B MOVIES Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Συμμετοχή στο write off #98 με εισαγωγή της @Ιρμάντα ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ, ΤΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΗ ΦΟΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ:ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΛΕΙΔΙ, ΜΑ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ. ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΞΑΝΑ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΗ, Η ΜΕ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ, Η ΜΕ ΚΥΠΕΛΟ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ, ΕΙΧΕ ΜΕΘΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΠΕΛΟ.<<ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΑΥΤΟ?>>. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. <<ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.>><<ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?>><<ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ?>>ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ. ΤΟ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΡΤΕΣ, ΣΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΟΝΩΝ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΦΟΒΟΣ. <<ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.>> ΕΙΠΕ Η ΑΣΩΜΑΤΗ ΦΩΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΡΤΕΣ. ΣΑΣΤΙΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΣΤΕΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΧΥΣΕΙ? ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ. ΕΠΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΕ. ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!!ΑΣΤΕΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ,Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΟΛΥ!!!ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. ΕΚΕΙΝΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. ΓΑΜΩΤΟ!!!ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!ΓΑΜΩΤΟ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΣΤΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!!! ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ERASERHEAD ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΛΙΝΤΣ!!!!ΜΕΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΓΙΝΕΤΕ?ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ!!!Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΜΟΣ!!!!!!!! Edited February 14 by Roubiliana 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted February 13 Author Share Posted February 13 Καλησπερα, σας ανεβαζω και την ιστορια σε μορφη PDF. Ευχαριστω και συγγνωμη!!!Αλεξανδρος Θωμας!!! Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΜΟΣ.pdf 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 16 Share Posted February 16 Η μετατροπή μπορεί να γίνει εύκολα από το αρχικό αρχείο του word: Αρχείο - Εξαγωγή - δημιουργία PDF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 23 Share Posted February 23 Καλησπέρα Θωμά και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Μία βασική παρατήρηση: γενικά δεν γράφουμε με κεφαλαία στο φόρουμ. Είνα κουραστικό στην ανάγνωση. Το φλασάκι που έγραψες δείχνει μάλλον αυτόματη γραφή, δηλαδή κάτι που έκανες χωρίς να το έχεις σχεδιάσει, χωρίς να ξέρεις πού θα σε πάει. Στο τέλος δεν ήξερα αν όλο ήταν μια φαντασίωση στο νου του ή αν το κλειδί υπήρχε στα αλήθεια και το χρησιμοποιούσε για να πραγματοποιεί τις άρρωστες φαντασιώσεις του -ή αν, ακόμη χειρότερα, είναι αιώνια παγιδευμένος σε μια τρομώδη λούπα αναμνήσεων, σαν να έκανε ένα έγκλημα κάποτε στο οποίο επιστρέφει ξανά και ξανά. Ίσως αυτός να ήταν ο στόχος, δεν ξέρω, αλλά νομίζω θα μπορούσες να γίνεις σαφέστερος ως προς το τι από όλα συμβαίνει. Επίσης πρόσεξε μικρά ορθογραφικά που σου ξέφυγαν, όπως είπα ήδη τα κεφαλαία δεν βοηθάνε γενικά. Η ρηματική κατάληξη γράφεται με -αι όταν μιλάει για τρίτο ενικό πρόσωπο και με -ε όταν αφορά δεύτερο πληθυντικό. Στα κεφαλαία μπερδεύεται κάπως το μάτι. Θα ήθελα να ξανάβλεπα το κείμενο με πιο διασαφηνισμένες ιδέες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted February 24 Author Share Posted February 24 Καλησπέρα Ιρμάντα, σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις, οσο για αυτό που λές οτι δεν είχα κάποιο σχέδιο για αυτό το κείμενο, προσπάθησα μέσα από την ιστορία να παρουσιάσω έναν σουρεαλιστικό χαρακτήρα που είναι χαμένος σε έναν παράλογο κόσμο!!η Μαρία είναι υπαρκτό πρόσωπο και ο ήρωας έχει κάτι ανεκπλήρωτο μαζί της, έναν έρωτα που δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα για αυτό και ζεί μέσα σε έναν κόσμο ποτού και τρόμου!!!Το κείμενό μου δεν είχε στόχο να παρουσιάσει κάποια λύση ή συμπέρασμα αλλά απλός να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα!!!Έτσι δεν είναι και στη ζωή, βιώνουμε συναισθήματα που απλός μας βάζουν σε έναν κόσμο διαφορετικό χωρίς να ξέρουμε άν αυτός ο κόσμος είναι πραγματικότητα ή όχι, άλλωστε τι είναι πραγματικότητα, υπάρχει?πάντος σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted February 25 Share Posted February 25 Καλησπέρα Θωμά, το κείμενό σου μου έδωσε την εντύπωση κοσμικού τρόμου, ιδιαίτερα με τη πιθανότητα να κρύβονται άλλοι κόσμοι πίσω από τις πόρτες κι άλλοι πλανήτες. Το βρήκα ενδιαφέρουσα ιδέα να συνδυαστεί ο κοσμικός τρόμος με την ψυχική ασθένεια (ή τον ψυχικό πόνο), Η αναφορά στον Lynch φαντάζομαι δεν είναι τυχαία, μιας και ο σκηνοθέτης αυτός έχει μια αγάπη για τις λούπες. Θα συμφωνήσω με την Ειρήνη, αν ήταν γραμμένο με μικρά γράμματα και του είχες κάνει επιμέλεια, θα ήταν πιο δυνατό και θα είχες περάσει ευκολότερα στον αναγνώστη την αίσθηση απόγνωσης και του τρόμου που αυτή προκαλεί. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted February 25 Author Share Posted February 25 Σε ευχαριστώ Παρασκευή για το σχολιό σου, τώρα για την επιμέλεια θές να σου πώ την αλήθεια, επειδή δεν είμαι συγγραφέας δέν ξέρω τι είναι, αν μπορείς να με κατατοπείσεις θα ήταν μια χαρά και επίσεις επειδή θέλω να ανεβάσω και άλλα κείμενα μια βοήθεια απο εσάς θα ήταν πολύτιμη να είστε καλά!!!😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) 3 hours ago, B MOVIES said: επιμέλεια θές να σου πώ την αλήθεια, επειδή δεν είμαι συγγραφέας δέν ξέρω τι είναι αυτό που έχω καταλάβει εγώ για την επιμέλεια, χωρίς να λέω ότι αυτό που έχω καταλάβει είναι και το σωστό (μια και ούτε κι εγώ είμαι συγγραφέας), είναι το να παίρνεις το κείμενο που έχεις γράψει και να το «ασχημαίνεις» σε τέτοιο βαθμό ώστε να φαίνεται «όμορφο» στα μάτια των άλλων, ή τουλάχιστον να είναι αποδεκτό και έτοιμο προς ανάγνωση από αυτόν που ονομάζουμε: μέσο αναγνώστη. Τι περιμένει δηλαδή αυτός; Ορθογραφία, στίξη, να χωρίζεις παραγράφους κ.α. πολλά και γνωστά που όμως δεν μου έρχονται τώρα δα στο μυαλό για να σου τα γράψω. Αλλά με μια εικόνα, θα έλεγα πως είναι όλα εκείνα για τα οποία κυνηγάνε οι φιλόλογοι και οι δάσκαλοι τα παιδάκια στο σχολείο και γεμίζουν τα γραπτά τους με κοκκινίλες από στυλό διαρκείας (και εκνευρίζουν τα καημένα τα παιδάκια). Edited February 25 by Nick V. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted February 26 Share Posted February 26 Καλή σου επιτυχία ! Spoiler Θωμά καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις οδηγίες του κάθε διαγωνισμού που θέλεις να λάβεις μέρος, ώστε να δεις και την αντίστοιχη τυπική φόρμα πληροφοριών (είδος, βία, σεξ, κτλ) που χρησιμοποιούμε όταν ανεβάζουμε το κείμενό μας, όπως και τον τύπο αρχείου (.doc ή .docx και, επιπρόσθετα σε .pdf). Το κείμενό σου μου άρεσε, δημιουργεί, όντως, ατμόσφαιρα. Μου άρεσε η ροή του μέχρι το σημείο που αναφέρει ότι η κοπέλα είναι νεκρή. Από το σημείο αυτό και μετά λίγο σε έχασα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts