Rikochet Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 (edited) -Greetings, client. -Greetings, sire. -Here’s my offer. -I accept. No more tears now I’m all happy No more pain I’m all too well Wait a minute I feel empty If the pain’s gone, then What is wrong? It’s bliss, you told me What you’ve sold me It seems you’ve lied It seems unfair… Edited June 13, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Λόγω της στιγμής, θα περιοριστώ σε αυτό: Σε καταλαβαίνω, και νομίζω πως καταλαβαίνω και τι 'περιγράφεις'... Ο τελευταίος στίχος φαίνεται να έρχεται πολύ καλά σε σχέση με το ρυθμό και το νόημά του. Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Μου άρεσε. Γρήγορο, άμεσο και με μια γοητευτική τραχύτητα(ωχ! θ'αρχίσω ν'απαντάω κι εγώ σαν την Ίσιδα ). Μικρή παρατήρηση: If the pain’s gone, then What is wrong? Νομίζω ταιριάζει-ακουστικά-το "What's wrong?" για να μη σκαλώνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ωραίος! Τελικά δεν είναι τόσο εύκολο το να αγοράζουμε την ευτυχία, ε; Μπορεί να πιστεύουμε κάτι τέτοιο μέχρι που κάποια στιγμή νοιώθουμε άδειοι. Για ακόμη μία φορά έγραψες πολύ καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Υπέροχο μέσα στην απλότητά του, αναβλύζει εικόνες!Σχεδόν ένιωσα πως απευθύνεται στον αναγνώστη! ωχ! θ'αρχίσω ν'απαντάω κι εγώ σαν την Ίσιδα. Δεν είναι κακό αυτό! Νομίζω ταιριάζει-ακουστικά-το "What's wrong?" για να μη σκαλώνει. Καλύτερα, για μένα, το what is wrong, κρατάει το μέτρο. Εγώ μάλιστα θα προσέθετα κιόλας ένα "Then" μπροστά (aka Then, what is wrong?)... Edited June 14, 2005 by Isis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 An ua eprepe na balei ki allo τηεν θα επρεπε να αλλαξει και το κομμμα στο απο πανω then ... dld.. " If the pain’s gone then, Then what is wrong? " Τεσπα, οραιο αμεσο, και με προβληματησε αρκετα Ρικοτακι !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 An ua eprepe na balei ki allo τηεν θα επρεπε να αλλαξει και το κομμμα στο απο πανω then ...dld.. " If the pain’s gone then, Then what is wrong? " Πάρα πολύ σωστά Balidor, δεν το πρόσεξα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Νοηματικα μου αρεσε γιατι απεικονιζει την πραγματικοτητα,ακομα κι αν αυτη η διαπιστωση ποναει τις περισσοτερες φορες.Δομηκα καλο.Συντομο,λακωνικο,αλλα με αυτο το τροπο περναει αμεσα το μηνυμα και τον προβληματισμο του. Well done! Edited June 14, 2005 by gothicbutterfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ειπα και εγω κατι καλο, ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 [ Balidor: /me slaps all κομπλεξάρες (& ψώνια, including himself) ] [ Eroviana: Παραπονιόσουν στο μητίγκιο, αλλά τελικά... (περί των Ισιδικών) ] "if the pain's gone" &c. α) Εγώ είχα καταλάβει "if the pain's gone, then, /(επανάληψη:)then what's wrong?" αλλά ο ποιητής μίλησε.[ ] β) Έτσι όμως μπορεί κανείς - ειδικά αν είναι nerdish αναλυτής ποίησης - να πει ότι δίνεται έμφαση και ένταση στη φράση. The Poem Αποφάσισα ότι είναι ένα απ'τα ποιήματά σου που δε μ'αρέσουν - γενικά τείνουν να χωρίζονται σ'αυτές τις κατηγορίες, για ασήμαντους προσωπικούς λόγους - αλλά αυτό μ'αρέσει περισσότερο σε κάθε στροφή. Oh, please, pretty please, shoot me! Musae tecum, -Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts