gothicbutterfly Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 (edited) Κοιταζω την αυγη να απλωνεται παντου τον Ηλιο ν’αναστενεται γι’αλλα μια φορα ειναι η αισθηση της ζωντανιας μου τοσο εντονη που δεν μ’αφηνει να χαθω στου Μορφεα την αγκαλια Ω,φως των ονειρων μου που ταξιδευεις τωρα? Ποιο αηδονι λαλει τωρα το ονομα σου? Στον απεραντο ουρανο κοιταζω το προσωπο σου στη θαλασσα απλωνονται οι αναμνησεις μπροστα μου Με το φως του σκοταδιου σου γεμιζω μεσα μου με το φως που μου δινει εμπνευση για ζωη η ομιχλη που σκεπαζει σαν πεπλο το μυαλο σου αποκαλυπτει στον κοσμο μου την αληθινη αρχη Εισαι ολο ενα ονειρο,μα τοσο αληθινο που στα ονειρα μου ψαχνω το νοημα να βρω στον χαμμενο σου κοσμο περιπλανιεσαι ξανα κι εγω μενω μονη με ενα δακρυ στη καρδια Edited June 12, 2005 by gothicbutterfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Είναι αρκετά πιο καλό από τα δύο προηγούμενα σου. Νοηματικά παραμένει σε ίδια επίπεδα, αλλα το λεξιλόγιο και το συντακτικό είναι εμφανώς καλύτερα. Συνέχισε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Μα γιατι κανεις αλλος (εκτος απο τον Nihilio τον οποιο ευχαριστω) δεν ασχολειται με το ποιημα μου (ελληνικα δεν θελατε?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 (edited) Μπορεί να μην είχαν κάτι να γράψουν. Μπορεί να μη το έχουν διαβάσει ακόμα. Μπορεί να διαβάζουν για την εξεταστική τους (σε αντίθεση με εμένα...) πολλά μπορεί... Edited June 13, 2005 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Εγώ το διάβασα, και μου άρεσε περισσότερο, και έγραψα κάτι λίγα, αλλά έκλεισα τον Firefox πριν το ποστάρω... Θα γράψω κάποια στιγμή, τώρα που τελειώνουν κι οι εξετάσεις... Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Εισαι ολο ενα ονειρο,μα τοσο αληθινο που στα ονειρα μου ψαχνω το νοημα να βρω τρομερός στίχος! Ωραίο, πεταλούδα-γκοθού. Είναι αρκετά ειλικρινές και άμεσο, αλλά νομίζω πως πρέπει να εξελίξεις λίγο την ποίησή σου...πώς να το πώ...να μην είναι τόσο τυπική. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Πρέπει να βρεις το δικό σου στιλ, όποιο κι αν είναι αυτό. Keep writing.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Εγω τωρα το διαβασα !!! Εμενα μου αρεσε και η σκηνη της αναστασης "τον Ηλιο ν’αναστενεται γι’αλλα μια φορα" Ομορφη χρησημοποιηση της γλωσας, οραιο θεμα, θα μπορουσες βεβαια που και που να βαλεις ενα η δυο κομματα, εκει που χρειζονταν !!! Αυτα σε λιγα λογια, αλλα ειμαι ακομα κολλημενος με εκεινο το γοτθικο βαμπιρικο σου ποιημα , νταξ ειμαι κι εγω ακομα κολλημενος !!! Κιπ ράιτινγκ !!! \m/ (0_0)\m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts