soukelef Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 Όνομα Συγγραφέα: Λευτέρης Σουκουλδάνος Είδος: δημοτικό παραμύθι (λέω) Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 1176 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: γράφτηκε στα πλαίσια της άσκησης Ο βασιλές και η γοργόνα.docx 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismofbi Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 Άριστη χρήση των 6 στοιχείων και μου άρεσε που έμπλεξες τόσο αρμονικά παλιούς μύθους και πασίγνωστα παραμύθια κι έφτιαξες μια δική σου ιστορία που ξεχειλίζει αυθεντικότητα. Καλή ροή, αρμόζουσα γλώσσα και υπέροχο αποτέλεσμα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 (edited) Εξαιρετική μίξη λαογραφίας και των παραμυθιών. Μια πολύ πρωτότυπη παρουσίαση με άριστη χρήση δημώδους λόγου - που κάνει και φαίνεται λες και είναι βγαλμένο από τη λαϊκή παράδοση. Απόλυτα εμπνευσμένο. Α Ρ Ι Σ Τ Ο. Πολύ πολύ μου άρεσε Edited November 20, 2024 by Kriton 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted November 20, 2024 Author Share Posted November 20, 2024 1 hour ago, Kriton said: Εξαιρετική μίξη λαογραφίας και των παραμυθιών. Μια πολύ πρωτότυπη παρουσίαση με άριστη χρήση δημώδους λόγου - που κάνει και φαίνεται λες και είναι βγαλμένο από τη λαϊκή παράδοση. Απόλυτα εμπνευσμένο. Α Ρ Ι Σ Τ Ο. Πολύ πολύ μου άρεσε 🥹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted November 20, 2024 Author Share Posted November 20, 2024 🥹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted November 21, 2024 Share Posted November 21, 2024 (edited) @soukelef δεν ηθελα να σε στενοχωρήσω 😂🤣. Τα ειπα (εγραψα) αυθόρμητα Edited November 21, 2024 by Kriton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted November 21, 2024 Author Share Posted November 21, 2024 Είναι φάτσα συγκίνησης όχι στεναχώριας! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted November 21, 2024 Share Posted November 21, 2024 Αυτα ειναι οι μλκιες με τα emoji. Αντε βγαλε ακρη 😂🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 Πολύ όμορφο παραμύθι με ωραία γλώσσα. Το απόλαυσα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Θαυμάσιο ειλικρινά. Εγώ βέβαια ήθελα happy end αλλά....πολύ όμορφο. Επίσης έκανες χρήση και του θρύλου ότι η γοργόνα είναι στην πραγματικότητα η αδελφή του Μεγαλέξανδρου. Πολύ καλό. Η γλώσσα είναι γλώσσα παραμυθιού, απλή και αδιόρατα "λαϊκή". Μπράβο. Θέλω happy end στο sequel όμως. Ναι. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted November 28, 2024 Share Posted November 28, 2024 (edited) Υπέροχος συνδυασμός και ωραιότατο αποτέλεσμα. Η γλώσσα πολύ επιτυχημένη σαν πραγματική λαική γλώσσα. Όμως, στο πακέτο της ωραίας κοιμωμένης είχε, αν δεν κάνω λάθος, και μια πριγκήπισσα ή κοπέλα που κοιμάται βαθιά, στοιχείο που δεν υπήρχε στην δημιουργία σου. Edited November 28, 2024 by Νίκη 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted December 2, 2024 Author Share Posted December 2, 2024 Βασικά αυτό που ήθελα να περάσω είναι ότι κοιμούνται και οι δυο (βασιλες κ γοργόνα) για 100 χρόνια κ μετά ξυπνούν, ο ένας μετά από έναν μαρμαρωμένο ύπνο και η άλλη με τη μορφή γοργόνας. Ίσως δεν το αποτύπωσα ξεκάθαρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 Εγώ το κατάλαβα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts