύτερο μέρος η γραφή σου είναι στρωτή και μου άρεσαν πολύ τα σύγχρονα refferences καθώς δίνουν μία ζωντάνια στο κείμενο. Ίσως η θεματολογία να είναι λίγο "πολυφορεμένη". Και κάτι τελευταίο. Όλα "φτιάχνονται", "διορθώνονται", γίνεται "editing" κλπ. Αυτό όμως που εκτιμώ και επικροτώ και είναι πηγαίο είναι η όρεξη για γράψιμο. Η αφοσίωση να γράψεις κάτι για μία ολόκληρη ημέρα επειδή είχες έμπνευση θα πρέπει να είναι ο οδηγός σου και μπράβο σου γι' αυτό. Συνέχισε ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 4 hours ago, Αρίστος said: Άγγελε καλώς ήρθες στο sff.gr. Λίγα λόγια για την ιστορία σου. Κατά την ταπεινή και προσωπική μου γνώμη, το μέσο της βίας και του gore έχει κάποιες παγίδες. Η πιο μεγάλη είναι να γράψει κανείς κάτι μόνο για να σοκάρει. Η "βία για τη βία" που λέμε. Δηλαδή η βία, όταν χρησιμοποιείται θα πρέπει (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) να είναι το μέσο για να αναδείξεις κάτι και όχι ο αυτοσκοπός. Για τα ζητήματα επιμέλειας, όπως είπες και μόνος σου, πιστεύω ότι θα του κάνεις ένα ακόμα πέρασμα και θα διορθώσεις αυτά που πρέπει. Κατά το μεγαλύτερο μέρος η γραφή σου είναι στρωτή και μου άρεσαν πολύ τα σύγχρονα refferences καθώς δίνουν μία ζωντάνια στο κείμενο. Ίσως η θεματολογία να είναι λίγο "πολυφορεμένη". Και κάτι τελευταίο. Όλα "φτιάχνονται", "διορθώνονται", γίνεται "editing" κλπ. Αυτό όμως που εκτιμώ και επικροτώ και είναι πηγαίο είναι η όρεξη για γράψιμο. Η αφοσίωση να γράψεις κάτι για μία ολόκληρη ημέρα επειδή είχες έμπνευση θα πρέπει να είναι ο οδηγός σου και μπράβο σου γι' αυτό. Συνέχισε ! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Έχεις δίκιο σε αυτό που περιγράφεις ως "η βία για την βία", η αλήθεια είναι πως όταν την έγραφα πρώτα είχα σκεφτεί την σκηνή στο εργοστάσιο (και τις σκηνές της ανατροπής) και μετά πρόσθεσα τις λεπτομέρειες ώστε να αποκτήσει αρχή, μέση και τέλος. Ίσως να ήταν λάθος η προσέγγιση επειδή όποιος την διαβάζει νιώθει σαν να περιμένει και να περιμένει κάτι το οποίο εξαρχής περίμενε που θα καταλήξει (γίνεται λόγος από νωρίς για τα snuff films οπότε λειτούργησε σαν παράγοντας spoiler κατά κάποιον τρόπο). Επίσης, γράφω από κινητό (δεν έχω υπολογιστή) και δε χρησιμοποιώ την αυτόματη διόρθωση Τ9 επειδή τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζει σαν επιλογή τη λέξη που έχω στο μυαλό μου ή κάπου γίνεται ένα μπέρδευα με τις αντωνυμίες και τους τονισμούς. Στα σημεία που έχει ορθογραφικά λάθη συνήθως το Word μου εμφανίζει την υπογράμμιση με κόκκινη πλάγια γραμμή κάτω από την λέξη που εντόπισε ως λανθασμένη, σύμφωνα πάντα με τη βάση δεδομένων και του εγκατεστημένου λεξικού μέσα στο Word αλλά δεν είναι όλες οι λέξεις καταχωρημένες, όπως για παράδειγμα η λέξη "αλληλεγγυή" της οποία την ορθογραφία επαλήθευσα και από το τυπογραφικό λεξικό του Τεγόπουλου-Φυτράκη το οποίο κατέχω αλλά και από το διαδίκτυο (μπορεί να ήταν από τις λέξεις αυτές που γράφονται με 2 διαφορετικούς τρόπους) όμως δεν βρήκα κάτι. Αλληλεγγυή γράφεται κανονικά και όμως μου την εμφάνιζε ως λανθασμένη. Περίεργο. Ευχαριστώ για το τελευταίο σχόλιο, η αλήθεια είναι πως αυτό ακριβώς επιδιώκω: να γράφω ιστορίες σε 1 ή το πολύ 2 μέρες και να βγαίνουν νεράκι, γι'αυτόν τον λόγο γράφο μόνο όταν έχω έμπνευση, δεν ζορίζω τον εαυτό μου "γράψε" , σέβομαι το λεγόμενο φαινόμενο "writer's block" το οποίο απλά σημαίνει, take it easy, θα έρθει και η έμπνευση και όλα, κανείς δεν σε πιέζει ούτε έχεις προθεσμία, γράφεις επειδή θέλεις όχι επειδή πρέπει. Επίσης δεν μετράω τις λέξεις ενώ γράφω, ούτε σελίδες, μπορεί να είναι 500 μπορεί 5,000, απλά γράφω μέχρι να νιώσω ότι ό,τι ήταν να γράψω σχετικά με την ιστορία το έγραψα, καμία κρυφή σκέψη δεν έμεινε ανείπωτη. Και αυτό καταλαβαίνω ότι επιτέυχθηκε όταν τελειώνοντας την ιστορία νιώθω ανάλαφρος και αναζωογονημένος καθώς με το γράψιμο ουσιαστικά "περνάς" ένα μέρος (απειροελάχιστο βέβαια) της ψυχής σου και είναι σαν να βλέπουν μέσα σου όσοι θα διαβάσουν την ιστορία σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Πράγματι το λεξικό του word είναι κομματάκι ελλιπές αλλά έχει το καλό ότι μπορείς να κάνεις προσθήκες και να του βάλεις ό,τι θέλεις για να μη σου βγάζει και τα σωστά για λάθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 9 minutes ago, WILLIAM said: Πράγματι το λεξικό του word είναι κομματάκι ελλιπές αλλά έχει το καλό ότι μπορείς να κάνεις προσθήκες και να του βάλεις ό,τι θέλεις για να μη σου βγάζει και τα σωστά για λάθος. Ίσως η έκδοση του λογισμικού του Word για android κινητά να είναι πιο ελλιπές απ'ότι το αντίστοιχο πρόγραμμα για υπολογιστή το οποίο όντας αρκετά μεγαλύτερο σε μέγεθος, θαρρώ πως θα έχει και μεγαλύτερη βάση καταχωρημένων δεδομένων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Αυτό είναι πιθανόν καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το word κινητού αλλά μόνο του υπολογιστή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 (edited) 19 minutes ago, WILLIAM said: Αυτό είναι πιθανόν καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το word κινητού αλλά μόνο του υπολογιστή. Και κάπου εδώ σκέφτομαι όλους τους συγγραφείς που τόσα χρόνια έγραφαν ολόκληρα βιβλία χωρίς αυτόματη διόρθωση στις γραφομηχανές τους. Άραγε, πόσο διαφορετικές θα ήταν οι ιστορίες τους αν δεν έχαναν χρόνο στο να τις διορθώσουν / επιμεληθούν και απλά έγραφαν αυτό που ήθελαν και μετά πατούσαν ένα κουμπί το οποίο θα διόρθωνε αυτόματα όλα τα ορθογραφικά/τυπογραφικά λάθη; (είμαι απόλυτα σίγουρος πως σε 20 χρόνια από τώρα αντίστοιχο συλλογισμό -αλλά για τη συγγραφή στο τώρα- θα κάνει ένας συγγραφέας του 2043 όταν πλέον το A.I. (τεχνητή νοημοσύνη) θα έχει εισχωρήσει ανεπιστρεπτί στη συγγραφή, κάτι το οποίο υφίσταται και τώρα αλλά όχι σε σημείο να μην μπορεί να ξεχωρίσει απόλυτα από την γραφή ενός ανθρώπου καθώς εξαιτίας της απουσίας συναισθημάτων, δεν μπορεί να "νιώσει" πολλά από όσα εμείς θεωρούμε δεδομένα και προέκταση του εαυτού μας...) Edited September 11, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Λένε ότι ο Δουμάς ήταν τόσο αφοσιωμένος στο έργο του που όταν ξεκινούσε να γράψει ήξερε ποια τι ήθελε να γράψει ακριβώς και έτσι τα χειρόγραφά του δεν είχαν ποτέ διορθώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 (edited) 39 minutes ago, WILLIAM said: Λένε ότι ο Δουμάς ήταν τόσο αφοσιωμένος στο έργο του που όταν ξεκινούσε να γράψει ήξερε ποια τι ήθελε να γράψει ακριβώς και έτσι τα χειρόγραφά του δεν είχαν ποτέ διορθώσεις. Το ίδιο ακριβώς είχα διαβάσει για τον Λόρδο Ντάνσανι στον πρόλογο του μεταφραστή του βιβλίου Η κόρη του Βασιλιά της χώρας των Ξωτικών. Και για τον Ντοστογιέφσκι είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο. Edited September 11, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts