King_Volsung Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 (edited) Είναι ένα διήγημα που γράψαμε στο μύτινγκ όλοι μαζί. Μία πρόταση ο καθένας. Συνδυάζει αριστοτεχνικά την φαντασία με την ΕΦ, την παράνοια, τον σουρεαλισμό, τον ντανταϊσμό, τα rpg, το horror, τη χαμέρπεια και ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς...... Ορίστε λοιπόν! ------------ Οι γριές δεν είναι ελκυστικές Τίτλος by Μελδόκιος Written by King Volsung, puma_htp, comatose, Μελδόκιος, Nienna, LordCeleborn, ErnestoDoUrden, heiron, gothicbutterfly. Καθόταν πάνω στην κόκκινη καρέκλα. Και αποφάσισε να διαγράψει όλα τα δεδομένα από τον εγκέφαλό του. Έτσι πήρε το κόκκινο χαπάκι. Κατέβηκε από το γυάλινο πύργο και καβάλησε το μωβ του άλογο. Πέρασαν την πεδιάδα των χαμένων ονείρων μέχρι που αντίκρισαν την πύλη της σοφίας που την φύλαγε το πονηρό Αλεπούμα. «Εδώ είμαστε λοιπόν, κάτω από το μαύρο φεγγάρι.» Κοιτώντας το μαύρο φεγγάρι μεταφέρθηκαν με αστρική προβολή στο μαυροκόκκινο πλανήτη για να συναντήσουν τη χαμένη κόλαση. Καθώς προσγειώνονταν (προσπλανητονώντουσαν;), ένας γαλάζιος προυπρουκοφάγος τους έκλεισε το ένα από τα τετρακόσια τριάντα εφτά κιτρινοκόκκινα μεγάλα μάτια του. Κοιτώντας λοιπόν τον επίδοξο προυπρουκοφάγο με τα τετρακόσια τριάντα έξι θυμωμένα μάτια του, αποφάσισε να τον ακινητοποιήσει, χρησιμοποιώντας τα μακριά φιδόφτερά του. Τελικά όμως κατάλαβε πως τα μακριά φιδόφτερά του δεν ήταν αποτελεσματικά και έτσι πήρε ένα κόκκινο πυρηνικό φτυάρι σχάσης πυρήνων Ουρανίου και κοπάνησε με αυτό τον προυπρουκοφάγο ύπουλα πίσω από την πλάτη του. Τότε οι τριχωτές μύγες (ΟΧΙ μύτες!!!) τον περικύκλωσαν απρόοπτα και άρχισαν να ουρλιάζουν με πάθος, ώσπου τον παραμόρφωσαν οικτρά. Ευτυχώς όμως πέρασε την κόκκινη πύλη και βρέθηκε πάλι όμορφος και ευτυχισμένος στο κρεβάτι της γερακόμορφης πριγκίπισσας και κάνανε ανεξήγητο έρωτα μέχρι να τους ξυπνήσει το γλυκό κελάηδημα των ελεφάντων. Ενώ η παραδεισένια μελωδία γέμιζε τον χώρο, μέσα από τους θάμνους ακούστηκε μια αποτρόπαια φωνή που δεν μπορώ να περιγράψω. «Σκατά! Που άφησα το ύπουλο φτυάρι of backstabbing;» Ο ήλιος έδυσε σαν μια σταλαματιά που πέφτει στην άμμο της ερήμου. Και η μελωδία όλο και δυνάμωνε. Μέχρι που έπεσε ο ήλιος πάνω τους και έσκασε. Και μετά βγήκε ένα σαλιγκάρι και είπε: «T, T, T, T…Τh, th, th, th, th… the, the, the…. The E, the E, the E…. the En……………………………… The End.» Και μετά φτερνίστηκε. ------------- αυτά... B) Edited June 11, 2005 by King_Volsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Όταν θα είμαι νηφάλιος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 LOL! Καταραμένοι! Μια μέρα, θα είμαι κι εγώ στη Θεσσαλία όταν θα κάντετε μήτιγκ, και θα δείτε! Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 " καβάλησε το μωβ του άλογο. Πέρασαν την πεδιάδα " Υποδειγματικο περασμα απο 3ο ενικο σε 3ο πληθυντικο! Πρεπει να εισαι νηφαλιος βρε Νυχι-λιο? Οπως καταλαβαινετε ηταν απλα ενα πρελουδιο.Οι οποιες ιδεες για το πως ξετυλλιγεται το κουβαρι αυτης της υπεροχης ιστοριας..δεκτες! "κάνανε ανεξήγητο έρωτα" Εδω κι αν ψαχνουμε για ιδεες. Ανεξηγητος ερωτας.Τερμα πια τα καμα σουτρα και τα ταντρικα σεξ!Ζητω ο ανεξηγητος ερωτας μεχρι πρωιας!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Καταραμενε Τανέ! Το κωλομάθημα σου διάβαζα και δεν πήγα Σαλόνικα. Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς. Στις 26 θα είμαι εκεί. Φοβού! Και εγώ αγαπώ τις γριές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Όταν θα είμαι νηφάλιος... <{POST_SNAPBACK}> Εγώ πάλι όταν θα έχω πιεί! LOL Ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά και πλήρως άσχετος με το θέμα! (πιο "πλήρως" δε γίνεται!) Μόνο ένας Μελδόκιος θα μπορούσε να τον ταιριάξει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Τότε οι τριχωτές μύγες (ΟΧΙ μύτες!!!) τον περικύκλωσαν απρόοπτα και άρχισαν να ουρλιάζουν με πάθος, ώσπου τον παραμόρφωσαν οικτρά. Ευτυχώς όμως πέρασε την κόκκινη πύλη και βρέθηκε πάλι όμορφος και ευτυχισμένος στο κρεβάτι της γερακόμορφης πριγκίπισσας και κάνανε ανεξήγητο έρωτα μέχρι να τους ξυπνήσει το γλυκό κελάηδημα των ελεφάντων. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι ρομαντικό!!! Και έχω την αμυδρή υποψία, πως η παρένθεση (ΟΧΙ μύτες!!!) είναι για μένα! Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 καλό για αρχή... Αντε, και εις ανώτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Είναι βαρετό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Είναι βαρετό. <{POST_SNAPBACK}> Υ.Γ. Καλα,καλα,μην αγριευεις.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Τον καιρό των Παλαιών ... όταν το sff παρήγαγε τέχνη! Όχι αμερικανιές. Τι να πούμε εμείς; Τι να πει ο κάθε Martin; Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει μια καλλιτεχνική δημιουργία! Όχι, δεν ειρωνεύομαι. Πόσες μπύρες δηλαδή πρέπει να πιεί ένας κομπλεξικός για να απελευθερώσει τον δέσμιο ποιητή που κρύβει μέσα του; Ζηλευτές εποχές που δεν γυρίζουν πίσω. Ας τις αναπολούμε για να μαθαίνουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ocelotl Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 πεντέμισι και μια γουλιά . Εναν ξεγυρισμένο μπάφο. 45 πόντους καλοκομένο κοκο για τα ισιαδια .... και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anime_Overlord Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Ότι να ναι... Και στ' αλήθεια χρειάστηκαν 10 άτομα για να το παράγουν αυτό; Την κάβα ολάκερη είχατε κατεβάσει ρε παιδιά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Ότι να ναι... Και στ' αλήθεια χρειάστηκαν 10 άτομα για να το παράγουν αυτό; Την κάβα ολάκερη είχατε κατεβάσει ρε παιδιά; Δεν τα κάνουν τα μύτινγκ όπως παλιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondbrained Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει μια καλλιτεχνική δημιουργία! Την δημιουργία όλοι, τον δημιουργό κανείς! Το συγκεκριμένο 'πρελούδιο' κατεβαίνει μόνο με ούζο, by the way. Δοκιμάστε το! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts