Keravnoulhs Posted May 20, 2024 Share Posted May 20, 2024 Όνομα Συγγραφέα: Κεραυνούλης Είδος: Φαντασία Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 675 Αυτοτελής; Όχι Σχόλια: Είχα μια παρόρμηση να γράψω αυτό το κείμενο. Φιλοδοξώ να είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης ιστορίας. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Η μνήμη του νερού.pdf Η μνήμη του νερού.docx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silag Posted May 21, 2024 Share Posted May 21, 2024 Ωραίο φλασάκι, δημιουργεί εντυπώσεις, δεν δίνει απαντήσεις. Μπορώ να φανταστώ τρόπους να μεγαλώνει, αλλά και έτσι να μείνει, είναι μια χαρά. Το νερό λειτουργεί ωραία ως ένα σύμβολο που δίνει τη συνέχεια της δημιουργικότητας μέσα στο χρόνο. Ο πρώτος άντρας είναι κάποιος Αναγεννησιακός καλλιτέχνης (ο Μιχαήλ Άγγελος;) από τον οποίο επηρεάστηκε και με τον οποίο τον συγκρίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο άντρας με τα μαύρα (ο Θάνατος;), πώς σχετίζεται με το νερό, και την τέχνη. Και επίσης δεν μας δίνεις κανένα clue για τον ήρωα, πώς αντιδρά, τι σκέφτεται μετά το γεγονός. Παίρνει μήπως έμπνευση για νέα δημιουργία; Ίσως αναπαριστά την προσπάθεια του καλλιτέχνη να ξεπεράσει τις επιρροές του. Δεν ξέρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keravnoulhs Posted May 22, 2024 Author Share Posted May 22, 2024 21 hours ago, silag said: Ωραίο φλασάκι, δημιουργεί εντυπώσεις, δεν δίνει απαντήσεις. Μπορώ να φανταστώ τρόπους να μεγαλώνει, αλλά και έτσι να μείνει, είναι μια χαρά. Το νερό λειτουργεί ωραία ως ένα σύμβολο που δίνει τη συνέχεια της δημιουργικότητας μέσα στο χρόνο. Ο πρώτος άντρας είναι κάποιος Αναγεννησιακός καλλιτέχνης (ο Μιχαήλ Άγγελος;) από τον οποίο επηρεάστηκε και με τον οποίο τον συγκρίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο άντρας με τα μαύρα (ο Θάνατος;), πώς σχετίζεται με το νερό, και την τέχνη. Και επίσης δεν μας δίνεις κανένα clue για τον ήρωα, πώς αντιδρά, τι σκέφτεται μετά το γεγονός. Παίρνει μήπως έμπνευση για νέα δημιουργία; Ίσως αναπαριστά την προσπάθεια του καλλιτέχνη να ξεπεράσει τις επιρροές του. Δεν ξέρω... Χαίρομαι που σου άρεσε. Δεν ήθελα να δώσει απαντήσεις. Μου αρέσει να βάζω κάποιον από την μέση της ιστορίας και να εξηγούνται πράγματα στην πορεία. Αυτό ακριβώς ήθελα για το νερό που έγραψες. Σκεφτόμουν έναν βοηθό του Λεονάρντο ντα Βίντσι βασικά όχι τον ίδιο. Ο άντρας με τα μαύρα δεν είναι η προσωποποίηση του θανάτου, ένας δολοφόνος ήταν. Το πως σχετίζονται τα υπόλοιπα είχα/έχω σκοπό να τα αποκαλύψω σε επόμενα κομμάτια της ιστορίας. Επίσης να πω πως γενικά δεν έχω εκδόσει ποτέ τίποτα, ούτε έχω γράψει κάτι τεράστιο σε έκταση. Ένας γιατρός με καλπάζουσα φαντασία είμαι. Έχω γράψει επιστημονικά άρθρα και κεφάλαια ακαδημαϊκών βιβλίων (τα μόνα πράγματα που έχω συμμετάσχει δηλαδή ως συγγραφέας). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts