Roubiliana Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Συγγραφέας Βιβή Κανάρη Λέξεις 1800 Σεξ Ναι Βία Ναι Γράφτηκε στα πλαίσια της καίνε μάγισσες.docx καίνε μάγισσες.pdf 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Τέλειο είναι, σοβαρά. Θέλουμε κι άλλο, ναι. Δείξ' τους που μας καίνε. Δείξ' τους να μάθουν. 🤗🤗🤗 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Άϊ στο διάολο (μη πω τι μας έκανες πρωί πρωί 😜). Πέρα από την πλάκα. ΠΟΛΥ δυνατό! Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο. (άσχετο και ασήμαντο αλλα΄επειδή "μου έκατσε": Η μητριά μου τους χαζεύει περήφανη, καμαρώνοντας σα γύφτικο σκερπάνι.) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismofbi Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Στα συν: 1)Μου άρεσε η ιστορία, 2) το στυλ γραφής σου ήταν ξεκάθαρο και βροντοφώναζε Βιβή Στα πλην: 1)Ήταν λίγο σύντομο 2) με χάλασε η σύγχρονη Αθήνα, με πετούσε εκτός. Πιστεύω ότι αν τοποθετούσες την ιστορία σε μια Αθήνα της κατοχής ή του Β' παγκοσμίου πχ όπου δωσίλογοι κάρφωναν τις μάγισσες και οι ναζί τις εκτελούσαν να ήταν καλύτερα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Πολύ ωραία ιστορία που είχε όλα τα στοιχεία που διάλεξες απ' τα δύο παραμύθια. Θα ήθελα το τελευταίο σκέλος μεγαλύτερο. Είχε ζουμί, ξέρω ότι μπορούσες να το πας παραπέρα, μια τελετούλα, ρε παιδί μου, να δούμε πώς γίνεται το ξόρκι της ανάστασης. Αλλά η ιστορία ήρθε full circle με τον θάνατο της ηρωίδας. Μπράβο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts