oimoderatorseinai Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Aggelos95 Είδος: Μυστηρίου και Τρόμου Βία; Ναι Σεξ; Ναι Αριθμός Λέξεων: 5,907 Αυτοτελής; Ναι αλλά μπορεί να βγει και σε volume Σχόλια: Μία ιστορία τρόμου για τα dating apps, τις εφαρμογές γνωριμιών της σύγχρονης εποχής. to_teleftaio_rantebou.docx Edited September 10, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Τα παρακάτω αποτελούν καθαρά προσωπική μου άποψη. Spoiler Έχοντας διαβάσει τα κείμενα που έχεις μοιραστεί μαζί μας είναι αδιαμφισβήτητο ότι μπορείς να γράψεις. Να δημιουργήσεις εικόνες, να αποτυπώσεις στο χαρτί αυτό που θες να πεις. Δυστυχώς όμως σε αυτό το κείμενο, πάντοτε κατά την ταπεινή μου άποψη, χάθηκες λίγο στο δρόμο. Ο ήρωάς σου είχε απότομες μεταβάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποια "γέφυρα". Καταθλιπτικός που τα είχε δοκιμάσει όλα μέχρι τα 25 (!), ξαφνικά βαθύπλουτος, στο τέλος ανελέητος σήριαλ κίλερ κλπ. Πως να στο πω, μου κλώτσαγαν πολύ οι μεταβάσεις, κάτι δεν μου κολλούσε. Πιστεύω αν το ξαναπιάσεις και το γυαλίσεις θα βγει κάτι ακόμα πιο καλό. Συνέχισε ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 (edited) 1 hour ago, Αρίστος said: Τα παρακάτω αποτελούν καθαρά προσωπική μου άποψη. Reveal hidden contents Έχοντας διαβάσει τα κείμενα που έχεις μοιραστεί μαζί μας είναι αδιαμφισβήτητο ότι μπορείς να γράψεις. Να δημιουργήσεις εικόνες, να αποτυπώσεις στο χαρτί αυτό που θες να πεις. Δυστυχώς όμως σε αυτό το κείμενο, πάντοτε κατά την ταπεινή μου άποψη, χάθηκες λίγο στο δρόμο. Ο ήρωάς σου είχε απότομες μεταβάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποια "γέφυρα". Καταθλιπτικός που τα είχε δοκιμάσει όλα μέχρι τα 25 (!), ξαφνικά βαθύπλουτος, στο τέλος ανελέητος σήριαλ κίλερ κλπ. Πως να στο πω, μου κλώτσαγαν πολύ οι μεταβάσεις, κάτι δεν μου κολλούσε. Πιστεύω αν το ξαναπιάσεις και το γυαλίσεις θα βγει κάτι ακόμα πιο καλό. Συνέχισε ! Θα το ξαναπιάσω όπως όλες τις ιστορίες που τις γράφω ως προσχέδια περισσότερο και όχι ως καθεαυτό τετελεσμένες. Το φόρουμ το βλέπω σαν μία συνάντηση κατά κάποιον τρόπο που ναι μεν παρουσιάζουν όλοι την δουλειά τους αλλά περισσότερο επιζητούν την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή απόψεων με άλλους συγγραφείς, κάτι σαν ένα ιντελέξουαλ πικ νικ. Άν όταν διαβάζεις κάτι για 2η ή 3η φορά χρόνια μετά την πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνεις τελείως διαφορετικά πράματα και εστιάζεις σε διαφορετικά σημεία νιώθοντας ταύτιση που μέχρι τότε αδυνατούσες λόγω της έλλειψης της κατάλληλης γνώσης ή εμπειρίας, φαντάζομαι εξυπακούεται πως αν γράψεις εσύ κάτι, θα θέλεις να το διορθώσεις, να διαγράψεις ορισμένα σημεία του ή και να προσθέσεις κάτι εντελώς καινούριο και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να μεγαλώνει μία ιστορία παρέα με τον δημιουργό της. Edited September 11, 2023 by Aggelos95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts