Deodonus Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 (edited) Αγάπη, αγάπη, αγάπη... Τί εύκολα που λέγεται μια λέξη Τί εύκολα που ξεχνιέται ένα όνειρο Και τι εύκολο που είναι τελικά το ψέμμα... Αφιερωμένο σε όλες αυτές τις εφήμερες σχέσεις που βλέπω κάθε μέρα να γίνονται και να διαλύονται γύρω μου... Αυτά... Edited August 1, 2005 by Deodonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Όμορφο είναι, και επίκαιρο, δεν έχω τίποτε ουσιώδες να πω. Εγώ θα θυσίαζα την εικόνα |\ ||\ |||\ για πιο εκφραστική στιχοθέτηση[?]: "Και τι εύκολο που είναι τελικά/το ψέμμα". Εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Δεν υπήρξε σχεδιασμός για την εικόνα (ούτος ή άλλως στο κινητό το έγραψα ) Αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 (απλώς φαντάστηκα ότι θα θέλεις τώρα να την κρατήσεις) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Δέν είναι αγάπες οι ευθήμεροι ανθουσιασμοί !!! Απλά ενθουσιασμός οπότε, τσάμπα πάει και η λέξη !!! Όσο για τ οποίημα, έθεσες οραία το θέμα... Κλασσικά, μικρό αλλα αρκετό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Aχ και να 'ξερες πόσο σωστός είσαι... (κοινώς, πρόσφατα έφαγα νέα χυλόπιτα!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Φιλοσοφία...! Ένα νόημα ιδιαίτερα ειπωμένο και αρνητικά εκφρασμένο που παρ' ότι θα μπορούσε να σε κάνει να ανατριχιάσεις διαβάζοντάς το και να σου θυμίσει όσα έχεις ζήσει (σαν αναγνώστης), περνάει και χάνεται από το μυαλό...Γιατί; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Μ' αρέσουν οι μινιατούρες σου. Πολύ. Να τις γράφεις. *Κάνε να μην είναι εφήμερες όλες οι αγάπες... να μη γίνουν εφήμερες, χωρίς να θέλουν. Άραγε η αγάπη είναι πάντα από μόνη της αρκετή; Καμία φορά τη νικάει ο φόβος. Όχι ο δικός μου φόβος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 (edited) Πανέμορφο. Με εκφράζει πλήρως, ιδίως σε σχέση με διάφορα που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Άραγε η αγάπη είναι πάντα από μόνη της αρκετή; Καμία φορά τη νικάει ο φόβος. Όχι ο δικός μου φόβος. So right... Edit: Συγνώμη για την έλλειψη ουσιαστικού σχολίου, απο μέρους μου. Δεν είμαι σε θέση να κάνω τέτοιο, αυτό τον καιρό. Keep on. Edited July 21, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Ευχαριστώ για τα ωραία σας σχόλια... Σύντομα κοντά σας με νέες μινιατούρες! Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 H αγάπη σίγουρα θα έπρεπε να είναι από μόνη της αρκετή, και ο,τιδήποτε άλλο υπερισχύει είναι επικριτέο. Mostly. (ποιος μιλάει...) [Συγγνώμη για το hijack.] Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts