The_Knight_who_says_Ni! Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Σε κοίταξα εκεί όπου οι άλλοι δεν κοιτάνε, Και έμεινα εκεί όπου οι άλλοι δεν πατάνε, Σε γνώρισα σε ένα μίγμα ιστορίας και μαθηματικών, Και όλα αυτά στο έλεος της γλώσσας, Εμφανίσιμο μπαούλο ως απάνω γεμάτο, Γεμάτο σμαράγδια ρουμπινιά και διαμάντια, Ήλεκτρο, χρυσαφί και καυτό θειάφι, Που όμως θα τα είδα μόνο εγώ στο αχνώδες σκότος, (σ)το πρόσωπο (της κλειδαριάς) μου γυάλισε, …η διάφορα του ανθρώπου από τα ζώα…. Το νόημα της ζωής, η καρδιά σου, Ο πόνος; , το σκοτάδι; , ομίχλη η Χαμένος στην ζούγκλα γυμνός, Γυμνός αλλά ντυμένος, Ντυμένος αλλά γυμνός…. Θα ψάχνω το κλειδί του νοήματος, της κλειδαριάς, Ξυπόλυτος, στα’ γκάθια (θα) περπατώ… …….ΣΔΖΩΔΔΣΓΡΑΤΡΣΦΟΥΚΚΛΛΛΝΝΛΛΑ……. σήμερα ξύπνησα λουσμένος από ιδρώτα μόνος αντικρίζοντας για άλλη μια φορά την πραγματικότητα έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω το άγνωστο;; σήμερα ξύπνησα μετά από μέρες…. έφτασα εκ δυσμάς στα Ιμαλάια…. γύρισα στην Βαβυλώνα μου, νικητής, νικητής, άρρωστος, ευτυχής θεός, βασιλιάς του τώρα κόσμου, πάμπλουτος….να πεθάνω… ____________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Αν υπάρχει ένα σημείο εξαιρετικό με βαθύ νόημα, είναι αυτό: σήμερα ξύπνησα λουσμένος από ιδρώτα μόνοςαντικρίζοντας για άλλη μια φορά την πραγματικότητα έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω το άγνωστο;; σήμερα ξύπνησα μετά από μέρες…. έφτασα εκ δυσμάς στα Ιμαλάια…. γύρισα στην Βαβυλώνα μου, νικητής, νικητής, άρρωστος, ευτυχής θεός, βασιλιάς του τώρα κόσμου, πάμπλουτος….να πεθάνω… Κατά τα άλλα μπέρδεμα! Εκφραστικό, νοηματικό, λεξιλογικό! Ήρθε κι έφυγε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Πολύ μπέρδεμα... η τρέλα στην εξουσία!! αλήθεια, πώς και είναι ερωτικό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Στην αρχή το χάος. Μόνο στις δύο τελευταίες στροφές σώζονται τα πράγματα και δείχνει σαφή βελτίωση των ικανοτήτων σου. Για αυτό και για το ότι ο τίτλος είναι από τραγούδι των Metallica παίρνεις θετική ψήφο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 em, logika otan erwtebete enas\mia, einai ligo mperdemena ta pragmata sthn arxh opos kai sto poihma...sto telos stronei.... ;) e, kai ama grafei kai panellhnies aytos\auth... em... makeremaska!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Θέλει δουλειά το ύφος σου, το στήσιμο του ποιηματός και γενικά όλη η παρουσίαση. Προσπαθείς να πείς κάτι σημαντικό, αλλά δεν φαίνεται... χάνεται κατά την γνώμη μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts