Jump to content

Οι ψίθυροι των νεκρών

John Ernst

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Νίκος Φερεντίνος
Είδος: μετααποκαλυπτικός τρόμος
Βία; Ναι
Σεξ; Όχι
Αριθμός Λέξεων: 3339
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Για τον 59ο διαγωνισμό σύντομης ιστορίας
Αρχείο: (επισυνάπτετε το έργο σας σε αρχείο)Οι ψίθυροι των νεκρών.pdf

• Like 5

• Αρίστος locked this topic
  • Αρίστος unlocked this topic

Καλή επιτυχία, Νίκο!

Spoiler

Τίτλος ; ταιριαστός.

Χαρακτήρες : μπορούσαν να δουλευτούν κι άλλο. Αν και βλέπουμε την ιστορία από την οπτική της κοπέλας, δεν υπάρχει σωματοποίηση, μου φάνηκε ψυχρή, απαθής, σκέφτηκα πως έχει κάτι ιδιαίτερο, πως δεν είναι καν ανθρώπινο πλάσμα. Το βασανιστήριά της δεν τα βίωσε όπως έπρεπε και ούτε και εγώ μαζί της. Δεν την είδα να ουρλιάζει για παράδειγμα, μόνο το ζόμπι ούρλιαζε. Θα περίμενε κανείς να γδάρει τον λαιμό της από τις φωνές. Δεν ένιωσα πραγματικά τον πόνο της. Σα να συνέβαινε σε κάποιον άλλο. Επίσης, έπρεπε να βγει από το πορτ μπαγκάζ για να νιώσει πως ήταν γυμνή, λόγω κρύου; Δηλαδή, όταν ήταν ξαπλωμένη εκεί, δεν ένιωθε πχ το ύφασμα να της ενοχλεί το δέρμα;

Κοσμοπλασία : Καταρχάς, μου άρεσε πάρα πολύ το βασανιστήριο ως ιδέα. Να την πλησιάζεις σταδιακά και σε διαφορετικό σημείο του σώματος κάθε φορά σε ένα πεινασμένο ζόμπι, είναι πολύ καλή ιδέα. Τώρα ένας κόσμος με ζόμπι, είναι και λίγο συνηθισμένος, αλλά η ικανότητα να καταλαβαίνει κάποιος τη γλώσσα τους, είναι έξυπνη ιδέα. Ωστόσο, δεν μπόρεσα να καταλάβω πως τελικά καταλάβαινε τη γλώσσα τους.

Πλοκή : το τέλος με άφησε να αναρωτιέμαι. Τί συνέβη τελικά; Δε με έπεισε το ζόμπι που την άφησε. Εντάξει, ήθελε την ελευθερία του, αλλά νηστικό αρκούδι δε χορεύει.

Εκτέλεση Εντός θέματος. Η ιστορία έχει πολλές δυνατότητες και είχε πολλές δυνατές σκηνές, αλλά χρειαζόταν κι άλλο δούλεμα.

• Like 1

Χωρίς παρεξήγηση, θα προτιμούσα να μη σχολιάσετε την ιστορία μου

• Like 4

Νίκο, πολύ καλό (δεν μπορούσα να μην σου το πω). Καλή επιτυχία!

Edited by Nick V.