Roubiliana Posted February 21, 2024 Posted February 21, 2024 Και μετά από αυτό θα ακολουθήσει και ένα plotς, έτσι; 2 Quote
Roubiliana Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Δεν είχαμε άλλη μια μέρα ψηφοφορία; Μέχρι και την Παρασκευή; Quote
Roubiliana Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Στο μεταξύ, τώρα που έχουμε momentum και τα πληκτρολόγια είναι ακόμα ζεστά, ποιός ψήνεται για πλοτς δικής μου έμπνευσης; 3 Quote
sandy1dritsakou Posted February 23, 2024 Author Posted February 23, 2024 5 hours ago, Roubiliana said: Στο μεταξύ, τώρα που έχουμε momentum και τα πληκτρολόγια είναι ακόμα ζεστά, ποιός ψήνεται για πλοτς δικής μου έμπνευσης; 5 hours ago, Roubiliana said: Στο μεταξύ, τώρα που έχουμε momentum και τα πληκτρολόγια είναι ακόμα ζεστά, ποιός ψήνεται για πλοτς δικής μου έμπνευσης; ψηνομαι ψηνομαι 3 Quote
EmberRoar Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 @Roubiliana Εγώ έχω να ολοκληρώσω την ιστορία της Κυριακής, άρα θα παρακολουθώ, προς το παρόν. Θέλω πολύ να δω τι πλοτς έχεις κατά νου. 2 Quote
Recommended Posts
Posted by Shadow,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #19
Recommended by Shadow
4 reactions
Go to this post