gothicbutterfly Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 THE CRANNY INSIDE Hanged from within I stay with the fault Fighting with sins Can't get the result I look in my eyes Deep in the mirror There's where I find I'm drown in sorrow Dislaimer again Surrounded by shadows Don't know where I stand Falling in hollow Choked by this feeling Can't get undone Still fading away So far from the sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ο ρυθμός στο ποιήμα αυτό είναι κάπως καλύτερος. Η επιλογή των λέξεων όμως κάπου με ξένισε. Δε ξέρω, οι στίχοι μου φαίνονται πολύ ξύλινοι. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, απλά τα αγγλικά σου νομίζω ότι θέλουν ακόμα δουλεία. Δε βγαίνουνι άνετα, όπως θα ταίριαζε σε ένα ποιήμα. Keep writing και θα βελτιωθείς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Xxxxmmmmmmm Εχει ενα δικιο ο Νιχιλιο σε αυτο, το προηγουμενο ειχε πιο ζεστους στοιχους !!! Εχεις δοκιμασει να γραψεις και στα ελληνικα;;; Αλλα το νοημα ειναι ΠΟΛΥ ομορφο και το βγαζεισ καλα, αλλα οχι οσο θα μπορουσες, πιθανοτατα μπορεις και πιο καλα !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Σκέφτεσαι στα ελληνικά και γράφεις στα αγγλικά. Αδέξια γραμμένο και προσπαθείς να κρατήσεις μια ρίμα που δεν ταιριάζει (για μένα) σε μια τέτοια θεματολογία, γιατί ο πόνος δεν οριοθετείται και δε μπαίνει σε δοχεία! Σου προτείνω να δοκιμάσεις και ελεύθερο στίχο να δεις πώς θα σου βγεί... Καλή αρχή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Είναι αλήθεια πως φαίνονται κάποιες λέξεις σαν βεβιασμένες ή 'αμήχανες' (awkward) επιλογές. Γενικά στα έρρυθμα ποιήματα είναι δύσκολο να τα κρατήσεις όλα μαζί και να ισορροπήσεις το όλον... Για να τα κρίνω ως ποιήματα θα ήθελα να έχω δει και κάτι ελληνικό. Μου άρεσαν πιο πολύ οι 2η (where you are acually drown['d[/], non?) και 4η στροφή (όπου υπάρχει μια πολύ όμοφη ομοιοκαταληξία, και γενικά τη θεωρώ μάλλον την καλύτερη στιγμή του ποιήματος) Σκουντουφλάω όμως, και καλύτερα να πηγαίνω... (greek poetry please!) Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts