Ypogeio Posted March 11, 2024 Share Posted March 11, 2024 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Ypogeio Είδος: Τρόμου Βία; Ναι Σεξ; Υπονοείται Αριθμός Λέξεων: 3877 Αυτοτελής; Ναι Αρχείο: Η ζωή δεν είναι βιντεοπαιχνίδι.pdf Edited March 11, 2024 by Ypogeio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 Spoiler Καλογραμμένο. Η μόνη "ένστασή" μου είναι ότι είναι προβλέψιμο (από τη στιγμή που γράφεις στην 9η σελίδα "τουλάχιστον έχει αποφασίσει τι θα πάρει μαζί του για να παίξουν", και με το που το διάβασα, σκέφτηκα "χμ, τώρα μας το χάλασες." Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θα μπορούσες στο τέλος να αναδείξεις το υπερφυσικό στοιχείο που έτσι κι αλλιώς το έχεις περάσει πιο πριν μέσα στο κείμενο ώστε πραγματικά να "απογειώσεις" και την ιστορία. Ίσως θα έπρεπε, δηλαδή, να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει λίγο παραπάνω και να ζωντανέψεις επί τέλους τα οράματα του Γιάννη. Σε ένα σημείο, μάλιστα, εκεί προς το τέλος, είπα "χμ, λες να το κάνει;" αλλά μπήκε πάλι το πιστόλι στη μέση και μου τα χάλασε.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ypogeio Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 On 3/12/2024 at 11:19 PM, Nick V. said: Hide contents Καλογραμμένο. Η μόνη "ένστασή" μου είναι ότι είναι προβλέψιμο (από τη στιγμή που γράφεις στην 9η σελίδα "τουλάχιστον έχει αποφασίσει τι θα πάρει μαζί του για να παίξουν", και με το που το διάβασα, σκέφτηκα "χμ, τώρα μας το χάλασες." Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θα μπορούσες στο τέλος να αναδείξεις το υπερφυσικό στοιχείο που έτσι κι αλλιώς το έχεις περάσει πιο πριν μέσα στο κείμενο ώστε πραγματικά να "απογειώσεις" και την ιστορία. Ίσως θα έπρεπε, δηλαδή, να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει λίγο παραπάνω και να ζωντανέψεις επί τέλους τα οράματα του Γιάννη. Σε ένα σημείο, μάλιστα, εκεί προς το τέλος, είπα "χμ, λες να το κάνει;" αλλά μπήκε πάλι το πιστόλι στη μέση και μου τα χάλασε.) Σ' ευχαριστώ για την κριτική. Όσον αφορά το πιστόλι, αυτόν τον τρόπο σκέφτηκα για να το βάλω "διακριτικά" στο σακίδιο του Γιάννη ώστε να μην εμφανιστεί από το πουθενά πάνω στο βουνό. Σχετικά με το τέλος, το ακούω αυτό που λες, μιας και έχω την τάση να τρέχω στο τέλος! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts