Orpheus Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 (edited) Ανακατευόμουν απόψε με τις κουβέρτες μου... Είχα όνειρα περίεργα, πρέπ' ηδονικά, αλλά προ πάντων κρύωνα· γι'αυτό, φαντάζομαι, θα'ψαχνε το κορμί μου ένα τρόπο να ζεσταθεί - ναι, κρύωνα πολύ, απούσης, αγαπών, της αγάπης μου... (-----------------------------------------------------------) Η συγκίνησίς μου διώχνει συνήθως τες σκέψεις τες ηδονικές, είναι αλήθεια... Δεν ξέρω γιατί· είμαι ρομαντικός, ως φαίνεται, έχω ψυχή λυρική, δεν μπορεί να τρώγη το κορμί μου και να τραγουδά συνάμα, σε μια πλευρά θέλει της φρόνησής μου να στέκη ηδονή, ή αγάπη... Δεν κατάλαβα, ως φαίνεται, τον Καβάφη ακόμη... ------------------------------------------------------------- Με κάτι θέλω το κορμί μου να γεμίσω! Είτ' είναι δάκρυα λύπης, χαράς, είτ' ιδρώτες ηδονικοί, είτε 'συγκίνησις καλλιτεχνική', ως λεν. Κλεισμένος στο δωμάτιό μου, δεν μπορώ τα γράμματά μου να τ'ανοίξω! Πάω! Πάω έξω, κι ας ξέρω πως, στ'αλήθεια, γράμματα δεν έχω ακόμη... ------------------------------------------------------------- Α.[sic], βρέχει! Ποιος μες στη βροχή τα μάγουλά μου θα σκουπίσει αν όχι εσύ; Έλα πια! Κρυώνω, μόνος, δεν μπορώ πια να καρτερώ! Έλα να μου κρατήσεις το χέρι σφιχτά, να μη μ'αφήσεις να φύγω! ------------------------------------------------------------- Έλα! Δεν έχω άλλα λόγια το ίδιο πράγμα για να πω! Έλα, γιατί ο Ορφέας δεν μπορεί να μην κοιτάει πίσω... ~ Από Κάτι ξεχασμένα PM's... [strange Blueish mood] edit: όλα μέχρι το ~, συμπεριλαμβανομένων και των γκρι, είναι από ένα PM που έστειλα στις 23 Φεβρουαρίου του 2005. Απλά θεώρησα πως τα γκρι αποτελούσαν μέρος κατά κάποιο τρόπο της σύνθεσης (παρ'ότι δεν αποτελούν ακριβώς μέρος των ποιημάτων) και γι'αυτό τα συμπεριλαμβάνω εδώ Οι Μούσες μαζί σας, (και μαζί μου, τώρα), -Ορφέας Edited June 22, 2005 by Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 (edited) Αχ αυτος ο ερωτας..... Edited June 22, 2005 by gothicbutterfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ευαίσθητος και αισθαντικός όπως πάντα! Ένας καβαφικός μονόλογος υπό το φως των αστεριών; Μην παρασύρεσαι! Έχω δει περισσότερο συγκροτημένα γραπτά σου! Και το σημαντικότερο: για κανένα λόγο μην περιορίζεις τη θεματολογία σου! Πειραματίσου και με άλλα θέματα! Έχεις το χάρισμα και την ικανότητα να το υλοποιήσεις! Μην τοποθετείς τα δημιουργήματά σου σε στερεότυπο πλαίσιο, ώστε να μη μοιάζει κανένα με το προηγούμενο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Κάτι ξεχασμένα PMs... Είναι όμορφα... δεν το ξέρεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts