The Blackcloak Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 (edited) Με αφορμή το post της Trillian στο θέμα για τον Asimof: 18 τουλάχιστον.. (αν θεωρήσουμε πως οι τριλογίες και οι τετραλογίες ήταν 3,4 βιβλία αντίστοιχα, εστω και σε έναν τόμο). Αν όχι, 14. (είχα ξεχάσει μερικά e-books και 1 magic novel και κάποια που διάβασα το χειμώνα ) Edited June 20, 2005 by The Blackcloak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 (edited) Εγώ, από πέρσυ τον Ιούνιο μέχρι φέτος υπολογίζω ότι έχω διαβάσει μόνο 25. Αλλιώς από την αρχή του 2005 16 (Το μόνο πάει στους τρελούς αριθμούς που θα ακουστούν πιο κάτω) Edited June 20, 2005 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Από το προηγούμενο καλοκαίρι μέτρησα 18, ίσως ξεχνάω μερικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Λοιπόν, ίσως φανεί λιγο απίστευτος ο αριθμός αλλα είναι αληθινός: το 2004 διάβασα γυρω στα 80 καινουρια βιβλία... (χωρίς να μετρήσω αυτα που ξαναδιάβασα) Η αλήθεια είναι οτι περσι ειχα αρκετό ελεύθερο χρόνο...Απο το Γενάρη εχω διαβασει 16. Δε με βλεπω να ξεπερναω το ρεκορ μου φετος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Από πέρυσι το καλοκαίρι γύρω στα 20 αν θυμάμαι καλά. Χωρίς να μετράω τα βιβλία των supplements των παιχνιδιών βέβαια. Τώρα τελευταία έχω πέσει κάπως επειδή (και καλά) διαβάζω πολύ για τη σχολή. 80 βιβλία;;; Ποπο αυτά είναι!!! Άμα ξεκολούσα λίγο από το mirc και το Ultima θα διάβαζα πολύ περισσότερο, αλλά δε με βλέπω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ναι,η αλήθεια είναι οτι ούτε κ εγώ το πίστευα όταν τα μέτρησα!Βασικά ο μεγάλος αρθμός οφείλεται στους Ασίμοφ κ Λε Γκεν, τους ανακάλυψα πέρσι το Πάσχα περιπου κ τους ξεκοκκάλισα...Τα 32 απ τα 80 ειναι δικά τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Εγώ βασικά κατάφερα να διαβάσω 2 από τον Αύγουστο μέχρι τώρα. Και κάποια comics & graphic novels στο ενδιάμεσο. Δυστυχώς λόγω των συγκυριών ούτε όρεξη είχα ούτε ηρεμία ούτε τίποτα. Οπότε από τα 20-30 που θα διάβαζα κατάφερα 2 (και πάλι καλά). Αν και το καθένα είναι 1200-1400 σελίδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Μμμμ...από τον Ιανουάριο διάβασα περίπου.... (Η σκιά του ανέμου, Ο πύργος της μοναξιάς, Το νησί της προηγούμενης ημέρας, Dune, 1984...) άρα πέντε. Τώρα από τον προηγούμενο Ιούνιο... δε θυμάμαι, αλλά το καλοκαίρι διαβάζω πολύ. Θυμάμαι Κώδικα Ντα Βίντσι, Κόσμος της Σοφίας, Χάρι Πότερ & Τάγμα του Φοίνικα... άρα κάπου 10 με 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leste Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Γύρω στα 7-8. Είμαι αρκετά αργός αναγνώστης, είναι και οι ακαδημαϊκές υποχρεώσεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Τρία μικρά και ταπεινά λογοτεχνικά βιβλία... (Επίσης 20 τεχνικά-επιστημονικά και καμιά 500αριά papers αλλά αυτά μάλλον δε μετράνε...ε; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 :x Εγώ έχω διαβάσει τα λιγότερα!! Μόνο 2 από την αρχή του χρόνου.... ή μήπως 3; δεν θυμάμαι. Γενικά δεν είχα΄ούτε όρεξη ούτε χρόνο. Αλλά τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, θα του δώσω να καταλάβει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 4 μοναχα .... Το καλοκαιρακι πιστευς που θα ειμαι πιο χαλαρα αλλα 2 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Απο την αρχη του ετους κατω απο δεκα.Εχει κολλησει το μυαλο μου τωρα(το ποιο? χαχαχα!).Παντως περυσι διαβασα 28 και ηταν απο τις πιο παραγωγικες χρονιες.Καλοκαιρι θελω να διαβασω πολλα αλλα εχω αρκετα πραγματα να κανω.Α,και απο τοτε που αρχισα να στελνω στο σφφ εχουν πεσει οι επιδοσεις μου(στην αναγνωση-μην παει αλλου ο νους σας!)..Αμα παω χωριο μακρια απο διαδυκτιο,κατι γινεται! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mort13 Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Γύρω στα 15-20 καθώς ο στρατός αποδείχτηκε πρόσφορο έδαφος για ανάγνωση βιβλίων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Αν μετράνε το pdf, τότε 30! Αν όχι, 10 λογοτεχνικά, 5 ιστορικά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts