Jump to content

το κλειδί

sandy1dritsakou
Φάντασμα
Message added by Φάντασμα,

Εκτός από αυτή την ιστορία, την πρώτη θέση στο Write off #98 την μοιράζονται οι ιστορίες:

Recommended Posts

Ενδιαφέρον αυτό που έκανες εδώ. Τι κάνει το κλειδί; Εγώ είμαι το κλειδί. 

Η ιδέα ενός πλάσματος που μπορεί να ωθεί τους ανθρώπους προς τη μία ή την άλλη επιλογή μου φάνηκε σχετικά πρωτότυπος χειρισμός της εισαγωγής. Δεν έπαιξες με το μοτίβο να γυρίσω πίσω στο χρόνο να διορθώσω τις στραβές επιλογές μου. Έβαλες μέσα μπόλικο Κθούλου βέβαια. Και η ιστορία σου είχε δομή, αρχή, μέση, τέλος. Θα ήθελα πιο μεγάλη σαφήνεια στις σκηνές που περιγράφεις. Έχεις κάνει μεγάλα βήματα όμως. 

Υπάρχει μία σκηνή όπου νομίζω ότι ο τύπος είναι στη μήτρα της μητέρας του και πρόκειται να γεννηθεί. Νομίζω σου βγήκε, δεν το έκανες επίτηδες αλλά ταιριάζει, δεδομένου ότι ξαναγεννιέται ή γίνεται το πλάσμα που έχει στα χέρια του όλες τις επιλογές, ο κλειδοκράτρας. 

Και οι κοφτές προτάσεις σε βοηθάνε. Λίγο περισσότερη σαφήνεια και την έχουμε βρει την άκρη. 

• Like 2

Εντάξει, ψυχεδέλεια! Πολύ φρέσκια προσέγγιση της αρχικής παραγράφου και πολύ πρωτότυπη εκτέλεση. Για μένα λίγο συμμάζεμα θέλει ή λίγο ξεκαθάρισμα της πλοκής και θα είναι πολύ ιδιαίτερο ανάγνωσμα. 

• Like 2

Το καλύτερο σου ως τώρα με μεγάλη διαφορά και σε είδος που μου αρέσει. Δεν έχω κανένα σχόλιο. 

• Like 1

3 hours ago, Roubiliana said:

Το καλύτερο σου ως τώρα με μεγάλη διαφορά και σε είδος που μου αρέσει. Δεν έχω κανένα σχόλιο. 

Ναι, όντως το καλύτερό της, συμφωνώ!

• Like 1

Καλή σου επιτυχία !

Spoiler

Η επίγευση που έχω από την ιστορία σου είναι ένας βρόγχος που αέναα επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο αλλά σε διαφορετικούς χαρακτήρες ανθρώπους/κλειδιά/πλάσματα.

Ωραία δουλειά. Εάν μου έδινες στοιχεία που να ερεθίζουν τις αισθήσεις (φωτεινότητα χώρου, χρώματα στους τοίχους, μυρωδιές, περισσότερους ήχους) θεωρώ ότι θα το είχες πάει πολύ πιο μακρυά και θα μπορούσα να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένες εικόνες στον κόσμο που περιέγραψες.

• Φάντασμα featured this topic