Jump to content

Το τελευταίο ραντεβού

oimoderatorseinai

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Aggelos95
Είδος: Μυστηρίου και Τρόμου
Βία; Ναι
Σεξ; Ναι
Αριθμός Λέξεων: 5,907
Αυτοτελής; Ναι αλλά μπορεί να βγει και σε volume
Σχόλια: Μία ιστορία τρόμου για τα dating apps, τις εφαρμογές γνωριμιών της σύγχρονης εποχής. :)

to_teleftaio_rantebou.docx

Edited by Aggelos95

• oimoderatorseinai changed the title to Το τελευταίο ραντεβού

Τα παρακάτω αποτελούν καθαρά προσωπική μου άποψη.

Spoiler

Έχοντας διαβάσει τα κείμενα που έχεις μοιραστεί μαζί μας είναι αδιαμφισβήτητο ότι μπορείς να γράψεις. Να δημιουργήσεις εικόνες, να αποτυπώσεις στο χαρτί αυτό που θες να πεις. Δυστυχώς όμως σε αυτό το κείμενο, πάντοτε κατά την ταπεινή μου άποψη, χάθηκες λίγο στο δρόμο. Ο ήρωάς σου είχε απότομες μεταβάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποια "γέφυρα". Καταθλιπτικός που τα είχε δοκιμάσει όλα μέχρι τα 25 (!), ξαφνικά βαθύπλουτος, στο τέλος ανελέητος σήριαλ κίλερ κλπ. Πως να στο πω, μου κλώτσαγαν πολύ οι μεταβάσεις, κάτι δεν μου κολλούσε. Πιστεύω αν το ξαναπιάσεις και το γυαλίσεις θα βγει κάτι ακόμα πιο καλό. Συνέχισε !

1 hour ago, Αρίστος said:

Τα παρακάτω αποτελούν καθαρά προσωπική μου άποψη.

Reveal hidden contents

Έχοντας διαβάσει τα κείμενα που έχεις μοιραστεί μαζί μας είναι αδιαμφισβήτητο ότι μπορείς να γράψεις. Να δημιουργήσεις εικόνες, να αποτυπώσεις στο χαρτί αυτό που θες να πεις. Δυστυχώς όμως σε αυτό το κείμενο, πάντοτε κατά την ταπεινή μου άποψη, χάθηκες λίγο στο δρόμο. Ο ήρωάς σου είχε απότομες μεταβάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποια "γέφυρα". Καταθλιπτικός που τα είχε δοκιμάσει όλα μέχρι τα 25 (!), ξαφνικά βαθύπλουτος, στο τέλος ανελέητος σήριαλ κίλερ κλπ. Πως να στο πω, μου κλώτσαγαν πολύ οι μεταβάσεις, κάτι δεν μου κολλούσε. Πιστεύω αν το ξαναπιάσεις και το γυαλίσεις θα βγει κάτι ακόμα πιο καλό. Συνέχισε !

Θα το ξαναπιάσω όπως όλες τις ιστορίες που τις γράφω ως προσχέδια περισσότερο και όχι ως καθεαυτό τετελεσμένες.

Το φόρουμ το βλέπω σαν μία συνάντηση κατά κάποιον τρόπο που ναι μεν παρουσιάζουν όλοι την δουλειά τους αλλά περισσότερο επιζητούν την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή απόψεων με άλλους συγγραφείς, κάτι σαν ένα ιντελέξουαλ πικ νικ.

Άν όταν διαβάζεις κάτι για 2η ή 3η φορά  χρόνια μετά την πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνεις τελείως διαφορετικά πράματα και εστιάζεις σε διαφορετικά σημεία νιώθοντας ταύτιση που μέχρι τότε αδυνατούσες λόγω της έλλειψης της κατάλληλης γνώσης ή εμπειρίας, φαντάζομαι εξυπακούεται πως αν γράψεις εσύ κάτι, θα θέλεις να το διορθώσεις, να διαγράψεις ορισμένα σημεία του ή και να προσθέσεις κάτι εντελώς καινούριο και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να μεγαλώνει μία ιστορία παρέα με τον δημιουργό της.

Edited by Aggelos95