Jump to content

Μόνικα

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Ypogeio
Είδος: Επιστημονική φαντασία
Βία; Μόνο αναφορά
Σεξ; Ναι 
Αριθμός Λέξεων: 3206
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Ουδέν
Αρχείο:

Μόνικα.pdf

• Like 4

Spoiler

Μια ανάλαφρη ιστορία με ωραία ανάπτυξη και αρκετές δόσεις χιούμορ, αν και έχω την εντύπωση πως αυτό το "ιδιαίτερο" της γραφής σου, που μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση στο Φρεγκολιτού συνδρομοτό, άργησε κάπως να φανεί μέσα σ’ αυτό σου το διήγημα (ίσως να ήθελε ένα χτενισματάκι ακόμα;). Ο τίτλος σου δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζει, ήταν νομίζω η πιο εύκολη από τις επιλογές που είχες (χμ, κι εδώ σε "κυνηγάει" το ΦΣ).

• Like 1

On 12/27/2023 at 10:12 PM, Nick V. said:
  Hide contents

Μια ανάλαφρη ιστορία με ωραία ανάπτυξη και αρκετές δόσεις χιούμορ, αν και έχω την εντύπωση πως αυτό το "ιδιαίτερο" της γραφής σου, που μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση στο Φρεγκολιτού συνδρομοτό, άργησε κάπως να φανεί μέσα σ’ αυτό σου το διήγημα (ίσως να ήθελε ένα χτενισματάκι ακόμα;). Ο τίτλος σου δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζει, ήταν νομίζω η πιο εύκολη από τις επιλογές που είχες (χμ, κι εδώ σε "κυνηγάει" το ΦΣ).

Πράγματι το χτένισα μία φορά μόνο. Ήταν κείμενο διαγωνισμού με θέμα (φυσικά) την τ.ν. Να σου πω την αλήθεια, ζήλεψα επειδή ανέβασες τα ορτύκια που μου άρεσαν πολύ, και είπα να το φρεσκάρω. Σχετικά με την εύρεση τίτλων ακόμη προσπαθώ να βγάλω άκρη!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Spoiler

Έχοντας τώρα μια πιο πλήρη εικόνα από τα γραπτά σου έχω να πω τα εξής: 1) έχεις ταλέντο στη γραφή 2) έχει προσωπικότητα ο τρόπος που γράφεις: έχει ένα σαρκαστικό, ωραίο στιλ με χιούμορ, πλούσιο, λίγο υπερβολικά επιτηδευμένο κάποιες φορές. Φωνάζει @Ypogeio η γραφή σου.

Για τη συγκεκριμένη ιστορία - παρότι μου άρεσε, νομίζω ότι  είχε ένα θεματάκι η εξέλιξη της πλοκής. Δηλαδή δίνει την αίσθηση της περιγραφής μιας κατάστασης, παρά την εξέλιξη μιας ιστορίας. Είναι πολύ γλαφυρή, έξυπνη και σπιρτόζικη αυτή η περιγραφή αλλά θα ήθελα (προσωπικά) κάτι να συμβαίνει- μόνο στο τέλος όπως λέει ο @Nick V.υπάρχει "ένα ξύπνημα" ότι κάτι συμβαίνει, κάτι εξελίσσεται στην ιστορία.

Με κάθε καλή διάθεση και εντελώς υποκειμενική η κρίση μου.

Edited by Kriton
τυπογραφικό λάθος
  • Like 1
  • Thanks 1