Jump to content

Το Σπίτι Στο Βάλτο

OxAp0d0

Recommended Posts

HOLA!

Η ιστορία αυτή είναι κάπως μεγάλη (καμιά 80ριά σελίδες Α4, word). Δοκίμασα να την ανεβάσω με attachment σε .pdf αρχικά. Ναι, μου αρέσει να παίζω με τα fonts και να βάζω borders στα κείμενά μου κάτι που, αν ο άλλος δεν έχει τις ίδιες γραμματοσειρές με εμένα, δε μπορεί να το δει. Δυστυχώς το αρχείο ήταν πολύ μεγάλο και δε μου επέτρεπε η σελίδα να το ανεβάσω.

Έτσι, απλοποίησα τα fonts, έβγαλα τα border art και δοκίμασα ξανά. Αν και το αρχείο τότε ήταν γύρω στα 666KB :diablo: (LOL! Πραγματικά, τόσο ήταν), πάλι η σελίδα δε με άφηνε να το σηκώσω, λόγω μεγέθους.

Έτσι, αναγκάστηκα να κάνω τη νουβέλλα τριλογία: Στο πρώτο μέρος (εδώ δηλαδή) βρίσκονται τα δύο πρώτα κεφάλαια. Για όποιον έχει διαβάσει το "Η Ικανότητα Του Να Παραμείνεις Ακίνδυνος", αυτή εδώ η ιστορία είναι χαλαρή συνέχεια της προηγούμενης, με τον ίδιο κεντρικό ήρωα.

Enjoy!

:icon_yea:

House_In_The_Swamp_I.doc

... και εδώ βρίσκονται τα τρία τελευταία κεφάλαια! :book:

Αν κάποιος από τους moderators τα "πάρει" για την ακαταστασία που προκάλεσα στο Forum :chinese: ,μπορεί να κολήσει όλα τα μέρη της ιστορίας μαζί σε ένα ή να του στείλω με mailάκι το .pdf αρχείο να το ανεβάσει αυτός. :D

Απαντήστε αλύπητα με κριτικές!

House_In_The_Swamp_IΙΙ.doc

• 4 months later...

Συνολικά και για τα τρία μέρη:

Πολύ ωραίος και πολύ ενδιαφέρων τρόπος αφήγησης, τόσο ως μέθοδος όσο και ως στυλ γραφής. Στην αρχή είναι λίγο κακό. Η διάρηξη θα μπορούσε να είναι καλύτερη όσο και η αφήγηση και για όνομα του Άγκραμπα τι το ήθελες το σύρμα; Όμως όσο προχωράς γίνεται συνεχώς καλύτερο και πιάνεις και γαμώ τις αποδόσεις.

Τώρα το αν έχει νόημα(δεδομένης της δουλειάς που έχει μια τόσο μεγάλη ιστορία από πίσω και οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν) να ανεβάσεις μια τόσο μεγάλη ιστορία είναι ένα άλλο θέμα καθαρά του forum και των ελλατωμάτων του(για μένα ευτυχώς που το έκανες). Προσωπικά και εντελώς κυνικά και αγγλοφλεγματικά(γιατί η κολακεία δεν μου πάει) έχω αγοράσει πολύ κατώτερα πράματα για να διαβάσω.

Α, και καλό υπόλοιπο.

• 1 month later...

HOLA!

Η διάρηξη θα μπορούσε να είναι καλύτερη όσο και η αφήγηση και για όνομα του Άγκραμπα τι το ήθελες το σύρμα;

Μερικές φορές διαπιστώνω πως έχω χρησιμοποιήσει μια λέξη που, αν και θεωρώ προτότυπη, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού. Έτσι και το όνομα Ανγκράμπα (ο τόνος στο δεύτερο α). Την έβγαλα απ' το μυαλό μου. Αλήθεια! Δεν έχω ιδέα αν έτσι λέγεται κάποιος ή κάτι άλλο στο χώρο της λογοτεχνίας!!

Το ξέρω πως άργησα να απαντήσω, αλλά αυτά έχει η θητεία... Τι εννοείς darky με το ;;;; Που αλλού εμφανίζεται το όνομα Ανγκράμπα;;

Για το άλλο θέμα, περί uploading, παίρνει όντως μεγάλη συζήτηση και δεν έχω το χρονο τώρα να τοποθετηθώ. Ίσως αύριο, ίσως σε 10 μέρες...

:newyear:

• 3 weeks later...

Έχω διαβάσει μόνο αυτό το μέρος της ιστορίας, το οποίο πραγματικά με άφησε άφωνη. Είναι καλογραμμένο, σφιχτοδεμένο, με σωστά και όμορφα ελληνικά (αυτονόητο για τη συγγραφή, αλλά αρκετά σπάνιο) με δομή την οποία την έχεις σκεφτεί και αποτυπώσει, με έναν αφηγητή που τον έχω λατρέψει και ζωντανούς, πειστικότατους διαλόγους, ωραίο χιούμορ και αυτοσαρκασμό του ήρωα... τι να πω... μπράβο, ειλικρινά, και λίγα σου λέω.

Κι εκείνη η παράγραφος προ του τέλους του δεύτερου κεφαλαίου...για τη ροή της ιστορίας, πσσσ.... μου θύμισες τους κλασικούς, βρε αδερφέ, και δείχνει να το έχεις κάνει με άνεση, δεν έχει βία για να το προχωρήσεις έτσι πουθενά.

Είχα σκοπό να σου πω δυο τρία πραγματάκια καθώς το διάβαζα, όχι τόσο για την πλοκή, μα για μερικές φράσεις, αλλά καθώς προχωρούσα, δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα ακούσεις καν.

Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και θα σου πω και για την ιστορία συνολικά, αλλά μέχρι τότε και πάλι, Μπράβο. :worshippy:

• 1 year later...
Μερικές φορές διαπιστώνω πως έχω χρησιμοποιήσει μια λέξη που, αν και θεωρώ προτότυπη, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού. Έτσι και το όνομα Ανγκράμπα (ο τόνος στο δεύτερο α). Την έβγαλα απ' το μυαλό μου. Αλήθεια! Δεν έχω ιδέα αν έτσι λέγεται κάποιος ή κάτι άλλο στο χώρο της λογοτεχνίας!!

Το ξέρω πως άργησα να απαντήσω, αλλά αυτά έχει η θητεία... Τι εννοείς darky με το ™ ;;;; Που αλλού εμφανίζεται το όνομα Ανγκράμπα;;

Μα τα χίλια κέρατα του Αγκράμπα εννούσα ότι είναι ™ δικό σου. Όχι δεν το έχω δει πουθενά αλλού και νε είναι πιασάρικο το άτιμο.

Αυτιά... τώρα αν θα διαβάσεις ποτέ την απάντηση ένας Αγκράμπα ξέρει. Πάντως δε μπορείς να πεις. Ούτε 2 χρόνια δεν έκανα να απαντήσω. :PPPPP

• 3 months later...
Μα τα χίλια κέρατα του Αγκράμπα εννούσα ότι είναι ™ δικό σου. Όχι δεν το έχω δει πουθενά αλλού και νε είναι πιασάρικο το άτιμο.

Αυτιά... τώρα αν θα διαβάσεις ποτέ την απάντηση ένας Αγκράμπα ξέρει. Πάντως δε μπορείς να πεις. Ούτε 2 χρόνια δεν έκανα να απαντήσω. :PPPPP

Έλα μωρέ, κάλιο αργά παρά ποτέ :p