Balidor Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Γεια σας … Μπάμ !!! Ειναι μια προσπαθεις με τις συμβουλες απο το Ιστορια φτιαγμενη απο λεξεις... σε συνδιασμό με την ιστορια του μελδόκιου που διαβασα, και τις μλκες που γινονται με τις απεργιες στα ΤΕΙ Αθηνας (ασχετο) «Καλημέρα… τι θα πάρετε;» λέει ο πελάτης που έχει μόλις γίνει υπάλληλος «Μία σφαλιάρα» απαντάει ο καινούργιος πελάτης. «Τα κλασσικά δηλαδή, θα περιμένετε λίγο;» «Μάλιστα» λέει ο κουστουμαρισμένος πελάτης. Μία πεταλούδα μόλις πέρασε από μπροστά του. Από ποιόν όμως; Μόλις το είχε σκάσει από το ενυδρείο της. Και έτσι θέλησε να περάσει μπροστά από τον καινούργιο πελάτη. Τον κοιτάει με ένα πρόστυχο βλέμμα, και συνεχίζει να περπατάει κουνώντας τον κώλο της, γιατί ήξερε ότι το κωλαράκι μιας μοντέλας πεταλούδας δεν συγκρίνεται με κανενός θηλαστικού στον πλανήτη. Έτσι μέχρι να φέρει το μπουκέτο ο πελάτης που έχει μόλις γίνει υπάλληλος, είπε να πάει να ζητήσει το κινητό της πεταλούδας «αποκλείεται ρε γαμώτο, θα γυρίσει να με κοιτάξει αυτή….;;;» Την κοιτάει, είχε μοβ σκούρα μαλλιά, πορτοκαλοκιτρινοπράσσινα φωσφοριζέ rave-αδικα φτερά, και πολύ κομψό κορμάκι. Τα χέρια του άρχισαν να τρέμουν, γαμώτο δεν έχω ξεκινήσει την θεραπεία ακόμη, πώς να της μιλήσω. Γκλίνκ γκλίνκ, (ο ήχος της πόρτας) μπαίνει μέσα ένας γαλήνιος κύριος… «χτυπάει το κουδουνάκι της ρεσεψιόν και λέει: «Καλησπέρα σας, η ομάδα εκτόνωσης μίζερης καθημερινότητας;» «Μάλιστα κύριε, ποιος είσθε;» ρωτάει ο πελάτης που έχει μόλις γίνει υπάλληλος «Είμαι ο μόλις θα γίνω υπάλληλος.» «Ωωωωωωω ήρθατε πάνω στην ώρα σας βλέπω, και ανυπομονούσα για την αλλαγή της βάρδιάς μου. Ξέρετε ο προηγούμενος δεν ήταν καθαρόαιμος Μ Ε.» του είπε ψιθυρίζοντας στο αυτί με έναν τόνο μυστικότητας. «Μ Ε;» ρωτάει ο μόλις θα γίνω υπάλληλος. « Μη Εκτονωμένος.» Ο τόνος της φωνής του ο πελάτης που έχει μόλις γίνει υπάλληλος έγινε ακόμη πιο χαμηλός και με μεγαλύτερη προσοχή, και συνεχίζει… «Αυτός ήταν …. ‘‘Κανονικός’’» «Ααααααα Μάλιστα, οπότε και δεν άντεξε δηλαδή;;»… «Χριστέ και Μανιτάρια» σκέφτηκε ο πελάτης που μόλις θα γίνει υπάλληλος. « Έχετε συμπληρώσει τον αριθμό της βίας που προαπαιτείτε;» «Μάλιστα κύριε… Τρία χρόνια 46673373 Σφαλιάρες, 2631789 κλωτσιές και έχω κάνω μετεκπαίδευση στον χώρο της αντοχής αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα, τώρα δίνω εξετάσεις στα μαστίγια.» «Πολύ καλά, κύριε έχετε πολύ καλά προσόντα» Πετάγεται και ο καινούργιος πελάτης, «Τι θα γίνει εδώ μέσα θα τις φάει και κανείς άλλος εδώ μέσα:» Κοιτάζονται οι δύο έμπειροι και σκέφτονται «Ναι, είναι καθαρόαιμος» Βλέπετε ο καινούργιος πελάτης έφαγε χυλόπιτα από την πεταλούδα και έτρεμε ολόκληρος. Χάζευε την πεταλούδα να βλέπει το Fame Story No 65478 και αναρωτιέται «Θα προτιμούσα να έβλεπα ντοκιμαντέρ πώς αυνανίζονται οι πίθηκοι» και τσαντίζεται ακόμα πιο πολύ. «Κύριε έρχεστε εδώ;» φωνάζει ο πελάτης που έχει μόλις γίνει υπάλληλος τον καινούργιο πελάτη και ο μόλις θα γίνω υπάλληλος κάνει χώρο να περάσει ο καινούργιος πελάτης. «Λοιπόν εδώ υπογράφεται ένα χαρτί που λέει ότι, οτιδήποτε και να πάθετε δεν ευθυνόμαστε εμείς. Δεύτερον έχουμε ένα έντυπο με το πρόγραμμα σας, γιατί από ότι βλέπω μία σφαλιάρα λιανικής δεν σας φτάνει, έχετε χοντρό πρόβλημα εκτόνωσης κι έχουμε για σας πρόγραμμα χονδρικής….» Κι έτσι γίνετε στην Αθήνα του μέλλοντος κάθε μέρα… Άνθρωποι πηγμένοι από την καθημερινότητα, με διασκέδαση ακόμη πιο καθημερινά πράγματα από το να βλέπουν τηλεόραση και να τρώνε κάθε μέρα το ίδιο πρωινό μεσημεριανό και βραδινό. Έτσι ‘τις τρώγανε’ μέχρι να εκτονώνονται τελείως ύστερα από πελάτες γινόντουσαν αμέσως οι έμπειροι υπάλληλοι. Το μόνο που τους σώζει είναι μία ΣΦΑΛΙΑΡΑ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 (edited) Ενδιαφέρουσα sf/σουρεαλιστική προσπάθεια αν και το τέλος είναι πολύ χοντροκομένο. Δε χρειάζεται να εξηγείς τι έγραψες, αφού φαίνεται από το κείμενο. (αρκετά τουλάχιστον ) σε συνδιασμό με την ιστορια του μελδόκιου που διαβασα Και να τονίσω οτι η ιστορία στην οποία μάλλον αναφέρεσαι ΔΕΝ είναι δικιά μου, είναι συλλογική. Για τις Στρόφιγγες δε λές; Edited June 18, 2005 by Μελδόκιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Το μόνο που τους σώζει είναι μία ΣΦΑΛΙΑΡΑ ! I'll second that. Αλλά το γράψιμό σου θέλει στρώσιμο. Τι εννοώ; Βαριέμαι να αναλύσω τώρα, αλλά πρέπει η σύνταξή σου να είναι καλύτερη, πολύ καλύτερη, αν θέλεις να λέγεται λογοτεχνία αυτό το πράγμα. Συνεχίζοντας, πάντως, να γράφεις, θα δεις ότι ο λόγος σου θα γίνεται ολοένα και πιο καθαρός και ωραίος, καθώς θ'αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Πέρα από τα τεχνικά, αλλά καθόλου ασήμαντα θέματα που έθιξαν οι προλαλήσαντες, αισθάνομαι πως το κείμενό σου έχει αυτό που λέμε "ψυχή". Και επίσης έχει χιούμορ. Καυστικό θα έλεγα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 (edited) Μακαρι να μπορουσα να το πω λογοτεχνια, εε σιγα σιγα πιστευω , θα τα καταφερω !!! Δαιν, ευχαριστω πολυ, αυτος ηταν ο σκοπος μου, και Μελδοκ ναι για τις στροφιγγες λεω, σορρυ που το παρεβλεψα, όσο για το τέλος όντος ισως δέν χρειαζόταν αλλα ήθελα να μείνει Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ , ειμαι ενα BDSM γουρουνι !!! !!! Bardos αν μποροθσες εδω η σε PM να μου πεις τι ενοουσες, η να μου δωσεις συμβλουλες για το γραψημο θα το εκτιμουσα ΠΑΡΑ πολυ ... ευχαριστω !!! Edited June 18, 2005 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts