Jump to content

Ο γείτονας

oimoderatorseinai

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Aggelos95
Είδος: Μυστηρίου και θρίλερ με δόσεις τρόμου
Βία; Λίγη αναλογικά με το μέγεθος της ιστορίας, πολύ ως προς το περιεχόμενο
Σεξ; Αναφορικά, όχι λεπτομερειακά
Αριθμός Λέξεων: 9,817
Αυτοτελής; Ναι, αλλά όπως όλες μου οι ιστορίες με κακούς, μπορεί να βγει και σε συνέχειες. Γενικά πιστεύω πως ο γνήσιος τρόμος δεν παίρνει ποτέ πραγματικά τέλος και happy end και όλα αυτά. Ο τρόμος συνεχίζεται για να τρομοκρατήσει και άλλο και ποτέ δε παιρνει μία τελία (.) αλλά τρεις (... , σαν να λέμε "to be continued" 😉 )
Σχόλια: Θέλει λίγη υπομονή σαν ανάγνωση καθώς από τις 9,817 λέξεις που είναι στο σύνολο, οι τελευταίες 2 ή 3 χιλιάδες είναι η βασική ιστορία, τα άλλα λειτουργούν περισσότερο σαν χτίσιμο των χαρακτήρων και της ατμόσφαιρας / του σκηνικού. Πιστεύω η σωστή προσέγγιση είναι αυτή της ταινίας, δηλαδή να το διαβάσετε σαν να ήταν σενάριο ταινίας και να φαντάζεστε τους χαρακτήρες ως κάτι το ζωντανό και όχι απλά γράμματα και σημεία στίξης. Ελπίζω να γουστάρετε το ίδιο όσο γούσταρα και εγώ γράφοντάς την! :D

o_geitonas2023.docx

⚠️Σπόιλερ αλέρτ. ⚠️

Όσοι/ες το διαβάσετε και ενδεχομένως να αναρωτιέστε για το

Spoiler

ποια η σχέση του Κώστα με του κ. Νίκου

η απάντηση είναι ότι

Spoiler

κάποτε ο Κώστας (πριν καταλήξει άστεγος) έμενε στην ίδια πολυκατοικία και είχε δει όταν ξεφόρτωναν τα φορτηγά της μεταφορικής εταιρίας, στα πράματα του κ. Νίκου τον κινηματογραφικό εξοπλισμό.

Δε μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα επειδή το Word κολλούσε απίστευτα πολύ.. (δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο, η υπόθεσή μου είναι ότι οφείλεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιώ το Word από android κινητό -δεν έχω υπολογιστή- και μπορεί να υπερφορτώνει την CPU του κινητού, ποιος ξέρει...)

Edited by Aggelos95