Art Posted October 8, 2024 Share Posted October 8, 2024 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Art Είδος: Φαντασία Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 1.138 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για τον 61ο Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας, με θέμα: Το Γράμμα Δεν.docx Edited October 8, 2024 by Φάντασμα Προστέθηκε η φόρμα της ιστορίας. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted October 10, 2024 Share Posted October 10, 2024 Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Διαγωνισμό Spoiler Από τεχνική άποψη το κείμενό σας μου έβγαλε μία "βιασύνη". Ενώ αδιαμφισβήτητα έχετε την ικανότητα της αφήγησης, μου φαίνεται ότι δεν δώσατε τον αναγκαίο χώρο στην ιδέα σας. Πιστεύω με ένα πέρασμα για να μαζευτούν κάποια μικροθεματάκια επιμέλειας και έναν μικρό "εμπλουτισμό" θα βγει ένα ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Από προσωπική άποψη μου άρεσε αυτή η παλαιάς κοπής ρομαντική ατμόσφαιρα τρόμου (αναφέρομαι στο setting του παλιού αρχοντικού, φορτωμένου με ένοχα μυστικα και αναμνήσεις κλπ.), απλώς θερώ ότι κάτι έλειπε και είναι κρίμα, καθώς είχατε περιθώριο λέξεων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted October 11, 2024 Share Posted October 11, 2024 Spoiler Το κείμενό σου δίνει μια εντύπωση πως το έγραψες βιαστικά, στο κινητό ίσως, ή πιθανότατα να μην είχες τον χρόνο για να το δουλέψεις όσο θα ήθελες. Προσωπικά δεν στέκομαι σε τέτοια θεματάκια, μιας και είναι κάτι που κάνω κι εγώ στα γραπτά μου (πριν μπω στην διαδικασία να τα συμμαζέψω). Η ιστορία, λοιπόν, που "κρύβεται" μέσα σ' αυτό το κείμενο είναι πολύ καλή. Αν την δουλέψεις παραπάνω και την αναπτύξεις όσο της αξίζει, πιστεύω θα βγάλεις κάτι πολύ καλό. Καλή επιτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrano Posted October 12, 2024 Share Posted October 12, 2024 Το διάβασα τρεις φορές και λυπάμαι αλλά δεινοπαθησα. Λείπουν κόμματα, τελείες, άνω κάτω τελείες, δεν υπάρχουν παράγραφοι κλπ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ενός κειμένου που συντάχθηκε από ΑΙ και μεταφράστηκε από ΑΙ. Συγγνώμη για την αυστηρότητα, αλλά νομίζω ότι αν το διάβαζες μια φορά φωναχτά, θα είχες εντοπίσει τις περισσότερες αστοχίες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted October 13, 2024 Share Posted October 13, 2024 Καλή επιτυχία! Spoiler Ωραία ιδέα με ρομαντική διάθεση και ευτυχισμένο τέλος. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους πως ήθελε λίγη προσοχή στα σημεία στίξης. Επίσης ήθελε πιο πολλές λέξεις να αναπτυχθεί καλύτερα, ήθελε χώρο και χρόνο δηλαδή. Ήθελα για παράδειγμα να γνωρίσω καλύτερα την ηρωίδα για να νιώσω την έκπληξη και τη συγκίνηση της στο τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted October 13, 2024 Share Posted October 13, 2024 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted October 25, 2024 Share Posted October 25, 2024 Καλημέρα Δήμητρα! Spoiler Το διήγημά σου, αν και ατμοσφαιρικό όσο δεν παίρνει, ομολογώ πως κάπως με μπέρδεψε. Καταλήγω πως οι λόγοι είναι και καθαρά μορφολογικοί: βλέπω ένα κείμενο πρακτικά χωρίς παραγράφους, χωρίς κανονική στίξη. Αυτό κουράζει και στο μάτι ακόμη, σαν εικόνα, για αυτό λέω λόγοι μορφολογικοί. Θα μπορούσε η ίδια ιστορία να γραφτεί με τις διπλάσιες λέξεις για να περιγράφουν και να γίνουν πιο δομημένα κάποια πράγματα. Τότε θα ανέπνεε το κείμενό σου και θα ήταν νομίζω πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Το θέμα του γράμματος το είχες πιάσει πάντως. Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts