Nick V. Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Όνομα Συγγραφέα: Nick V. Είδος: science fantasy (ας πούμε) με λίγο χιούμορ. Βία; Ναι Σεξ; παρ' ολίγον Αριθμός Λέξεων: 4.450 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για το συγγραφικό παιχνίδι Πλοτς 9. Πέντε γαλαξίες δεξιά.pdf 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted March 20, 2024 Share Posted March 20, 2024 Καλή επιτυχία! Spoiler Καλή ιδέα και έξυπνη. Μου άρεσε πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε. Μου άρεσε η φωνή του ήρωα και το πώς κατέληξε να καταπιεί το σύμπαν όλο, ως πεινασμένη εκδοχή του Κθούλου. Με χάλασαν κάπως οι επαναλήψεις λέξεων. Είμαι της λιγότερο ποιητικής σχολής. Δεν σημαίνει πως υπάρχει κάτι λάθος στο στυλ σου, απλά εγώ έχω διαφορετικά γούστα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismofbi Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Spoiler Ωραία ιδέα, έξυπνη εκτέλεση και δυνατή ανατροπή στο τέλος, δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Εντάξει, ο Βαγγέλης θεουλης, φουλ απολαυστικός. Ωστόσο τα λυρικά στοιχεία και τα ίχνη σουρεαλισμού δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά η ιστορία σου ήταν καλή και με κράτησε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts