sandy1dritsakou Posted November 20, 2024 Share Posted November 20, 2024 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Δριτσάκου Κυριακή Αριθμός Λέξεων: 771 ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ.docx Edited November 21, 2024 by Φάντασμα Προστέθηκε η φόρμα της ιστορίας και μεταφέρθηκαν εκεί οι πληροφορίες που ήταν γραμμένες στον τίτλο του τόπικ. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 (edited) Κυριακή, όμορφη η ιστορία σου αλλά με μπερδεύει σε σημεία. Ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά. α) Ο Ελιάς και τα αδέρφια του ήταν νάνοι σωστά; Πως έγινε δυο μέτρα; (ή το ανάποδο) Κάτι μου λείπει στην όλη ιστορία. β) Πώς και γιατί πέθανε η Πέρλα; (δεν άρεσε η παράσταση; δεν έγινε παράσταση;) γ)Τι θέλησε να πετύχει η Πέρλα με το θάνατό της. Δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν ήθελε να είναι ο αδερφός της με τη Δεσποσύνη. Ποιος τον υποχρέωνε εφόσον ο ίδιος δεν ήθελε, ή αν ήθελε γιατί ο θάνατος της αδερφής του λειτούργησε διαφορετικά. Θέλει νομίζω λίγο χτένισμα η ιστορία. επίσης Arbeit macht frei (όχι machts. Eίναι τρίτο ενικό όχι δεύτερο) Edited November 22, 2024 by Kriton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts