Melita Posted February 19 Share Posted February 19 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Melita Είδος: Διήγημα Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 450 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Ήθελα να γράψω κάτι με αντίστροφη μέτρηση. Αρχείο: 10 minutes to midnight.docx Edited February 19 by Melita 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 21 Share Posted February 21 Μια μικρή ιστορία που πολλοί θα ταυτίζονταν και πολλοί όχι στα γενέθλια αλλά στην αλλαγή του χρόνου. Εμένα μου ταιρια΄ζει το δεν φτάνει ο χρόνος! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17 Share Posted March 17 Απίστευτο το πως χώρεσες/συμπύκνωσες τόσα συναισθήματα και ενθουσιασμό σε λιγότερο από 500 λέξεις! Μ' άρεσε πολύ το τέλος της, σίγουρα θα την ξαναδιάβαζα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melita Posted March 17 Author Share Posted March 17 Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που τα συναισθήματα είναι αντιληπτά και κατανοητά στην ιστορία, δεν ήξερα κατά πόσο το κατάφερα 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17 Share Posted March 17 43 minutes ago, Melita said: Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που τα συναισθήματα είναι αντιληπτά και κατανοητά στην ιστορία, δεν ήξερα κατά πόσο το κατάφερα 😅 Δεν ξέρω για τα στάνταρς/προσδοκίες του κάθε αναγνώστη αλλά εγώ γοητεύομαι από το vibe/την αισθητική μίας ιστορίας, όχι απαραίτητα με συγκεκριμένο λεξιλόγιο ή τεχνική γραφής. Δηλαδή αν διαβάζω κάτι και με κάνει να θέλω να μάθω την συνέχεια των χαρακτήρων και να ταυτίζομαι μαζί τους αυτό μου υπεραρκεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 17 Share Posted March 17 Εδώ που τα λέμε αυτό είναι το ζητούμενο μιας ιστορίας, να σε κάνει να ενδιαφερθείς και να θες να δεις τι θα γίνει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17 Share Posted March 17 3 hours ago, WILLIAM said: Εδώ που τα λέμε αυτό είναι το ζητούμενο μιας ιστορίας, να σε κάνει να ενδιαφερθείς και να θες να δεις τι θα γίνει. Ακριβώς αυτό Γουϊλλιαμ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts