Jump to content
Η περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας για τον 63ο γενικό διαγωνισμό σύντομης ιστορίας λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. ×

Στρόφιγγες

Μελδόκιος

Recommended Posts

Το κείμενο αφαιρέθηκε μετά από απαίτηση του συγγραφέα

-the moderating team

Edited by tetartos

Εγώ πάλι μισοαηδίασα. Χμμ...κάποιο νόημα στο όλο θέμα; Ή αυτό είναι το νόημα, ότι δεν υπάρχει νόημα; Πουφ! Δεν ξέρω.

Άλλαξε το:

ξύπνησε ακριβώς στις μία

στη μία.

Ουφ πάλι! :doh:

LoL. Με διασκέδασε, πολύ, μέχρι περίπου τη μέση. Τότε ένοιωθα μέσα μου την επιθυμία να γράψω

LÖL

είναι στη μία.

αλλά μετά, η ροή άρχισε να γίνεται λίγο λιγότερο πολλή. Και μετά είδα και το ποστ του Nih, και (κυρίως) της Ερωβιάνας, και ξενέρωσα!

Orpheus is transformed back into himself. (got the pun? it wasn't intentional!)

Οι Μούσες μαζί σας,

-Ορφέας

Υ.Γ.: 1. Για να κατανοήσει κανείς το ρήχος αυτού του πτώματος, που είναι κατά βάθος και το βάθος του, πρέπει να γνωρίσει λίγο Θρογγομελδοκόπραμα. 2. Ή Μελδοκοθρογγόπραμα. 3. Πάντως η ιστοριούλα χάνει μετά τη μέση, επιμένω. 4. Ήταν κάποια σημεία που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά δεν θα τα αποτυπώσω εδώ. 9. Κάτι δεν πάει καλά μαζί μου από τη στιγμή που διάβασα αυτό το κείμενο, μου φαίνεται...

Χμμ...κάποιο νόημα στο όλο θέμα; Ή αυτό είναι το νόημα, ότι δεν υπάρχει νόημα; Πουφ! Δεν ξέρω.

Όποιος μου απαντήσει τί νόημα έχει το νόημα, θα του αποκαλύψω το νόημα. :D

{Θα άρχιζα μια γλωσσολογικοφιλοσοφική συζήτηση για το τι είναι το νόημα, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο τώρα...}

Αλήθεια πώς το εννοείτε το νόημα εδώ; Ως σκοπό, ως σκελετό, ως ο,τιδήποτε που δίνει συνοχή;

(Γιατί ο λόγος για τον οποίο γράφηκε, το κίνητρο, το νόημα της ύπαρξής του ως κειμένου μας είναι γνωστά, non?)

Οι Μούσες μαζί σας,

-Ορφέας

Είδα κι εγώ ιστορία του Μελδόκιου και έτρεξα όλο χαρά να τη διαβάσω...

Δεν είσαι ο μόνος! :chinese:

Εντάξει...δε θα την τοιχοκολλήσω... :blush:

Αρκετα καλή.. και κλασσικά τρελή...

Με τρομερό "νόημα" που δέν χάνεται στα βάθη των λέξεων σου καθώς τα δευτερόλεπτα κυλάν στις προτασεις σου ... Τι μλκς λεω τωρα ... !!!