The_Knight_who_says_Ni! Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) Όποτε με δεις να κλίνω τα μάτια από φόβο Άνοιξε τα μου με ένα φιλί Όποτε είμαι λυπημένος Να είσαι εκεί κοντά Και θα είμαι κοντά σου Θύμισε μου με την παρουσία σου Το λόγο που ζω…. Δώσε μου «νίτρο» Δώσε μου Αίσθηση Δώσε μου υποδιεργεση Δώσε μου φωτιά Δώσε μου αυτό που χρειάζομαι Γιαπ!! Λευτέρωσε τα δεσμά σου Έλα μαζί μου Έλα να τρέξουμε μαζί Μόνο δώσε μου αυτό που θέλω Ευχαρίστως θα ταξίδεψα στον ονειρόκοσμο… Μαζί σου… Μόνο δώσε μου αυτό που χρόνια ψάχνω Το απρόβλεπτο, το όμορφο, το δυνατό Δώσε μου φωτιά, μα τον Έρωτα! Να γίνουμε ένα σώμα Δώσε μου πρόκληση μα την Αφροδίτη! Και θα σου δίνω κάθε μέρα κάτι παραπάνω Και θα αγκαλιάζω με τις παλάμες μου το πρόσωπο σου η μέρα είναι απρόβλεπτη στο πως θα σε γνωρίσω μικρή μου μα το ίδιο απρόβλεπτο είναι και το βράδυ… Θα σε ευγνωμονώ για πάντα….. Μικρόσωμη μαυρομαλλούσσα Βοηθάμε να αντέξω το αίσθημα για σένα…. Πριν ξυπνήσω…. ____________ ελπίζω να σας άρεσε, πάρτι πάρτι!!! να περνάτε "αγαπησιάρικα" χεχ το έκανα λίγο γλυκοουλι-νιανιανια μου φαίνεται, τες πα, το ξεπερνάμε... είμαι ροκάς και δεν με ενδιαφέρει....μουαχαχαχα!!!!θα το μελοποιήσω κιόλας να μάθετε !!!με ηλεκτρική κιθάρα κιόλας μουαχαχαχα!!!! ναι, ξέρω ότι κάτι σας θυμίζουν οι πρώτοι στίχοι, τους δανείστηκα για να πάρω φόρα....και άμα πάρω φόρα..... Edited July 8, 2005 by The_Knight_who_says_Ni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Είναι λίγο ασυνάρτητη σε μερικά σημεία, αλλά μιας και ανέφερες μελοποίηση, και η μουσική είναι περίεργο πράγμα, θα περιμένω να δω πως θα ακούγονται αυτα τα 'ασυνάρτητα σημεία' όταν θα έχει και μουσική. Είναι όντως συναισθηματικό και ακροβατεί από την εμπειρία στην απειρία... αυτό μου χτυπάει κάπως παράξενα, εσωτερικός πόλεμος, ίσως; Φαίνεται μέσα σου να παλεύουν δυο τινά, δυο πιθανές αντιδράσεις. Προτείνω να διαλέξεις την πιο δική σου. Συνέχισε να γράφεις, αυτό το περίεργο στυλ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 (edited) Ouaou... Kollhsa...mou arese polu...me aggi3e... Eidika stous stixous: " Θύμισε μου με την παρουσία σου Το λόγο που ζω…." " Ευχαρίστως θα ταξίδεψα στον ονειρόκοσμο… Μαζί σου…" " Και θα αγκαλιάζω με τις παλάμες μου το πρόσωπο σου " " Βοηθάμε να αντέξω το αίσθημα για σένα…. Πριν ξυπνήσω…. " Twra den mporw na kanw kanena allo sxolio... Eimai etoimh na klapsw apo suggunhsh... Edited July 11, 2005 by gothicbutterfly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 xeromai poy sas arese ligo-poly 8a seinexisw na grafw eyxaristw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 (edited) Στιχουργικά είναι ασταθές (δεν έχει συγεκριμένη ρίμα και χωρίς ρυθμό άντε να το μελοποιήσεις), λεξιλογικά είναι μάλλον απλό, νοηματικά είναι...ανάλαφρο! Pop περισσότερο και όχι rock μάλλον! Ορθογραφικούλια και άλλα λάθη απροσεξίας έπρεπε να είχαν φύγει στο editing! Ένα ποίημα που δε μένει σα νόημα! Ανάλαφρη ποίηση δε σημαίνει απαραίτητα "κακή" ποίηση (άλλωστε το κακό είναι υποκειμενικό και...οι κακοί είναι στη φυλακή! ) όπως και συγκροτημένη ποίηση δεν είναι απαραίτητα "ξενέρωτη" ή "θλιβερή" ποίηση! Η ποίηση σου θέλει πιο έντονες σκέψεις και περισσότερο βάθος! Edited July 18, 2005 by Isis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ναι πρέπει να συμφώνησω με την ίσιδα για μια ακόμη φορά... Τα λέει πολύ σωστά. Ιδιαίτερα ασταθές, ασαφές, ασυνάρτητο, ελαφρό κτλ Το γιαπ με σκότωσε μέσα στην μέση... Καλό πράγμα η φόρα αλλά εξαρτάται τι φόρα... φόρα κατηφόρα; Ή φόρα ανηφόρα; Μα τι λέω η γυναίκα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts