Μελδόκιος Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Το κείμενο αφαιρέθηκε μετά από απαίτηση του συγγραφέα -the moderating team Edited January 13, 2009 by tetartos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Bitch Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Pistevw afth h istoria 8a mou afhsei gia to miso ths zwhs mou ena misotravma..snif! misosygkinh8hka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Εγώ πάλι μισοαηδίασα. Χμμ...κάποιο νόημα στο όλο θέμα; Ή αυτό είναι το νόημα, ότι δεν υπάρχει νόημα; Πουφ! Δεν ξέρω. Άλλαξε το: ξύπνησε ακριβώς στις μία στη μία. Ουφ πάλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 I disbelieve the illusion. Έλεος!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 LoL. Με διασκέδασε, πολύ, μέχρι περίπου τη μέση. Τότε ένοιωθα μέσα μου την επιθυμία να γράψω LÖL είναι στη μία. αλλά μετά, η ροή άρχισε να γίνεται λίγο λιγότερο πολλή. Και μετά είδα και το ποστ του Nih, και (κυρίως) της Ερωβιάνας, και ξενέρωσα! Orpheus is transformed back into himself. (got the pun? it wasn't intentional!) Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Υ.Γ.: 1. Για να κατανοήσει κανείς το ρήχος αυτού του πτώματος, που είναι κατά βάθος και το βάθος του, πρέπει να γνωρίσει λίγο Θρογγομελδοκόπραμα. 2. Ή Μελδοκοθρογγόπραμα. 3. Πάντως η ιστοριούλα χάνει μετά τη μέση, επιμένω. 4. Ήταν κάποια σημεία που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά δεν θα τα αποτυπώσω εδώ. 9. Κάτι δεν πάει καλά μαζί μου από τη στιγμή που διάβασα αυτό το κείμενο, μου φαίνεται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Χμμ...κάποιο νόημα στο όλο θέμα; Ή αυτό είναι το νόημα, ότι δεν υπάρχει νόημα; Πουφ! Δεν ξέρω. Όποιος μου απαντήσει τί νόημα έχει το νόημα, θα του αποκαλύψω το νόημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 {Θα άρχιζα μια γλωσσολογικοφιλοσοφική συζήτηση για το τι είναι το νόημα, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο τώρα...} Αλήθεια πώς το εννοείτε το νόημα εδώ; Ως σκοπό, ως σκελετό, ως ο,τιδήποτε που δίνει συνοχή; (Γιατί ο λόγος για τον οποίο γράφηκε, το κίνητρο, το νόημα της ύπαρξής του ως κειμένου μας είναι γνωστά, non?) Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Είδα κι εγώ ιστορία του Μελδόκιου και έτρεξα όλο χαρά να τη διαβάσω... <{POST_SNAPBACK}> Δεν είσαι ο μόνος! Εντάξει...δε θα την τοιχοκολλήσω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Μισώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Αρκετα καλή.. και κλασσικά τρελή... Με τρομερό "νόημα" που δέν χάνεται στα βάθη των λέξεων σου καθώς τα δευτερόλεπτα κυλάν στις προτασεις σου ... Τι μλκς λεω τωρα ... !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts