oimoderatorseinai Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Aggelos95 Είδος: Μυστηρίου και τρόμου με στοιχεία low fantasy Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 2,914 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Υπαρξιακό θρίλερ μεταφυσικού περιεχομένου h_nekrh_ora_2023.docx Edited September 8, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Καλογραμμένο και με ωραία δομή κειμένου. Σε ορισμένα σημεία είχες εξαιρετικές εικόνες και περιγραφές. Το μόνο μου "παράπονο" είναι ότι ενώ είχες ένα κορμό πλοκής, που από μόνος του εγείρει προβληματισμούς στα θέματα που θίγει, "μπούκωσες" κάπως το κείμενο και με έξτρα ερωτήματα και θέματα, που εμένα προσωπικά με αποπροσανατόλισε λίγο σαν αναγνώστη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 (edited) 5 hours ago, Αρίστος said: Καλογραμμένο και με ωραία δομή κειμένου. Σε ορισμένα σημεία είχες εξαιρετικές εικόνες και περιγραφές. Το μόνο μου "παράπονο" είναι ότι ενώ είχες ένα κορμό πλοκής, που από μόνος του εγείρει προβληματισμούς στα θέματα που θίγει, "μπούκωσες" κάπως το κείμενο και με έξτρα ερωτήματα και θέματα, που εμένα προσωπικά με αποπροσανατόλισε λίγο σαν αναγνώστη. Δεν ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα στα ερωτήματα που γέννησε η εμπειρία του Μιχάλη με τα περίεργα συμβάντα στην ιστορία επειδή δεν ήθελα να ορίσω ως ένα γενικό και αόριστο Κακό ή Καλό. Ήταν περισσότερο μία συμβολική αναπαράσταση των δυνάμεων πέρα της ανθρώπινης κατανόησης. Θα κάνω ένα reference που εξηγεί καλύτερα τι σκεφτόμουν αρχικά: Στη ταινία Η Επαφή (Contact) του 1997 με την Τζόντι Φόστερ και τον Μάθιου Μακ Κόναχι, στην σκηνή που καταφέρνει η επιστήμονας και πηγαίνει στο μέρος όπου της είχαν υποδείξει οι εξωγήινοι, συναντάει τον πατέρα της που είχε πεθάνει από καρδιακό επεισόδιο όταν αυτή ήταν ακόμα μικρή. Δεν βρισκόταν στην μεταθάνατον ζωή, απλά οι εξωγήινοι ήθελαν να της μιλήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις της, με τρόπο τέτοιο που δε θα τη σόκαρε, που θα μπορούσε να νιώσει οικεία κατά κάποιο τρόπο και επέλεξαν την αγαπητή πατρική φιγούρα. "Σκεφτήκαμε πως έτσι θα ήταν πιο εύκολο για σένα" λέει σε μία σκηνή ο "πατέρας" της. Κάτι τέτοιο αποτέλεσε την βασική ιδέα. Edited September 11, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts