Ioannakok Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Καλησπέρα σας Έγινα πρόσφατα μέλος στο forum και ευχαριστώ για την υποδοχή. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μερικές συμβουλές, για να γράψει κάποιος τριλογια στο είδος του φανταστικού; Για παράδειγμα, πώς απ το τέλος του ενος βιβλίου πάω στην αρχή του άλλου που θα είναι η συνέχεια? Ευχαριστώ Edited May 8 by Ioannakok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted May 8 Share Posted May 8 Μπορείς να συνεχίζεις από το σημείο που τελειώνει το ένα βιβλίο κυριολεκτικά ή να ξεκινάς μερικές μέρες μετά. Αυτό θα το δεις όταν φτάσεις εκεί. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί από τώρα. Έχεις γράψει σχεδιάγραμμα; Σε ποιοα στάδιο βρίσκεσαιι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannakok Posted May 8 Author Share Posted May 8 Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Ναι έχω κάνει σχεδιάγραμμα και είμαι στο στάδιο να ξεκινήσω το πρώτο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted May 8 Share Posted May 8 Άρα έχεις ακόμα καιρό για να δεις τη μετάβαση από το ένα βιβλίο στο άλλο. Προσωπικά όταν τελείωσα το Δάκρυ του Ουρανού και πήγα στο Θυρεό του Λέοντος, είχα προχωρήσει τέσσερεις μέρες και το πρώτο κεφάλαιο έπαιξε το ρόλο σύνδεσης. Εδώ είμαστε για όποια ερώτηση θέλεις, μόνο μην χρησιμοποιείς τον πληθυντικό, είμαι αρκετά γέρος και χωρίς αυτόν! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts