gothicbutterfly Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Το Ονειρο Κανω κυκλους στο νερο σχιζοντας τον ουρανο με τη σκεψη σου, τη μορφη σου σαν κοιτω χανομαι στο χρωμα της μουσικης σου. Τρεχω στη νυχτα το Ονειρο να πιασω, τυφλωνομαι απο την αυρα της ψυχης σου, τεντονομαι τον Ηλιο να φτασω, το Ονειρο σου χαριζω για να ειμαι μαζι σου. Η σκια μου εξαφανιζεται κανοντας κυκλους στον αερα, στο αστρο σου καταφευγει και για αλλη μια φορα τον Ηλιο μου κανει περα... Υ.Γ. Στο τελος θα φτασω σε σημειο να μισω την ομοιοκαταληξια στα ποιηματα γιατι σχεδον παντα μου χαλαει τις δημιουργιες μου.Για να δουμε αυτη τη φορα...Οσο για μετρο,μη το ψαξετε καλυτερα...τα εχουμε χαλασει απο καιρο,νομιζω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Αν σου πω πως μου άρεσε περισσότερο από όλα σου τα ποιήματα; Γιατί δεν σου αρέσει; Έχει συνοχή, έχει δεμένο νόημα, λέει κάτι, το λέει όμορφα... δεν συνταράσσει το σύμπαν, εντάξει, αλλά δεν νομίζω πως κάθε ποίημα οφείλει να το συνταράσσει... Μου άρεσε περισσότερο από τα άλλα πάντως. Δεμένο, μετράει πολύ αυτό. Συνέχισε να γράφεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ναι ναι ναι Η νιέννα ειναι σωστή... είναι νομίζω το καλύτερο απο οσα έχω απο σενα διαβάσει! Είναι στο ίδιο στιλ με τα άλλα, βγάζει το ίδιο vibe το ίδιο μήκος κύματος αλλά μοιάζει βαθύτερο και εντονότερο με ατμόσφαιρα! Δεν είναι απαραίτητο ένα ποίημα για να είναι καλό να έχει πάντα ομοιοκαταληξία ή μόνο μέτρο. Τα ποιήματα είναι γραπτά και σαν γραπτά, μετράει πολύ σ΄ αυτά όσα έχουν να πουν, τι σου αφήνουν όταν τελειώσεις να τα διαβάζεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατι μας κάνει να θυμόμαστε πως μένουν για παντα να τα βλέπουν οι άλλοι και αυτό που εμείς θέλαμε να πούμε μένει εκεί να μας θυμίζει την στιγμή που το γράψαμε γιατί πως που πότε κτλ Και για μένα αυτό ειναι το πιο σημαντικό-να μου θυμίζουν όσα προφανώς δεν ήθελα να ξεχάσω, γι αυτό έκατσα να γράψω το ποίημα απο την αρχή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts